تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 130

نام تاپيک: علت انتخاب نام کاربریتون چيه ؟؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين گپ داستان هاي دارد.........خودش يه تاپيك ميخواد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين گپ داستان هاي دارد.........خودش يه تاپيك ميخواد!
    خوب بزن دیگه
    منتظریم هاااااااا.

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

ماله من mix شده ی اسم خودم و یه دختره بود که دوسش داشتم

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

دوره کاردانی تو دانشگاه هر کدوممون یه لقبی داشتیم

مهدی قناری==>برای فراموش نکردنش تو امضام نوشتم قناری ، یه دقیقه حرف میزد 100 بار میگفت قناری

رضا مایه دار==>از گلهای دانشگاه که رفت قاطی مرغا

میثم عملی==>چی بگم والا

حسین آمار==>بچه آبادان بود کل آمار دانشگاه و استادا با شماره تلفن و ... رو داشت،لاف زیاد میزد اون موقع

میگفت 206 تیپ 8 دارن

DrRaZ ==>همه چیرو تو خودش نگه میداشت

DrXoX ==>ممد دو در هیچ وقت تو دانشگاه پیدام نمیشد

DrTalia==> پدرمون رو در آورده بود با تالیا

و...

از همون جا اینم شد نام کاربری من
    Last edited by DrXoX; 01-09-2008 at 01:57.

5. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ماله من mix شده ی اسم خودم و یه دختره بود که دوسش داشتم
    يعني احسان & هستي

نه؟

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من به خاطر هيكلم بچه ها صدام ميزنند كروكوديل .حالا اين آواره يادم نيست از كجا اومده آخه 5-6ساله همه جا از همين شناسه ا ستفاده ميكنم فكر كنم قبلا آواره بودم يادم نيست
    البته جديدا از اوارگي در اومديم ساكن شديم

8. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

مخفف اسمم ....

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مانی پیامبری بود که در سال ۲۱۶ در نزدیکی تیسفون به دنیا آمد. مانی، از پدر و مادر ایرانی منسوب به اشراف اشکانی در نزدیکی بابل در میان دو رود(بین النهرین) (عراق کنونی) که در آن زمان بخشی از امپراتوری پارس بود، در ۲۱۰-۲۷۶ پس از میلاد مسیح، زاده شد.

پدر مانی، به نام فاتک یا پاتیگ (پاپک/بابک)، از همدان و مادر وی از خاندان کامسراگان با خویشاوندی با دودمان پادشاهی اشکانیان پارتی بود.

مانی کودکی با استعدادهای استثنائی بود که سرشت تصوف گون را از پدر به ارث برده بود.گفته می‌شود که شخصی مافوق الطبیعه با وی ارتباط برقرارکرده بوده‌است. او سفرهای دور و وسیعی به ایران, هندوستان غربی و شمال شرقی ایران کرد و به تبلیغ دینش پرداخت. پس از چهل سال سفر به همراه ملتزمان خود به پارس بازگشت و پیروز برادر شاپورشاه را به آیین خود درآورد.

او واعظ مذهبی و بنیان گذار آیینی شد که زمانی دراز در سرزمین‌هایی از چین تا اروپا پیروان فراوانی داشت ولی بیش از ششصد سال است که منسوخ شده‌است.

در ابتدای قرن بیستم نوشته‌های بسیاری از پیروان مانی در معابد مانوی (مانستان‌های) مدفون در شنزارهای تورفان در چین کشف شد که بخش بزرگی از آنها در انستیتوی شرق شناسی برلین نگهداری می‌شوند. بخش‌هایی از این دست نوشته‌ها خوانده شده‌است و تلاش برای خواندن بقیه آنها همچنان ادامه دارد. آن‌ها به زبانهای مختلف و به خط مانوی که از ابداعات خود مانی بوده‌است نوشته شده‌اند. بیشتر این نوشته‌ها به زبان فارسی میانه (پهلوی) و پهلوانیگ (پهلوی اشکانی) هستند.

در ابتدای قرن بیستم نوشته‌های بسیاری از پیروان مانی در معابد مانوی (مانستان‌های) مدفون در شنزارهای تورفان در چین کشف شد که بخش بزرگی از آنها در انستیتوی شرق شناسی برلین نگهداری می‌شوند. بخش‌هایی از این دست نوشته‌ها خوانده شده‌است و تلاش برای خواندن بقیه آنها همچنان ادامه دارد. آن‌ها به زبانهای مختلف و به خط مانوی که از ابداعات خود مانی بوده‌است نوشته شده‌اند. بیشتر این نوشته‌ها به زبان فارسی میانه (پهلوی) و پهلوانیگ (پهلوی اشکانی) هستند. ترجمه‌هایی قبطی از مصر و ترجمه‌هایی یونانی نیز از کتاب‌های مانی بر جای مانده‌است. تا در سال ۱۹۶۹ در مصر شمالی یک دست نوشت خطّی کهن یونانی متعلق به ۴۰۰ پس از میلاد کشف شد و امروزه «نسخه مانی کلن»، نامیده می‌شود چرا که در دانشگاه کلن نگهداری می‌شود. این نوشته، شرح زندگانی مانی و نمو روحانی به همراه اطلاعاتی دربارهٔ آموزه‌های دینی مانی و شامل تکه‌های از انجیل زندهٔ او و نامهٔ او به ادسا می‌باشد. مانی خود را ناجی و حواری عیسی مسیح معرفی می‌کرد.در پاپیروس قبطی مانی گری قرن چهارم، مانی به عنوان فارقلیط-روح القدس و عیسای نوین شناخته می‌شود.

این دین تا قرن ۱۴ میلادی زنده بود و سپس پیروان خود را تحت فشارهای مختلف سیاسی و دینی از دست داد.

مانی رتبه شماره ۸۳ در لیست موثرترین اشخاص تاریخ، رده بندی شده توسط مایکل اچ هارت را دارد.

داره خودمونی میشه eblis2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مال من دیگه تابلو هست . چون حرفش یکی بود .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والو اون موقعا یه گوشی ای اومده بود به نام Nokia 8800 که اسم تجاریش شده بود siroco

یه عده هم میگفتن سایروکو و یه عده هم سیراکو !

من هم فوق العاده به این گوشی اون هم از نوع گلدش ( gold ) علاقه داشتم ؛ و البته هیچوقت هم نخریدمش !!!

در کل عشق موندگاری شد چون به وصال نرسیدیم

13. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •