اين گپ داستان هاي دارد.........خودش يه تاپيك ميخواد!
اين گپ داستان هاي دارد.........خودش يه تاپيك ميخواد!
خوب بزن دیگه
منتظریم هاااااااا.
ماله من mix شده ی اسم خودم و یه دختره بود که دوسش داشتم
سلام
دوره کاردانی تو دانشگاه هر کدوممون یه لقبی داشتیم
مهدی قناری==>برای فراموش نکردنش تو امضام نوشتم قناری ، یه دقیقه حرف میزد 100 بار میگفت قناری
رضا مایه دار==>از گلهای دانشگاه که رفت قاطی مرغا
میثم عملی==>چی بگم والا
حسین آمار==>بچه آبادان بود کل آمار دانشگاه و استادا با شماره تلفن و ... رو داشت،لاف زیاد میزد اون موقع
میگفت 206 تیپ 8 دارن
DrRaZ ==>همه چیرو تو خودش نگه میداشت
DrXoX ==>ممد دو درهیچ وقت تو دانشگاه پیدام نمیشد
DrTalia==> پدرمون رو در آورده بود با تالیا
و...
از همون جا اینم شد نام کاربری من![]()
Last edited by DrXoX; 01-09-2008 at 01:57.
يعني احسان & هستي
نه؟![]()
من به خاطر هيكلم بچه ها صدام ميزنند كروكوديل .حالا اين آواره يادم نيست از كجا اومده آخه 5-6ساله همه جا از همين شناسه ا ستفاده ميكنم فكر كنم قبلا آواره بودم يادم نيست
البته جديدا از اوارگي در اومديم ساكن شديم
مانی پیامبری بود که در سال ۲۱۶ در نزدیکی تیسفون به دنیا آمد. مانی، از پدر و مادر ایرانی منسوب به اشراف اشکانی در نزدیکی بابل در میان دو رود(بین النهرین) (عراق کنونی) که در آن زمان بخشی از امپراتوری پارس بود، در ۲۱۰-۲۷۶ پس از میلاد مسیح، زاده شد.
پدر مانی، به نام فاتک یا پاتیگ (پاپک/بابک)، از همدان و مادر وی از خاندان کامسراگان با خویشاوندی با دودمان پادشاهی اشکانیان پارتی بود.
مانی کودکی با استعدادهای استثنائی بود که سرشت تصوف گون را از پدر به ارث برده بود.گفته میشود که شخصی مافوق الطبیعه با وی ارتباط برقرارکرده بودهاست. او سفرهای دور و وسیعی به ایران, هندوستان غربی و شمال شرقی ایران کرد و به تبلیغ دینش پرداخت. پس از چهل سال سفر به همراه ملتزمان خود به پارس بازگشت و پیروز برادر شاپورشاه را به آیین خود درآورد.
او واعظ مذهبی و بنیان گذار آیینی شد که زمانی دراز در سرزمینهایی از چین تا اروپا پیروان فراوانی داشت ولی بیش از ششصد سال است که منسوخ شدهاست.
در ابتدای قرن بیستم نوشتههای بسیاری از پیروان مانی در معابد مانوی (مانستانهای) مدفون در شنزارهای تورفان در چین کشف شد که بخش بزرگی از آنها در انستیتوی شرق شناسی برلین نگهداری میشوند. بخشهایی از این دست نوشتهها خوانده شدهاست و تلاش برای خواندن بقیه آنها همچنان ادامه دارد. آنها به زبانهای مختلف و به خط مانوی که از ابداعات خود مانی بودهاست نوشته شدهاند. بیشتر این نوشتهها به زبان فارسی میانه (پهلوی) و پهلوانیگ (پهلوی اشکانی) هستند.
در ابتدای قرن بیستم نوشتههای بسیاری از پیروان مانی در معابد مانوی (مانستانهای) مدفون در شنزارهای تورفان در چین کشف شد که بخش بزرگی از آنها در انستیتوی شرق شناسی برلین نگهداری میشوند. بخشهایی از این دست نوشتهها خوانده شدهاست و تلاش برای خواندن بقیه آنها همچنان ادامه دارد. آنها به زبانهای مختلف و به خط مانوی که از ابداعات خود مانی بودهاست نوشته شدهاند. بیشتر این نوشتهها به زبان فارسی میانه (پهلوی) و پهلوانیگ (پهلوی اشکانی) هستند. ترجمههایی قبطی از مصر و ترجمههایی یونانی نیز از کتابهای مانی بر جای ماندهاست. تا در سال ۱۹۶۹ در مصر شمالی یک دست نوشت خطّی کهن یونانی متعلق به ۴۰۰ پس از میلاد کشف شد و امروزه «نسخه مانی کلن»، نامیده میشود چرا که در دانشگاه کلن نگهداری میشود. این نوشته، شرح زندگانی مانی و نمو روحانی به همراه اطلاعاتی دربارهٔ آموزههای دینی مانی و شامل تکههای از انجیل زندهٔ او و نامهٔ او به ادسا میباشد. مانی خود را ناجی و حواری عیسی مسیح معرفی میکرد.در پاپیروس قبطی مانی گری قرن چهارم، مانی به عنوان فارقلیط-روح القدس و عیسای نوین شناخته میشود.
این دین تا قرن ۱۴ میلادی زنده بود و سپس پیروان خود را تحت فشارهای مختلف سیاسی و دینی از دست داد.
مانی رتبه شماره ۸۳ در لیست موثرترین اشخاص تاریخ، رده بندی شده توسط مایکل اچ هارت را دارد.
مال من دیگه تابلو هست . چون حرفش یکی بود .
والو اون موقعا یه گوشی ای اومده بود به نام Nokia 8800 که اسم تجاریش شده بود siroco
یه عده هم میگفتن سایروکو و یه عده هم سیراکو !
من هم فوق العاده به این گوشی اون هم از نوع گلدش ( gold ) علاقه داشتم ؛ و البته هیچوقت هم نخریدمش !!!
در کل عشق موندگاری شد چون به وصال نرسیدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)