تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 20 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 198

نام تاپيک: LG KC910 With 8 megapixel

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دقيقآ !!
    علي جان شما اينطور كه ميگي يه مهندس برنامه نويس كه 4 5 سال با جاوا كار كرده باشه و......‌ :
    من فقط این سوال برام
    پیش اومده نوشتن 4 خط اسکریپت جاوا(که البته با توجه به بازار نیومدن گوشی کارایی اون معلوم نیست!!) چه کاره شاقی هستش
    که بخواین دست اون برنامه نویس رو طلاا بگیرین ؟؟
    یه مهندس نرم افزار فوق لیسانس یا لیسانس که 4..5 سال کار کرده باشه براحتی می تونه این کارو انجام بده
    يعني نوكيا ي خاك بر سر نتوسنسته يه مهندس به قول شما 4 5 سال با جاوا كار كرده باشه بياره و سيستم جاواي گوشيهاشو درست كنه ؟؟
    لطفآ يكم منطقي فكر كن !!! بعد پست بده
    بعدشم يه قسمت از زبان جاوا روي موبايل ها استفاده ميشه (همونچيزي كه نابخشوده هم گفت)
    من شرط ميبندم روي همين جاوا خيلي سرمايه گذاري ميشه (البته شده كه پلتفرم A200 تونسته انقدر قوي بشه) و تا چند سال ديگه از سيمبين و.... ميزنه جلو !!
    نميدونم اون فيلم كنفرانس جاوا رو يددين يا نه و اون گوشي سوني رو كه خيليها (از جمله خودم) منتظرشن !!

2. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینترفیس های سونی همیشه یکنواخت و کسل کنندن. عمرا اینترفیس فقط سامسونگ ( و این طور که از عکسهای kc910 پیداس ال جی )
    آها منظورت قشنگیه دیگه . خوب راست میگی الجی همچنین سامسونگ با اینترفیس فلش کاری شدش و منوهای رنگارنگ نقاشی مانند(آفرین سعید) خیلی نظر ملتو جلب میکنه چون قشنگه فقط همین ! بحث من سر رابط کاربردیه ! اگه دقت کرده باشی ماله سونی همه چی نظم خاصی دارن کابر گیج نمیشه یه چیزو میخواد استفاده کنه خیلی سریع به همه چی دسترسی داری -- برای بحث تنوع و زیبایی اومده چند تا تم با منوی فلش گزاشته -- در A200 امده سه نوع استایل برای منو گزاشته کاربر هر کدومو خواست انتخاب کنه --حداقل تم روش نصب میشه مثل سامسونگ نیست هیچی نزاره نصب کنی (قدیما که اینجوری بود گوشیهای جدیدشو نمیدونم) --فکر کنم دید شما از اینترفیس اس ای در حد A100 اولین ورژن باشه .

مثلا شما فکر می کنین wifi و gps رو گوشی جاوا گذاشتن شاخ فیل رو شکستنه ؟؟؟؟ علتی که رو گوشی ها ی جاوا این امکانات رو قبلا خیلی کمتر می دیدیم این بود که جزو امکانت لوکس محسوب میشدن. و کاربری کمتری داشتن
    بله که کار مهمیه . برای گوشی که سیستم عامل نداره بخوای امکاناته جدیدی مثل وای فای (که 99% رو اسمارتفونها بوده) رو بهش اضافه کنی باید تو پلتفورمش تغییرات بدی برنامه نویسی کنی براش تعریف کنی از چه پروتوکلی استفاده کنه -- تا حالا کدوم گوشی جاویی داشتیم که وای فای داشته باشه DLNA رو هم ساپورت کنه ؟ یا پروژه کاپوچین -- با کدوم گوشی جاوایی میشه فیلمهای یوتیوب رو از سایت اصلی نگاه کرد( نه WAP) دانلود کرد یا تو یوتیوب آپلود کرد ؟؟ با C905 این کار شدنی هست.

رابط کاربری و نه اینترفیس زیبای ( از قول بعضی دوستان ) به داد سونی اریکسون میرسه . سامسونگ با همین رابط کاربریش در جاوا و همین تابلوهای نقاشی روز به روز محبوبیت بیشتر میشه ولی برعکس سونی اریکسون با اون رایط کاربری عالی و بهترین اینترفیس ( از قول بعضی دوستان ) روز به روز داره به صفر نزدیک تر میشه .
    مگه همه چیز اینترفیسه ؟ سامسونگ که لامصب زارت و زورت گوشیهای رنگارنگ میده تو بازار میخوای محبوبیتش بیشتر نشه ؟ من نمیدونم ضرر نمیکنه هنوز دو تا 5 مگی نداده بیرون یه 5 مگی با سیمبین میده --- این همه گوشی رو اگه سونی اریکسون زیر برند خودش با اینترفیس خودش داده بود تو بازار الان اول بود. سرمایش خیلی زیاده سامسونگ شاید از نوکیام بیشتر باشه چون تو همه زمینه ها فعالیت میکنه, پشتوانش قویه .

INNOV8 با قیمت 399.99 یورو
    چه ارزون ! قیمت پیش فروش C905 اه .

ضمنا مشکل 4 تا اسکریپ جاوا تو نوکیا های جدید بی سیستم عامل حل شده
    کدوماش 6300 یا 5610 ؟

اگرم بحث نوشتن برنامه و توان برنامه نویسی هستش سونی اریکسون باید اصلا حرفی نزنه
    چون یه گوشی سیستم عامل دار نداره که بتونی یه فایل 5 مگی که بلوتوث کردی واسه کلهم گوشی های سیستم عامل دارشو
    تو کمتر از 3 دقیقه سیو کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اولا که قلق داره مستقیم نباید سیو کنی --بعدشم 3 دقیقه دیگه عمرا -- حداکثر 40 ثانیه -- این مشکل هم تو UIQ جدید حل شده ولی سونی اریکسون یک سال و اندیه که گوشی از سری P نداده --سری 60 باید بیاد جلو UIQ نسل جدید لنگ بندازه (امیدواریم یه گوشی ازش در بیاد)

4. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فکر کنم جاوا رو با جاوا اسکریپت اشتبا گرفتین ؟! جاوا ربطی به اسکریپت و جاوا اسکریپت نداره... جاوا یه زبان برنامه نویسیه گستردست که تو نوشتن برنامه ها مختلف کاربرد داره که تو برنامه های سرور ساید هم میشه ازشون استفاده کرد و همینطور ازین زبون واسه نوشتن پلتفرم گوشی های موبایلم استفاده میشه و الانم فروش گوشی های جاوای تمام برند ها خیلی بیشتر از گوشی های سیستم عامل دارشونه ( حتی تو برند نوکیا ! )
    جاوا اسکریپتم که همین کداییه که تو سایتها و به خصوص وبلاگا زیاد استفاده میشه در واقع یه سری کدهای محدوده که میتونه کارای محدودی رو انجام بده...! البته یه تکنولوژی فوق العاده یی مثل ای جکس ( مثه همین فرم ارسال سریع تو تاپیکایه پی سی ورد که خیلیم مورد استفاده قرار میگیره ) از جاوا اسکریپت استفاده میکنن و خوب دیگه نیازی نیست برای فرستادن یه پست یا مثلا تو بعضی سیستمایه وبلاگ برای فرستادن یه کامنت کل صفحه لود شه و... ولی کلا این دوتا خیلی با هم فرق دارن !
    دقيقآ !!
    علي جان شما اينطور كه ميگي يه مهندس برنامه نويس كه 4 5 سال با جاوا كار كرده باشه و......‌ :

يعني نوكيا ي خاك بر سر نتوسنسته يه مهندس به قول شما 4 5 سال با جاوا كار كرده باشه بياره و سيستم جاواي گوشيهاشو درست كنه ؟؟
    لطفآ يكم منطقي فكر كن !!! بعد پست بده
    بعدشم يه قسمت از زبان جاوا روي موبايل ها استفاده ميشه (همونچيزي كه نابخشوده هم گفت)
    من شرط ميبندم روي همين جاوا خيلي سرمايه گذاري ميشه (البته شده كه پلتفرم A200 تونسته انقدر قوي بشه) و تا چند سال ديگه از سيمبين و.... ميزنه جلو !!
    نميدونم اون فيلم كنفرانس جاوا رو يددين يا نه و اون گوشي سوني رو كه خيليها (از جمله خودم) منتظرشن !!
    من با جاوا کار نکردم
    ولی برنامه نویسی کردم !
    اون با سی پلاس پلاس (که بیشتر تو سیمبین استفاده میشه)
    محبوبیت جاوا بیشتر به خاطر روانی کار باهاشه نه به خاطر اسکریپ های محدودش
    الان اینقدر کتابخانه توابع برای سی چارت معرفی شده که اصلا قابل مقایسه
    نیست با کل اسکریپ های جاوا

ضمنا برای معرفی یه سخت افزار(مثل جی پی اس برای سی 905)
    هیچ کار مشکلی نیست عزیزان چون
    من تو دبیرستان با بیسیک از طریق فیش پرینتر سوزنی
    برای تیم ساخت ربات دبیرستان کنترلل تعریف کردم

ضمنا گوشی های بی سیستم عامل نوکیا مشکل ندارن
    اون سیاست نوکیاست که می خواد گوشی های سیستم عامل فروش کنن
    والاپشتیبانی از ساپورت یه حجم محدود مشکلی نیست که نشه حلش کرد !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله که کار مهمیه . برای گوشی که سیستم عامل نداره بخوای امکاناته جدیدی مثل وای فای (که 99% رو اسمارتفونها بوده) رو بهش اضافه کنی باید تو پلتفورمش تغییرات بدی برنامه نویسی کنی براش تعریف کنی از چه پروتوکلی استفاده کنه -- تا حالا کدوم گوشی جاویی داشتیم که وای فای داشته باشه DLNA رو هم ساپورت کنه ؟ یا پروژه کاپوچین -- با کدوم گوشی جاوایی میشه فیلمهای یوتیوب رو از سایت اصلی نگاه کرد( نه WAP) دانلود کرد یا تو یوتیوب آپلود کرد ؟؟ با C905 این کار شدنی هست.
    اتفاقا هیچ هم اینطور نیست.
    وایفای (IEEE 802.11) از فرکانس 2.4 گیگا استفاده می کنه و بلوتوث (IEEE 802.15) هم از همین فرکانس استفاده میکنه و تنها تفاوت این دو از لحاظ سخت افزار فرستنده/گیرنده در توان و رنج کاریشون هست و در عمل کار زیادی روی سخت افزار گوشی لازم نیست بکنن.
    تفاوت اصلی در مدولاسیون و پروتوکل هستش ، وایفای از 802.3 (packet routing یا ethernet یا TCP/IP ) استفاده میکنه در حالی که بلوتوث مثل USB کار میکنه (ارتباط سریال) . ولی با اینکه پروتوکل وایفای از بلوتوث پیچیده تره ، ولی اونقدری که فکر میکنین هم پیچیده نیست.
    مسئله اینه که وایفای جزو تکنولوژی های نو و لوکس محسوب میشه و به همین دلیل کمپانیهای صاحب امتیاز قیمت های گزاف روش میگذارن . و شما باورتون میشه که جدی جدی شاخ فیل شیکستن می خوان وایفای رو گوشیتون بذارن !!!!!!
    خواهش میکنم فنبوی بازی رو کنار بگذارین و یکم واقع بینانه تر به پستاتون فکر کنین.
    Last edited by gmt325gh; 05-09-2008 at 18:25.

7. 3 کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

وایفای (IEEE 802.11) از فرکانس 2.4 گیگا استفاده می کنه و بلوتوث (IEEE 802.15) هم از همین فرکانس استفاده میکنه و تنها تفاوت این دو از لحاظ سخت افزار فرستنده/گیرنده در توان و رنج کاریشون هست و در عمل کار زیادی روی سخت افزار گوشی لازم نیست بکنن.
    تفاوت اصلی در مدولاسیون و پروتوکل هستش ، وایفای از 802.3 (packet routing یا ethernet یا TCP/IP ) استفاده میکنه در حالی که بلوتوث مثل USB کار میکنه (ارتباط سریال) . ولی با اینکه پروتوکل وایفای از بلوتوث پیچیده تره ، ولی اونقدری که فکر میکنین هم پیچیده نیست.
    مسئله اینه که وایفای جزو تکنولوژی های نو و لوکس محسوب میشه و به همین دلیل کمپانیهای صاحب امتیاز قیمت های گزاف روش میگذارن . و شما باورتون میشه که جدی جدی شاخ فیل شیکستن می خوان وایفای رو گوشیتون بذارن !!!!!!
    خواهش میکنم فنبوی بازی رو کنار بگذارین و یکم واقع بینانه تر به پستاتون فکر کنین.
    فقط یه سوال ! اگه وای فای و بلوتوث از یه فرکانس استفاده میکنن چرا بردشون متفاوته و در وای فای برد بیشتره ؟

