من الان یه ویندوز Vista و یه Seven رو سیستمم نصب هست چجوری باید Vista رو پاک کنم !؟
من الان یه ویندوز Vista و یه Seven رو سیستمم نصب هست چجوری باید Vista رو پاک کنم !؟
سلام
وقتی زیرنویسی را باkm player باز می کنیم و مشکل عقب جلو بودن زیرنویس را حل می کنیم آیا می شه save هم انجام دادبا (فرمت srt) من فقط تونستم با فرمت smi سیو کنم که اونم خراب سیو شده بود
لطفا کمک
با سلام
من از وقتی که فدورا رو نصب کردم وقت میخوام پارتیشن مجیک رو توی ویندوز باز کنم این پیغام رو میده.
Init failed :error 117
partitions drive letter cannot be identified
مشکل از کجاست؟
با تشکر
لطفن درباره wimax توضیح بدید و اینکه از adsl بهتره؟
درود.
در مورد بوت سیستم احتمالا نیاز به Boot Manager جدید دارید. با استفاده از Repair ویندوز ویستا احتمالا مشکلتان حل خواهد شد.
در مورد هارد جدید این سوال رو در بخش سخت افزار بپرسید. اما تا جایی که من میدونم تو سرعت تاثیری نداره حتی ممکنه سرعت سیستم رو پایینتر هم بیاره.
موفق باشید.
درود.
کار خیلی ساده ایست! درایوی رو که ویندوز ویستا رو شامل میشه فرمت کنید مگر اینکه درایو Primary باشه، از طریق Computer Management و قسمت مدیریت هارد دیسک ببینید که دریاو ویستا Primary هست یا سون، اگه ویستا Primary بود باید فقط فایل های ویستا رو پاک کنید. مراقب باشید فولدرهایی به نام Boot و System Volume Information رو پاک نکنید.
بعد برای اینکه ویندوز ویستا رو از لیست بوت خارج کنید از دستور BCDEDIT باید استفاده کنید.
درود.
نصب کردن فدورا کنار اکس پی کار اشتباهی هست من قبلا از این کار لطمه خیلی بزرگی خوردم و اونم پاک شدن همه اطلاعات هاردم بود. اون موقع من فقط پارتیسن مجیک رو میشناختم و همین برنامه این بلا رو سر من آورد چون هر کاری بهش بگین براتون انجام میده حتی اگه نتونه!
با برنامه Acronis Disk Director Suite کار کنید. برنامه قوی تر و بهتری هست.
پیشنهاد من اینه که زیاد با هاردت ور نرو چون حتما مشکل پیدا میکنه...
موفق باشی.
با سلام
ممنون از جوابتون ولی من قبل از نصب فدورا تو انجمن فدورا پرسیدم بچه هایی که تجربه داشتند گفتند که مشکلی نداره شاید به خاطر این اطلاعات شما پاک شده که برای نصب فدورا و پارتیشن بندی اون از پارتیشن مجیک استفاده کردید؟! ولی نمیدونم مشکل من از کجاست شاید چون پارتیشن های ایجاد شده توی فدورا از نوع Ext4 هست و تو پارتیشن مجیک فقط نوع ext3 رو میشناسه شاید به خاطر این باشه در ضمن ممنون برای اون برنامه ای که گفتی اونم برای پارتیشن بندیه دیگه چه اسم سختی داره!
سلام
من می خواستم از نرم افزار virtual machine یه ایمیج بگیرم که ببرمش روی یه سیستم دیگه و بدون نصب مجدد این نرم افزار روی اون سیستم، بشه ازش استفاده کرد
میشه بگین با چه نرم افزاری و چه طوری باید این کارو بکنم؟
البته منظورم ایمیج گرفتن از ویندوز یا ایمیج گرفتن از CD و ... نیستا!
منظورم اینه که از یه نرم افزار نصب شده روی یک سیستم (مثل Virtual machine ) یه ایمیج بگیرم تا دیگه نیاز نباشه روی یه سیستم دیگه دوباره virtual machine رو نصب کنم(چون نصبش و نصب مجدد ویندوز روی اون خیلی وقت گیره!) و از این ایمیجه روی اون سیستم استفاده کنم
لطفا اگه ممکنه هر چه سریعتر کمکم کنید، خیلی عجله دارم!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)