تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب خب دوباره من برگشتم با کلی عکس 5610 و k810i سری اول در حالات مختلف ( تاریکی مطلق/ نور کم/ نور زیاد و...) که در بعضی ها k810 برنده شد و در بعضی های 5610 :
    نور محیط: متوسط
    فلش: هر دو گوشی از فلش استفاده کردند
    عکس اولی 5610:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: کیفیت و شفافیت 5610 بهتر است و رنگها را بهتر نشان داده است و نوشته ها خوانتر از k810 است در صورتی که k810 کمی عکس تار شده است رنگها خوب هست ولی به 5610 نمیرسد

برنده :5610
    ---------------------------------------------------------------------------
    نور محیط: بسیار کم
    فلش: هردو از فلش استفاده کردند

عکس اولی 5610:
    کد:
    عکس دوم K810:
    کد:
    نتیجه: به دلیل نزدیک بودن به جسم مورد نظر ( 70 سانتی متر) فلش LED مانند xenon عمل کرده و تفاوتی در عکس ها دیده نمیشه بخصوص چند برتر ریز که 5610 نسبت به k810 دارید که آن را حساب نمی کنیم

مساوی
    ----------------------------------------------------------------------
    نور محیط: خوب
    فلش: از فلش استفاده نشده
    عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: کیفیت و شفافیت 5610 نسبت به k810 بییتر بوده و طبیعیتر جلوه میکند

برنده: 5610

---------------------------------------------------------
    نور محیط : تاریکی مطلق
    فلش: هردو گوشی از فلش استفاده کردن

عکس اولی 5610:
    کد:
    عکس دوم k810:
    کد:
    نتیجه: دوربینk810 عکس را بهتر انداخته است ولی دوربین 5610 با اینگه رنگها رو پرنگتر انداخته است ولی مقدار بیسیار کمی دارا نویز است

برنده: k810i
    ----------------------------------------------------------------------
    نور محیط : متوسط
    فلش : هردو از فلش استفاده کردند

عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: عکس 5610 بهتر و خواناتر است و همینطور سفید تر ولی عکس k810 هم خوانا هست ولی به 5610 نمیرسد و با اینکه از فلش استفاده کرده است کمی تاریک نشان میدهد

برنده :5610
    --------------------------------------------------
    نور محیط: کم
    فلش: هردو استفاده کردن
    عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: در این دو عکس اینتخواب برنده بسیار سخت است زیرا رنگها در 5610 تقریبا بهتر هستند ولی در k810 نور بیشتری است 1 به 1 میشون

مساوی( فکر کنم اینجولی عادلانه تر)
    --------------------------------------------------
    نور محیط: تاریکی مطلق
    فلش: هردو استفاده کردن

عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: k810 به خاطر داشتن فلش قویتر برنده است ولی میبینید که عکس 5610 هم بسیار به عکس k810 نزدیک است ولی کمی نویز در بالا قرار دارد البته مقدار آن کم است در ضمن فاصله تا جسم 140 سامتی متر است

برنده: k810i

توجه: تمامی عکس ها در یک محیط و در یک شرایط یکسان گرفته شده و سعی شده از تمام قدرت استفاده شود در بعضی مکان ها بود که k810 فلش میزد ولی عکس فوقعاده تاریک میشد و مجور میشدیم فلش رو خاموش و نور رو دوربین رو بیشتر یا تغیر حالت دهیم

با تشکر
    این قسمت رو یکبار دیگه ببینید چون اشتباها عکسها رو مثل هم گذاشته بودم شرمنده

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه از نظر زیبایی بخوای 100% معلومه عکس k800 بهتر در امده ولی اگه همونطور طبیعی طبیعی میخوای 5610 شما بیبین چقدر فرق بین دو عکس هست لطفا بهانه نیارین من مقایسه گذاشتم همه هم دارند میبیند فکر کنم این بحث دیگه تمام شد و نتیجی معلومه من هدفم این بود که به دوستانی که فکر میکردن k800 از دوربین ار هر جهت از 5610 برتره ثابت کنم اینطور نیست و با k800که هیچ با k810 سری اول اینکارو کردم اگه k810 سری جدید می اوردم به نفع من میشد چون 5610 بهتر میتونست شکستش بده ولی من اینکارو نکردم الان اگه یکی بگه دوربین 5610 بهتر میگیره یا n73 حتما میگم n73 اقا دیگه کسی سوالی نداره؟ این بحث تموم شد پس؟ همه قبول دارند یا هنوز ادامه بدیم؟
    ما بالاخره نفهميديم.يه دفعه ميگي رنگ كا800 كمتر از 5610 هست باز يه دفعه ديگه ميگي چرا پر رنگتر شده.
    يه بار ميگي عكس هاي 5610 قشنگتره يه بار ميگي عكس كا800 قشنگتره ولي طبيعي نيست.خودتم با خودت درگيري.
    اصلا حرف حرف تو شر بخوابه.
    دوربين 5610 خيلي خيلي خيلي بهتر از دوربين كا800 و كا810 هست.خوبه؟
    خوشحال شدي ديگه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اي بابا من رفتم فكر كردم ديگه كسي اينجا پست نميده
    حالا كه اومدم ميبينم جريان خيلي عوض شده
    نميدونم چرا Punisher_2008 عزيز ميخواد بگه كه دوربين 5610 بهتره
    اگه بخواهيم نمره بديم در كل كا800 بهتره
    اين عكسهايي هم كه Punisher_2008 گذاشته اند واسه من قابل قبول نيستند
    چرا كه موقع فوكوس معلوم نيست مركز فوكوس را كجا قرار داده بودند
    يه سوال از Punisher_2008 دارم شما فكر ميكنيد عكاسي n73 بهتره يا 5610 ؟
    نميتونين بگين كه 5610 بهتره ؟ فوقش ميتونين بگين مساوي(هرچند كه مطمئنم N73 بهتره)
    در حالي كه K800 بهتر از N73 عكس ميگيره و اينو همه قبول دارند
    در مورد تنظيمات دوربين هم ميبينم كه خيلي بحث شده
    بايد عرض كنم كه دوربين حرفه اي وقتي حرفه اي هست كه تنظيمات زيادي داشته باشه
    پس طبيعي هست كه موقع عكس گرفتن بايد تنطيم بشه
    و حالت اتوماتيك بيشتر براي افراد مبتدي هست ...
    بعدهاي ديگه اي هم وجود داره
    حركت بين آپشن در نوكيا ادمو پير ميكنه در حالي كه در سوني اريكسون خيلي بهتره
    حالت ماكرو هم كه بدون كوچكترين ترديد مال كا800 بهتره
    لرزه گيرش هم كه بازم كا800 بهتره (معمولا با دوستام كه ميريم گردش از بين 100 ها عكس يه عكس تار نميفته...)
    Best Pic هم كه قبلا گفتم نوكيا بيچاره نداره ولي كا800 داره اين گزينه خيلي هم كاربرد داره از جمله وقتي ميخواهي از يك جسم در حال حركت عكس بگيري اون موقع كاربردش معلوم ميشه(مثلا از يه بچه كه هي ور ميره و نميتوني بهش بگي بابا وايسا ازت عكس بگيرم)
    عكس از اجسام در حال حركت هم كه بازم كا800 بهتره شما حالت عكسبرداري را در Sport قرار بديد بعد موقع عكسبرداري دستتون را با سرعت نسبتا زياد حركت بدين يا نه از يك شيئ در حال حركت با سرعت زياد عكس بگيرين بعد خودتون قضاوت كنيد
    شرتكاتهاي كليدي هم مال كا800 بهتر و سريعتره ...
    نميدونم اخه جايي برا بحث وجود نداره
    راستي حسام امضاء را عوض كردي
    ولي عجب نكته اي اشاره كردي

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

اي بابا من رفتم فكر كردم ديگه كسي اينجا پست نميده
    حالا كه اومدم ميبينم جريان خيلي عوض شده
    نميدونم چرا Punisher_2008 عزيز ميخواد بگه كه دوربين 5610 بهتره
    اگه بخواهيم نمره بديم در كل كا800 بهتره
    اين عكسهايي هم كه Punisher_2008 گذاشته اند واسه من قابل قبول نيستند
    چرا كه موقع فوكوس معلوم نيست مركز فوكوس را كجا قرار داده بودند
    يه سوال از Punisher_2008 دارم شما فكر ميكنيد عكاسي n73 بهتره يا 5610 ؟
    نميتونين بگين كه 5610 بهتره ؟ فوقش ميتونين بگين مساوي(هرچند كه مطمئنم N73 بهتره)
    در حالي كه K800 بهتر از N73 عكس ميگيره و اينو همه قبول دارند
    در مورد تنظيمات دوربين هم ميبينم كه خيلي بحث شده
    بايد عرض كنم كه دوربين حرفه اي وقتي حرفه اي هست كه تنظيمات زيادي داشته باشه
    پس طبيعي هست كه موقع عكس گرفتن بايد تنطيم بشه
    و حالت اتوماتيك بيشتر براي افراد مبتدي هست ...
    بعدهاي ديگه اي هم وجود داره
    حركت بين آپشن در نوكيا ادمو پير ميكنه در حالي كه در سوني اريكسون خيلي بهتره
    لرزه گيرش هم كه بازم كا800 بهتره (معمولا با دوستام كه ميريم گردش از بين 100 ها عكس يه عكس تار نميفته...)
    Best Pic هم كه قبلا گفتم نوكيا بيچاره نداره ولي كا800 داره اين گزينه خيلي هم كاربرد داره از جمله وقتي ميخواهي از يك جسم در حال حركت عكس بگيري اون موقع كاربردش معلوم ميشه(مثلا از يه بچه كه هي ور ميره و نميتوني بهش بگي بابا وايسا ازت عكس بگيرم)
    عكس از اجسام در حال حركت هم كه بازم كا800 بهتره شما حالت عكسبرداري را در Sport قرار بديد بعد موقع عكسبرداري دستتون را با سرعت نسبتا زياد حركت بدين يا نه از يك شيئ در حال حركت با سرعت زياد عكس بگيرين بعد خودتون قضاوت كنيد
    شرتكاتهاي كليدي هم مال كا800 بهتر و سريعتره ...
    نميدونم اخه جايي برا بحث وجود نداره
    راستي حسام امضاء را عوض كردي
    ولي عجب نكته اي اشاره كردي
    پست بالا بدون تردید مورد تایید واقع شد. ولی اونایی که باید قبول کنن نمیخوان قبول کنن.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بهتره!!! 5610 که اصلاً همچین امکاناتی نداره!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا در حرفه ای تر بودن دوربین k800 نسبت به 5610 که شکی نسیت ما سر کیفیت بحث داریم و من چندین بار مقایسه رو گذاشتم دیگه هم خسته شدم بحث کردن با شما فایده نداره چون هر دفعه یک بهونه میارین یک وقت میگین رنگا طبیعی باشه یک وقت میگین شاربتر باشه به طور کلی طرفداری k800 میکنید در طورتی که من میتونستم در شب به جسم نزدیکتر شم تا عکس بهتر در بیاد ولی اینکارو نکردم دیگه هم در بحث شرکت نمی کنم اگه دوروغ میگفتم اینقدر خودمو به آبو آتیش نمیزدم در مورد 5610 و n73 من چند پست قبل نوشتم اگه تمام پستها رو خوانده باشید جناب اقای: golmohammadi که عکساسی n73 بهتر از 5610 هست و در مورد اینکه عکسا رو قبول ندارید شاید واستون سخت باشه شکست k800 بعضی ها فکر میکنند چون لنز سایبر شات دار دیگه اخرشه در صورتی که k770 که سایبرشات هست در مقابل 5610 هیچی نبود به هر حال مارو حلال کنید خدا حافظ اصلا حرف شما متینه میدونم بحث بی فایدست اصلا 5610 و n73 برین بوق بزنند بهتره کچل کردین چقدر بهانه چهقدر ...... در مورد تنظیمات گفتم که من حداگثر تنظیمات استفاده کردم اگه اتوماتیک بود که اکسای روز روشن رو سیاه میکرد من خیلی جاحا فلش رو خاموش یا حالت رو عوض میکردم یا نور رو بیشتر میکردم

