سلام رفقا
می بینم که بعد از چند روزو اندیکه نبودم هنوز همه پکرن. همچنان SE داره مارو میچزونه!!!
خبر خاصی جز این مطالبی که تو این 2صفحه آخر بود نشده؟
سلام رفقا
می بینم که بعد از چند روزو اندیکه نبودم هنوز همه پکرن. همچنان SE داره مارو میچزونه!!!
خبر خاصی جز این مطالبی که تو این 2صفحه آخر بود نشده؟
خبر جدید در مورد X1 این هست که سونی اریکسون از developer ها دعوت کرده که برنامه و پنل و چیزهای دیگه برای این گوشی بسازن.داره میــــــاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای خدا راستی راستی داره میاد
به به
شمارش معکوس شروع شد 10، 9، 8 ، .............
ایول به دیولوپرها![]()
ما از همین جا دست دیولوپر ها رو به گرمی میفشاریم تا برنامه های قشنگشون رو واسه ایکس وان ردیف کنن![]()
خبر بسيار خوبي بود!!!!ما از همین جا دست دیولوپر ها رو به گرمی میفشاریم تا برنامه های قشنگشون رو واسه ایکس وان ردیف کنن
من هم دستشون را فشار ميدم!!![]()
این لینک اصلیش :
اینم یه ویدیو که درباره پنل اکسپریا و صحبت هایی مربوط به دیولوپر ها حجمش پنجاهو خورده ایست ما که ندیدیم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اصل این امکاناتو به شما میده که پنل ها و برنامه هایی رو هرجور که دوست دارید طراحی کنید -- خیلی باحال میشه ها مگه نه ؟--نمیدونم یکی از سونی اریسکون گفته بود این یک دنیای جدید ی در گوشیهای موبایل است که تا اینقدر به کاربر اجازه میده گوشی رو کاستومایز کنه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه وب کست webcast هم سونی اریکسون برای ایکس وان میخواد برگزار کنه --عمقی پنل رو نشون بده با گوشی کار کنه -- تاریخش اول 8 سپتامبر بود مثله اینکه عقب افتاده--
یکی از لوازم جانبی که تو میخواد با گوشیها معرفی بشه اینه Digital Picture Frame به اسمه احتمالا IDP-100
هنوز خبری از گوشیها نیست ---هیشکی هیچی نمیگه حتما چیز گنده ای نیست باید یه معرفی کوچیکی باشه --ولی یادمه قبل اینکه ایکس وان معرفی بشه هیچ خبری نبود امیدوارم ایندفعه هم اینطوری باشه یه سوپر فون داشته باشن بخوان یهویی رو کنن -- نمیدونم باید صبر کرد ...
@ SAEED_BARCELONA
سلام رفیق
آره لعنتی جز بلا میده آدمو![]()
مبارکه.راستی حمید اون عکس جدیده رو یجا دیگه آپ کن.
حمید جمله بندیت در مورد این فیلمه با حال بود کله کردم دارم دانلودش میکنم!!!
کاشکی یه فکریم به حال قیمتش بکنن که ما هم بتونیم بخریم. خبری در مورد کم کردن قیمتش نیست؟ لامصب با پولش میشه یه پیکان 43 گرفت![]()
اگر يه تميزشو گير اوردي خبرم كن! :dکاشکی یه فکریم به حال قیمتش بکنن که ما هم بتونیم بخریم. خبری در مورد کم کردن قیمتش نیست؟ لامصب با پولش میشه یه پیکان 43 گرفت![]()
آقا من دارم مي گيرم وقتي ديدم خبرتون مي كنماینم یه ویدیو که درباره پنل اکسپریا و صحبت هایی مربوط به دیولوپر ها حجمش پنجاهو خورده ایست ما که ندیدیم !
چي كار كنيم ديگه ADSL داريم (مثل نديده ها)
اوف اوف![]()
Last edited by Original Titan; 04-09-2008 at 10:11.
آقا من فيلمو ديدم
خيلي كيفيتش بالا بود
بيشتر اون آقا هه حرف ميزد...
كمتر گوشي را نشون مي داد!
اول بگم كه سرعت گوشي فوق العاده بود...سرعت منو ها را مي گم
بعدش هم يهو يه صحنه نشون داد كه نمي دونم بازي بود چي بود خيييييِِِِِِِِلي گرافيگش بالا بود حتي از PSP هم بالا تر بود
مي خواستم اسكرين شات بزارم كيفيتش اصلا خوب نشد نذاشتم
در مورد سرويس ها توضي ميداد كه ما نفهميديم . مثلا youtube اينا
چيز ديگه اي كه بود ميگفت كه شما مي تونيد پنل هاي ديگه را از پنل دانلود سرويس دانلودكنيد و روي گوشي بريزيد!!
Last edited by Original Titan; 04-09-2008 at 10:19.
ایکاش اون تیکه از فیلم که گفتی سرعت منوها خیلی بالاس رو بتونی جدا کنی بذاری ببینیم، اگه اینکارو بکنی ممنون میشماول بگم كه سرعت گوشي فوق العاده بود...سرعت منو ها را مي گم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)