موقعی که سیستم چند دقیقه به حال خود رها می کنم و ماوس را حرکت نمی دم نورتون یه عملیاتی پشت پرده انجام میده می خواستم بدونم این عملیات اسکن هستش یا نه و چه جوری غیر فعالش کنم؟
موقعی که سیستم چند دقیقه به حال خود رها می کنم و ماوس را حرکت نمی دم نورتون یه عملیاتی پشت پرده انجام میده می خواستم بدونم این عملیات اسکن هستش یا نه و چه جوری غیر فعالش کنم؟
سلام.
اون مربوط به idle time scan هستش که از طریق settings میتونید غیرفعالش کنید.
سريالي با اعتبار 2 ساله براي محصول Norton 360 براي علاقمندان به اين محصول قرار داده شد.
و همچنین در ویندوز ویستا در مسیر زیر:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\Norton\Definitions
باتشکر ازbatman عزیز من فایلهای اپدیت راگرفتم ولی نحوه اپدیت دستی را نمیدانم درضمن فایلها بصورتی هستند که نمی توان انهارا کپی و پیست نمود لطفا راهنمائی کنید. متشکرم
سلام دوست عزیز.
آپدیت دستی به اون روش صحیح نیست.بهتره فایل آپدیت را از سایت سیمانتک دانلود و نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ميخواستم يک توضيح مختصر در مورد کرک Trial Reset v1.5 محصولات نورتون 2009 بدم:
چون من کلاً از ويندوز های 64 بیت استفاده ميکنم، کرک قبلی روی ويندوز 64 بيت کار نميکرد، ولی کرک 1.5 بر روی نسخه های 64 بيت هم کار ميکنه، (هم XP هم Vista) و همچنين چون امکان داره بعضی از دوستان کرک جديد رو تست نکردن بايد بگم که در اين کرک محصولات نورتون 2009 رو از 15 روز به 90 روز ارتقاء ميده...که با اين کار ديگه نيازی به استفاده از محصولات OEM 90 روزه که حجمی بيشتر از حجم محصولات 15 روزه دارد نيست (چون دريافت نسخه های OEM با اون حجم امکان داره برای بعضی دوستان سخت باشد)
(البته اين نکات قبلاً از طريق ديگر دوستان گفته شده، ولی چون در مکان های مختلف گفته شده، خواستم يک جمع بندی کرده باشم)
دريافت کرک Trial Reset v1.5 (ارتقاء محصول به 90 روز)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اجرای اين کرک حتماً و حتماً بايد برنامه Microsoft.NET Framework 3.5 بر روی سيستم شما نصب باشد
،
در ضمن برای استفاده از اين کرک در ويندوز ويستا حتماً از طريق Run as administrator کرک صورت گيرد
Last edited by Markus; 19-01-2009 at 20:20.
سلام من آنتی ویروس نورتون رو نصب کردم بعد از مدتی درایو ویندوزم فول شد این مشکل هم ناشی از فایلهایی که نورتون ، قرنطینه کرده هستش مشکل از کجاست؟
نسخه Norton 2009 Internet Security 16.0.0.125 (Eng) 90 days OEM جهت استفاده دوستان در پست اول قرار گرفت.
اول سلام
دوم چندتا سوال
اول اينكه من الان Norton 2009 Internet Security 16.0.0.125 دارم تريال ريست هم نصب كردم شد 15 روزه ميخواستم ببينم اگه الان
سيستم ويروسي بشه با توچه به اينكه الان برنامه بصورت تريل هست و كامل اكتيو نشده Norton 2009 Internet Security مشكلي پيش نمياد مثلا گير نميده كه شما بايد محصول رو كامل خريداري كنيد يا اكتيو كنيد خودش ويروس رو پاك ميكنه اخه من قبلا پاندا اينترنت سكوريتي 2009 رو بصورت تريال نصب كرده بودم سيستم ويروسي شده ويروس رو شناسايي كرد يه برنامه virus removall هم نصب كرد اما براي پاك كردن ويروس از سيستم پيغام داد كه اول بايد برنامه رو به طور كامل اكتيو يا محصول رو خريداري كني
راستش هرچي گشتم براي اين سوالم جايي پيدا نكردم بهر حال اينجا ميپسم
دوم اينكه كسي در مورد انتي ويروس يا نسخه اينترنت سكوريتي sphos چيزي ميدونه يا ميتونه درباره قابليتهاش توضيح بده اصلا كارش خوب هست قابل اعتمادهست و اگر هم لينك دانلود جديترين نسخه از اون رو به همراه كركش بذارين ممنون ميشم ببينم از نورتون هم بهتره چون من تا الان همه انتي ويروسها روز رو دانلود و تست كردم اما تا حالا اسم sphos بگوشم نخورده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)