خدا حافظ همگی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید فراموش کردم کی میگه ماکرو k800 بهتر از 5610 هست؟ برید فلش 5610 رو خاموش کنید از یک نوشته عکس بگیرید بیبینید کدوم خوانا تر هست یا اینکه عکس از یک گل بود من گذاشتم فکر کنم دیده باشید عکس 5610 خیلی واضح و طبیعیتر و زیباتر بود نمیدونم چرا دوستان بهانه هایی میارن حرف هایی میزنند که روش فکر نمیکنند اقا مهران من شما رو داخل کلوپ 5610 هم دیدم 2 سه بار از 5610 بد گفتی یکبارم گفتی که در پشت گوشی رو باز کنیم زنگش عوض میشه این بی تجربگی شما رو نمی رسونه؟ با بازکردن پشت رم غیر فعال میشه باید زنگ مورد نظر روداخل حافظه گوشی اتنقال بدید واسه همیشه زنگتون خواهد مانند یا بعضی های دیگه که میگفتند هنگ میکنه من گفتم من چند ماه هست این گوشی رو دارم بیان من شرط میبندم بیا
    وشی رو بردار تا دلت میخواد بازی کن چت و.......... و هزار جور بهانه دیگه

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقا مهران من شما رو داخل کلوپ 5610 هم دیدم 2 سه بار از 5610 بد گفتی یکبارم گفتی که در پشت گوشی رو باز کنیم زنگش عوض میشه این بی تجربگی شما رو نمی رسونه؟ با بازکردن پشت رم غیر فعال میشه باید زنگ مورد نظر روداخل حافظه گوشی اتنقال بدید واسه همیشه زنگتون خواهد مانند یا بعضی های دیگه که میگفتند هنگ میکنه من گفتم من چند ماه هست این گوشی رو دارم بیان من شرط میبندم بیا
    عزیز دل برادر، لطفاً اون پستی رو که میگی پیدا کن و لینکش رو بذار ویک بار دیگه هم بخونش. من خودم نوشته بودم با باز کردن در محتویات رم ناخوانا میشه و .... من هر چقدر هم بی تجربه باشم به اندازه عمر شما با گوشیهای مختلف کار کردم و 5610 هم همون موقعی که به بازار اومد خریدم...
    به هر حال لطفاً بحث رو عوض نکنی. شما بهتره بری پستای خودت رو از شماره 1 که عضو شدی بخونی. اوایل میگفتی 5610 دوریبن کا810 رو میخوره و هیچ حرفی واسه گفتن نداره و ... اما الان میگی در اینکه دوربین کا800 حرفه ای تره شکی نیست. اسم این رو بی تجربگی نمیذارید؟ ایرادی نداره، مهم اینه که الان به این نتیجه رسیدین که کا800 دوربین بهتری داره.

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه چیزی در مورد رنگها و نور بگم. اینطور نیست که هر عکسی که پررنگتر یا پرنورتر باشه بهتره. چون اینجوری دوربین 3 گوشیای چینی از ان95 بهتر درمیاد. این دوربینا رنگها رو کاملاً شارپ و دستکاری شده میندازن. درسته که عکس قشنگ میشه ولی دیگه این رنگا طبیعی نیستن. معیار اینه که رنگا طبیعی و دقیقاً عین محیط بیافتن. در مورد نور هم همینطوره. یعنی نور باید تنظیم باشه،نه خیلی روشن و نه خیلی تیره...
    ای ول اینو خوب اومدی که شدیدا با شما موافقم و لا اقل در این یه مورد 5610 سرتر از k800 هست اینو مطمئنم عکسای 5610 از نظر رنگ با جسم واقعی مو نمیزنه

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ما بالاخره نفهميديم.يه دفعه ميگي رنگ كا800 كمتر از 5610 هست باز يه دفعه ديگه ميگي چرا پر رنگتر شده.
    يه بار ميگي عكس هاي 5610 قشنگتره يه بار ميگي عكس كا800 قشنگتره ولي طبيعي نيست.خودتم با خودت درگيري.
    اصلا حرف حرف تو شر بخوابه.
    دوربين 5610 خيلي خيلي خيلي بهتر از دوربين كا800 و كا810 هست.خوبه؟
    خوشحال شدي ديگه؟
    جناب پانیشر ای رو نگفت ایشون میگن که عکسهای k800 زیباتر افتاده ولی ایا این رنگها طبیعی هستن اگه شما این عکس رو با s500 میگرفتی خوشرنگتر از اون عکس k800 میفتاد ولی ایا دوربین s500 بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •