من يه مشكلي دارم اونم اينكه وقتي توي options ميرم resoloution رو عوض ميكنم بعدش كه ميرم توي خود بازي resoloution به همون حالت اولش برميگرده با اينكه دكمه ي apply رو هم زدم؟!!!
من يه مشكلي دارم اونم اينكه وقتي توي options ميرم resoloution رو عوض ميكنم بعدش كه ميرم توي خود بازي resoloution به همون حالت اولش برميگرده با اينكه دكمه ي apply رو هم زدم؟!!!
خودم حلش كردم.يه بار از بازي اومدم بيرون دوباره رفتم تو بازي درست شدچــــــــــــــــــــــــ ــه مســــــــــــــــــــخــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــره!!!!!!!!!!
![]()
بازی چجوری هست ارزش خریدن داره تو چه سبکی هست و گرافیک در چه حدی هست.
بازیش حرف نداره!
داشتم رد میشدم گفتم یه چند تا عکس که خودم از محیط بازی گرفتم واسه شما هم بزارم حال کنید
عکسها رو نگاه کنید و به گرافیک بازی توجه کنید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شرکتای ژاپنی دیگه دارن شورشو در میارن !
اینقدر براشون سخته که یکم هزینه کنن آیکون های درست کی بورد رو به جای آیکون های دسته 360 جا بزنن ؟![]()
علی جان شما خودتو ناراحت نکن.بیخیال.از دوست عزیزم واسه شات های بسیاز ریبا تشکر میکنم.مخصوصا آخریش.
دوستان ایا بازی جویستیک های fgp-660 رو میشناسه؟خیلی مهمه برام.این شرکتای ژاپنی دیگه دارن شورشو در میارن !
اینقدر براشون سخته که یکم هزینه کنن آیکون های درست کی بورد رو به جای آیکون های دسته 360 جا بزنن ؟
به نظر من هم این بازی حرف نداره و گرافیک و گیم پلی خوبی داره .
نوع joystick زیاد مهم نیست ولی بعضی از بازیهای خیلی خاص ممکنه وقتی joystick بهش وصل باشه کمی توی اجرا اذیت کنند ولی اگه فقط یکی از بچه ها با هر مدل joystick بازی کرده باشه به احتمال 95% شما هم می تونی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)