من فکر میکنم منظور حمید اینه که اولا خوب سونی اولین شرکتی بوده که به افزودن امکاناتی مثل GPS و WiFi به پلتفرم جاوا اقدام کرده و کاریم به اینکه خود وای فای تا چه حد پیچیدست نداشته... ضمن اینکه برای کلا پلتفرم جاوا ساخت هر برنامه یی که ممکنه تو ویندوز موبایل و یا سیمبین باشه به خصوص برنامه هایی پیچیده تر مثل مثل Wifi و یا GPS به دلیل اینکه جاوا یه پلتفرمه و نه سیستم عامل کلا کار سختتریه و کمترم شرکتایه دیگه به این سمت رفتن ! به هر حال من بازم میگم افراد زیادی هستن که پلتفرم جاوا رو به سیمبین ترجیح میدن ( هر کدومم دلیل خاص خدشونو دارن ) و همینطور افرادی هستن که ممکنه براشون داشتن سیستم عامل مهم نباشه ولی امکانی مثل Wifi یا GPS به دردشون بخوره... به هر حال سونی داره رو این امر سرمایه میذاره... من کاری ندارم موفق میشه یا نه ولی من به این کار شرکت احترام میذارم...!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه سوال ! اگه وای فای و بلوتوث از یه فرکانس استفاده میکنن چرا بردشون متفاوته و در وای فای برد بیشتره ؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه داری برد وایرلس کامپیوترت رو با بلوتوث یو اس بی کامپیوترت مقایسه میکنی ؟؟؟؟!!!
    بلوتوث مستقیم اطلاعات رو از یو اس بی میگیره و بدون تغییر خاصی می فرسته ( یعنی UART + Tramnsmitter) در حالی که وایفیای یک روتر هست و نیاز به کلاک و حافظه و .... داره .
    اما همه این حرف ها وقتی معنی میده که راجه به پی سی حرف بزنی !!!! در موبایل ها همه چیز با هم در یک پکیج قرار می گیره ( میکرو کنترلر ) و نیازی نیست براش کلاک و حافظه و .... جدا بذارن و شیر میکنن. پس می بینی که در عمل از لحاظ سخت افزاری تفاوت وایفای و بلوتوث خیلی کمه.
    Last edited by gmt325gh; 05-09-2008 at 20:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن اینکه برای کلا پلتفرم جاوا ساخت هر برنامه یی که ممکنه تو ویندوز موبایل و یا سیمبین باشه به خصوص برنامه هایی پیچیده تر مثل مثل Wifi و یا GPS به دلیل اینکه جاوا یه پلتفرمه و نه سیستم عامل کلا کار سختتریه و کمترم شرکتایه دیگه به این سمت رفتن ! به هر حال من بازم میگم افراد زیادی هستن که پلتفرم جاوا رو به سیمبین ترجیح میدن ( هر کدومم دلیل خاص خدشونو دارن ) و همینطور افرادی هستن که ممکنه براشون داشتن سیستم عامل مهم نباشه ولی امکانی مثل Wifi یا GPS به دردشون بخوره... به هر حال سونی داره رو این امر سرمایه میذاره... من کاری ندارم موفق میشه یا نه ولی من به این کار شرکت احترام میذارم...!
    خوبه که خودتون هم دارین میگین که جاوا یک پلتفرم هست نه یک سیستم عامل ، سیستم عامل گوشی های به اصطلاح جاوا هر کدام مستقل و برای آن گوشی نوشته میشن. و این برنامه نویسی به زبان جاوا انجام نمیشه ، جاوا به عنوان یک پلتفورم برای develper هست که برنامه های جانبی ( بازی و ....) بنویسه. و منظور از اینکه یک گوشی جاوا ساپورت میکنه اینه که مترجم دستورات جاوا در سیستم عاملش قرار گرفته . نه اینکه اون گوشی سیستم عامل نداره!!! یا اینکه سیستم عاملش جاوا هست!!!!! یا اینکه به زبان جاوا براش سیستم عامل نوشته باشن !!!!!!!!! ( جاوا یه مجموعه کد رده بالا هست و به همین دلیل محدودیت های بسیار بالایی داره ، و به همین دلیله که تو برنامه های جاوا کمتر برنامه ای می بینیم که بتونه مثل برنامه های سیمبین و وینمو به سخت افزار گوشی دسترسی پیدا بکنه )

11. 2 کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا بحث من چیز دیگست --لازم نبود مقاله از ویکی پدیا بیاری ترجمه کنی : این متنش :

They use the same frequency range, but employ different modulation techniques. While Bluetooth is a replacement for cabling in a variety of small-scale applications, Wi-Fi is a replacement for cabling for general local area network access. Bluetooth can be taken as replacement for USB or any other serial cable link, whereas Wi-Fi is wireless Ethernet communications according to the protocol architectures of IEEE 802.3 with TCP/IP
    کجای این متن نوشته پروتوکول وای فای از بلوتوث پیچیده تره ؟ از خودت اضافه کردی ؟

بحث من اینه :

برای گوشی که سیستم عامل نداره بخوای امکاناته جدیدی مثل وای فای (که 99% رو اسمارتفونها بوده) رو بهش اضافه کنی باید تو پلتفورمش تغییرات بدی برنامه نویسی کنی براش تعریف کنی از چه پروتوکلی استفاده کنه
    اونوقت شما رفتی متن Bluetooth vs. Wi-Fi in networking رو از ویکی پدیا واسه من ترجمه کردی چه ربطی به بحث من داره ؟ تو پست من کلمه ای از سخت افزار میبینی ؟ حداقل مقاله رو درست بخون جواب نابخشوده جان و درست بده . سوال این بوده :

شما جواب دادی :

؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه داری برد وایرلس کامپیوترت رو با بلوتوث یو اس بی کامپیوترت مقایسه میکنی ؟؟؟؟!!!
    بلوتوث مستقیم اطلاعات رو از یو اس بی میگیره و بدون تغییر خاصی می فرسته ( یعنی UART + Tramnsmitter) در حالی که وایفیای یک روتر هست و نیاز به کلاک و حافظه و .... داره .
    اما همه این حرف ها وقتی معنی میده که راجه به پی سی حرف بزنی !!!! در موبایل ها همه چیز با هم در یک پکیج قرار می گیره ( میکرو کنترلر ) و نیازی نیست براش کلاک و حافظه و .... جدا بذارن
    سوال چه ربطی داشت به تفاوت وای فای کامپیوتر و بلوتوث یو اس بی ؟ داره میپرسه چرا بردشون متفاوته شما چی جواب دادی .. باید میگفتی :

Wi-Fi uses the same radio frequencies as Bluetooth, but with higher power resulting in a stronger connection.
    اون t آخر UART خودش مخفف transmitter هست (universal asynchronous receiver/transmitter ) بعلاوه transmitter دیگه چیه ؟ بعدش کلاک و حافظه بافر جزء ساختار UART هم هست چه فرقی داره با وای فای ؟ معمولا میکروکنترولر شامل UART ها هستند و فرقی نمیکنه گه موبایل باشه چه PC چه هر دستگاه دیگه ای !

منم از شما خواهش میکنم پیرامون موضوعی که بحث میکنید اشراف داشته باشید نه اینکه هول هولکی یه موضوعی رو ربط بدین به یه بحث دیگه و یه مشت کلمات قلمبه و کلفت قاطی پستاتون کنید که به دیگران ثابت کنید ما هم ...آره

