خوب قرار بزارین که هر روز در یک ساعت های خاصی هر کی می تونه بیاد تا همدیگه رو ببینیم ... بنده و برادرم در تمام طول روز آماده هستیم : دی
خوب قرار بزارین که هر روز در یک ساعت های خاصی هر کی می تونه بیاد تا همدیگه رو ببینیم ... بنده و برادرم در تمام طول روز آماده هستیم : دی
اگه منظورتون دیدنه باید اول ببینم کدوم شهر هستی!
بعدش من تا 160 ساعت دیگه از 10:15 صبح تا 8-9 شب آن هستم به جز جمعه ها که فقط صبح هستم!
همه بازی هم انجام میدم هر بازی!
آی دی یاهو : OMID_H28
دوستان ادد کنین
بنده شمالی هستم ... یاهو تو کار ما نیست ... به نظر من بیاین توی Game Ranger خیلی خوبه ... دانلود بکنین ، بعد عضو بشین ، یه کم بازی کردین می فهمین طرز کارش چجوریه ، اگه نفهمیدین خودم بهتون یاد میدم ... بعدش یه روم درست می کنیم و خودمون توش بازی می کنیم
این ای دی من تو همه جاس : Omidh
هرجا خاستین پیادام کنین اینو بزنین
مهرداد دیشب بازی باحالی شد.
باعث بردشون تو بودی واقعا نمیشد کاری کرد من خیلی نیرو داشتم و تقریبا نصف مپ ماله من بود اما خوب 200 نفر نمی تونه با 800 نفر بجنگه :|
من 4-5 روز مسافرتم بعدش برمی گردم.
200 نفر؟ 200 نفر ؟ مگه کل پاپیولیشن ( چی گفتم ! ) 200 تا نیست ؟ شما چجری این همه آوردین ؟ : دی
ولش کنین ایشون چاخان زیاد میگه! D:
خودم دیروز بردمش
بازی باحالی بود
اون سبز هم خوب بود اما اون 2تای دیگه ببو گلابی بودن
یارو کلی ادم بی کار داشت از اول تا اخر بازی وایساده بودن!!!
یکی دیگه هم کلی نیرو داشت بقل قلعه من هیچ غلطی نمیکرد ! هی میگفتم حمله کنید مث گاو وایساده بود !!!
اما من اول بازی تا دستم بیاد بازی چه جوری بود خیلی طول کشید و کلی ضعیف شدم!!!
اقا من رفقای خودمو به زودی جمع میکنم میارم تو بازی ! اگه ما تیممون بیاد واقعا کسی جلودارمون نیست !!!
سلام.
تو پست اول بود...دانلود کرک برای پچ :
http://aliaaa.persiangig.com/document/Crack.zip
خرابه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)