برنامش کلا بوق بود
کنسرت یاس رو تو دبی نشون میده میگه پارتی غیر اخلاقی در تهران!!!!!!!!!!!!!!!!1111
برنامش کلا بوق بود
کنسرت یاس رو تو دبی نشون میده میگه پارتی غیر اخلاقی در تهران!!!!!!!!!!!!!!!!1111
من برنامه شو دیدم...
خیلی هم بی محتوا و پوچ نبود!
اتفاقا برعکس ، از خوب راهی رسیده بود به هدف اصلی...
کافیه که یه کم واقع بینانه تر و بدور از تعصب وحشتناکی که به رپ(و سایر ژانرهای خوانندگی)دارید به موضوع نگاه کنید!(که عمرا نگاه کرده باشید ، می دونید چرا اینو می گم؟!چون از رای دادنتون تابلو هست)...
اون کسایی رو که نشون داد همشون یه جورایی هم سن و سالای خودمون بودن که از کجا به کجا رسیده بودن!
اگه خوب به حرفایی که می زدن دقت می کردید اینقدر تند و الکی نمی گفتین که برنامه ش چرت بوده و فلان...
Last edited by Mojtaba-MCI; 28-08-2008 at 16:37.
این برنامه 5 قسمت بود که در 2 قسمت خلاصه و پخش شد و تمام
بر فرض هم که بیشتر بود! نکنه فکر کردی شب اول ماه رمضون میان در مورد شیطان پرستی برنامه پخش می کنن؟
---------------
---------------
---------------
Last edited by mahdy2021; 28-08-2008 at 17:51.
سلام
درگیری و توهین و بی احترامی به هر نحوی ممنوعه
چه کسی که خوشش نمیاد
چه کسی که عاشقشه !
باید بتونه خودشو در مقابل نظرات مخالف کنترل کنه
چقدر خوب میشد همه به هم احترام میزاشتن
اصلا دوست ندارم تاپیک ببندم
کسی به این وضع ادامه بده مجبور میشم باهاش برخورد کنم
کلا تابلو بود این قضیه که میخان خراب کنن این سبک رو!! دلیلش هم اینه که توی تعدادی از این آهنگ ها انتقاد مستقیم کردن از آقایون!!!
پس اصلا نباید تعجب کرد!
مثلا فردا توی ماشین نشسته باشی و آهنگ رپ گوش بدی! باباتون بهتون میگه دیگه حق نداری از اینا گوش بدی چون فردا یا شیطان پرست میشی یا معتاد!!!!!!!!![]()
اصلا یادم رفته بود
راستی یه گره دیگه هم نشون داد که کمی چاق بودن کسی می د.نه اون چه گروهی بود؟
یه تاپیک هم تو متفرقه درست شده یه نگاهی بش بندازین.
من نمی دونم چرا پست من این وسط پاک شد ، آخه من فقط نظرمو گفتم ، تو این تایپیک به کسی توهین نکردم
ولی اگه صد بار دیگه پستم پاک بشه بازم نظرمو می گم:
من از رپ حالم بهم میخوره و به نظر من (تاکید میکنم به نظر من) گند زده به موسیقی!!!
نه تو شعرش شادی هست نه نشاط!!
این یه اظهار نظر شخصیه ، نه توهین به کسیه نه چیز دیگه ای!!!
اگه شما تعصب روی رپ داری ، اون یه حرف دیگست!!!
من از رفيقم پرسيدم اسمشو گفت ولي اسم وحشتناكي داشت يادم نيستراستی یه گره دیگه هم نشون داد که کمی چاق بودن کسی می د.نه اون چه گروهی بود؟
فقط ميدونم آلمانين!
اون یارو چاق که لباسشم سفید بود کرواتم داشت
تکنو می زد اسم اون خواننده چیه
میشه یکی به من توضیح بده تو این نظر سنجی هم می تونی 2تا گزینه رو بزنی هم اینکه تو رای گیری الان خیر 65 تاس و 79% و بلی 25 تاس و 39% !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)