من فکر میکنم منظور حمید اینه که اولا خوب سونی اولین شرکتی بوده که به افزودن امکاناتی مثل GPS و WiFi به پلتفرم جاوا اقدام کرده و کاریم به اینکه خود وای فای تا چه حد پیچیدست نداشتهضمن اینکه برای کلا پلتفرم جاوا ساخت هر برنامه یی که ممکنه تو ویندوز موبایل و یا سیمبین باشه به خصوص برنامه هایی پیچیده تر مثل مثل Wifi و یا GPS به دلیل اینکه جاوا یه پلتفرمه و نه سیستم عامل کلا کار سختتریه و کمترم شرکتایه دیگه به این سمت رفتن !
    آ قربون آدم چیز فهم ! مبینی همه چیو به هم وصل میکنن -- حرف من اینه گوشی که سیستم عامل نداره بخوای امکاناته جدیدی مثل وای فای رو بهش اضافه کنی باید تو پلتفورمش تغییرات بدی برنامه نویسی کنی براش تعریف کنی از چه پروتوکلی استفاده کنه مگه غیر اینه ؟ ورژن A200 ساپورت نمیکرد این چیزا رو با تغییراتی که توش داده شد GPS و WIFI و پروفایل DLNA رو ساپورت کرد اسم پلتفورم هم اگه تو سایتا دیده باشین میگن آپدیت شده ی A200 بعد از ورژن بالاتری از جاوا استفاده میکنه دقیق یادم نیست ده و خورده ای بود که قبلیش هشت و خورده ای بود .. یا پروژه کاپوچین رو چند ماهه سونی اریکسون روش داره کار میکنه تا عملی بشه اونوقت میگن کار ساده ایه بازی ها برنامه های فلش و یوتیوب و غیره ... رو فول ساپورت کنه یه همچین امکاناتی رو یه گوشی بدون OS واقعا شاهکاره !

نگاه کنید این حرف gsmarena ست در مورد وایر لس c905 :

The wireless capabilities of the C905 are further enhanced by the presence of SIP support (VoIP) and Network sharing. Those were a pleasant surprise
    واسه اونام سورپرایز بوده .

13. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

اما همه این حرف ها وقتی معنی میده که راجه به پی سی حرف بزنی !!!! در موبایل ها همه چیز با هم در یک پکیج قرار می گیره ( میکرو کنترلر ) و نیازی نیست براش کلاک و حافظه و .... جدا بذارن و شیر میکنن. پس می بینی که در عمل از لحاظ سخت افزاری تفاوت وایفای و بلوتوث خیلی کمه.
    سوال من اینقدا هم پیچیده نبود ! روتر و سوئیچ و پی سی و لپ تاپ نداره... نمیدونم اصلا بی خیال کلا فکر میکنم شما جوابارو میپیچونی اصلا کامپیوتر این وسط چی کاره بود ؟ من کی مقایسه کردم اصلا سوال من چیزی از مقایسه داشت؟! قضیه چیه ؟ کی ؟ کجا ؟

خوبه که خودتون هم دارین میگین که جاوا یک پلتفرم هست نه یک سیستم عامل ، سیستم عامل گوشی های به اصطلاح جاوا هر کدام مستقل و برای آن گوشی نوشته میشن. و این برنامه نویسی به زبان جاوا انجام نمیشه ، جاوا به عنوان یک پلتفورم برای develper هست که برنامه های جانبی ( بازی و ....) بنویسه. و منظور از اینکه یک گوشی جاوا ساپورت میکنه اینه که مترجم دستورات جاوا در سیستم عاملش قرار گرفته . نه اینکه اون گوشی سیستم عامل نداره!!! یا اینکه سیستم عاملش جاوا هست!!!!! یا اینکه به زبان جاوا براش سیستم عامل نوشته باشن !!!!!!!!! ( جاوا یه مجموعه کد رده بالا هست و به همین دلیل محدودیت های بسیار بالایی داره ، و به همین دلیله که تو برنامه های جاوا کمتر برنامه ای می بینیم که بتونه مثل برنامه های سیمبین و وینمو به سخت افزار گوشی دسترسی پیدا بکنه )
    اولا صحبت من بازم فکر میکنم صحبتایه من اینقد پیچیده نبود و نیازی به اینهمه تفسیر نداشت و کلا بحث من تو یه فاز دیگه بود...!
    من اولین باره میشنوم گوشی های جاوا جدا از پلتفرمی نصب بر روشون سیستم عامل دارن خوشحال میشم در مورد سیستم عاملایه گوشی های جاوای سونی و نوکیا و سامسونگ بیشتر بدونم و بدونم اصلا اسمشون چیه و توسط کدوم شرکت نوشته شدن ؟!
    Last edited by Nabakhshoode; 06-09-2008 at 00:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

من 1 روز نیومدم عجب بحث هایی راه افتاده. خوشبختانه حمید جان همه حرفای منو زده دمت گرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •