شما یه بار دیگه روی level2 و high بازی رو چک کن اگه درست نشده بود تصویرشو روی این حالت بزار تا ببینمش...
شما یه بار دیگه روی level2 و high بازی رو چک کن اگه درست نشده بود تصویرشو روی این حالت بزار تا ببینمش...
شما روش منو که تو پست قبل گفتم امتحان کن مشکلت حل میشه.
بله با روش ایشون انجام دادم درست شد.
اما الان یه مشکل جدید دارم.
من قبل از انجام این کارها بازی رو روی هاردم نصب کرده بودم.
اما الان که دیسک رو میذارم داخل 360 منوی دکمه Y (که بشه از اونجا بازی رو روی هارد نصب کرد یا...) اصلا نمیاد و عکس بازی رو هم نشون نمیده.
Play Game هم که میزنم ارور میده که Disk Unreadable !
با سرعت 4 رایتش کردم...
چرا اینجوری شده؟
باید با سرعت 2 رایت میکردی
من یه سری با 8 رایت کرده بودم این قصه ها پیش نیومد. اصلا رایترم سرعت 2 نداره!
با 2.4 رایت کنید.
سلام ....
من وقتی میرم توی تب autofix و لانچ رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیافته و همون کاری که قبلا میکرد یعنی چک کردن دیسک رو انجام میده ! کجاشو اشتباه کردم !؟
توی عکسایی که دوستان بالا گذاشتن یه قسمت " starting autofix " داره . برای من اصلا همچین چیزی نمیاد .
ورژن برنامه 1.02 هستش و تمام ویدو پارتیشن ها رو دانلود کردم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون ........
شما بستگی به مشکلی که داری وقتی میری توی autofix باید روی level1 یا level2 قرار بدی یا adjust ssv1 فعال کنی و بعد launch رو بزنی.
همونطوری که توی عکس میبینید برای من stealth uncertain میده و تا اونجایی که من فهمیدم باید autofix رو روی لول 2 بزارم و ایندفعه تیک adjust ssv1 رو نزدم ولی بازم مثل قبل هیچ کاری انجام نداد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون ....
من عکسشو دیدم دیسک شما هیچ مشکلی نداره و اون خطای زرد رنگی که داده برای اینه که red dead دارای wave 6 هستش و برنامه نمیتونه wave های 5و6 رو تشخیص بده.پس میتونی باهاش بازی کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)