چرا ماشین مجازی ؟؟؟؟؟؟؟
اگه از ابونتو استفاده کنید میتونید از گزینه Install inside windows در هنگام نصب استفاده کنید تا مثل یه برنامه روی ویندوز نصب شه و هر وقت هم خواستید میتونید پاکش کنید .
چرا ماشین مجازی ؟؟؟؟؟؟؟
اگه از ابونتو استفاده کنید میتونید از گزینه Install inside windows در هنگام نصب استفاده کنید تا مثل یه برنامه روی ویندوز نصب شه و هر وقت هم خواستید میتونید پاکش کنید .
خب من تو انتقاد به دوتاتون بگم که ماشین مجازی چون نصب کردن رو آدم یاد میگیری. چون تنظیمات خیلی مهم رو مثل تغییر توی fstab یاد میگیره. پارتیشن بندی رو یاد میگیره. پس ماشین مجازی رو من به لایو ترجیح میدم. البته این رو بگم توی این چند سالی که من دارم از لینوکس استفاده میکنم اون اوایلش سیستمم به ماشین مجازی نمیخورد ولی اگر اون بود خب میتونستم خیلی سریع تر از اینها من گنو لینوکسی شم.
بحث پارسیکس و اوبونتو... راستیتش من خودم پارسیکس رو به تازه کارها پیشنهاد میکنم این در حالیه که خودم از اوبونتو استفاده میکنم. دلیلم هم اینه که پارسیکس یه توزیع فارسیه پس برای ایرانی ها کاستم شده. برای یه تازه کار خیلی مهمه که بتونه محیط خودش رو بسازه که پارسیکس این رو بیشتر براش آماده کرده. وقتی هم که این توان رو به دست آورد که هر توزیعی میتونه برای اون شخص بهترین توزیع باشه.
البته این نظر شخصی من بود.
سلام
من حدودا 1 سالی میشه که با لینوکس رو سرور کار میکنم
و 2 ماهی هم هست رو سیستم خود با لینوکس کار کردم
رو سرور که فقط سنت او اس داشتم
رو دسکتاپ ابونتو داشتم و فدورا
منتها حالا میخوام توزیع های دیگه رو امتحان کنم
به نظرتون واسه کسی که
-------------------
کامیپوتر فوق العاده قوی داره
فوق العاده تو اینترنت چرخ میزنم
اهل مولتی مدیا و فیلم و آهنگ هم هستم
تا الان فدورا رو بیشتر ز اوبنتو ترجیح میدم
------------------
سیستم شماره دو
کامیپتر متوسط:
بازم دائما تو نت و اهل مولتی مدیا
رو این چون فدورا کند بود زیاد باهاش حال نکردم
-----------------
واسه هر سیستم چه پشنهادی دارید
یعنی من نمیخوام توزیع فقط به یک چیز خلاصه بشه میخوام در تمام زمینه ها تا حدی بره و در هیچ زمینه ای هم تخصی نشه
و یه سوال دیگه
واسه سیستمی که به نت دسترسی نداره کدوم توزیع رو توصیه میکنید؟
فکرمیکنمsabayon چیزیه که میخوای!یعنی من نمیخوام توزیع فقط به یک چیز خلاصه بشه میخوام در تمام زمینه ها تا حدی بره و در هیچ زمینه ای هم تخصی نشه
با بخش Search Distributions سایت distrowatch هم یکم سروکله بزن
شما باید بعد از این همه مدت متوجه شده باشین که تفاوت توزیعهای گنو/لینوکس علاوه بر ریشهی اونها توی محلی سازی توزیع هستش. منظورم اینه که شما که اینترنت هم داری میتونی از هر توزیعی که دلت خواست استفاده کنی و اون رو برای خودت Custom کنی. هستهی همه که لینوکس هستش. توزیعهای دبیان بیس و ردهت بیس هم که شرایط فوقالعاده آسونی رو برای کاستم کردن فراهم کردن. پس دلنگرانی شما شاید خیلی درس نباشه. سوزه و اوبونتو رو من پیشنهاد میکنم.
سابایون رو هم در حد یک بار نصب کردن تجربه کردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.
سابایون چطور نوشته میشه؟
راستی نگفتید بره سیستمی که به نت دسترسی نداره چه توزیعی بهتره؟
من از بیس ردهت بیشتر خوشم میاد تا دبیان
راستی سابایون بیس خاصی داره؟
Sabayon یه توزیع Gentoo بیس هست.
در مورد سابایون میتونی توی لینک زیر بخونی:
فرق نمیکنه که سیستمی که به نت دسترسی نداره چه سیستم عاملی داشته باشه. شما کافیه هر بستهای که نیازه رو با یک سیستم دیگه دانلود کنی و بریزی روی اون و از اون استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی فروشگاههای گنو/لینوکس هم دیویدی مخازن برای کاربرای آفلاین وجود داره که بسی هم خوب و پر کاربرد هستن.
سلام
نماز و روزه ها تون قبول باشه
اول از همه چیز تشکر می کنم به خاطر تلاش دوستان برای پاسخ گویی و جا انداختن فرهنگ استفاده از لینوکس و اپن سورس
من می خوام یک PC جمع کنم و روش لینوکس بریزم. من همه کار می کنم اصولا. از برنامه نویسی و طراحی وب و کارهای گرافیکی گرفته تا وب گردی و دیدن فیلم و حتی بازی! البته فکر نکنم گزینه ی آخر در لینوکس کار کنه؟ (یا می کنه من خبر ندارم!)
می خواستم ببینم شما چه توزیعی پیشنهاد می کنید؟ البته من به زیبایی هم اهمیت می دم و از ظاهر سابایون خوشم اومد. در ضمن ADSL من هم از طریق Lan هستش.
خلاصه بهترین گزینه چی هست؟ به نظر شما یک ویندوز هم در کنارش داشته باشم یا یک لینوکس از تمام کارهایی که بالا ذکر کردم بر میاد؟
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
دوستان من بین SUSE و Ubuntu مردد هستم این درسته که میگن SUSE یک میز کار بیشتر نمیشه توش نصب کرد یا درست نیست
اگر از سابایون خوشتون آمده پیشنهاد می کنم با همون هم ادامه بدید، ولی توزیع های خانواده ی اوبونتو رو هم امتحان کنید، مخصوصا اگر دنبال زیبایی هستید کوبونتو را.
مشکل اینترنت نخواهید داشت چون Lan هستید.
تمام موارد بالا که گفتید شدنی هست حتی بازی، ولی خوب در زمینه ی بازی هنوز اون گستردگی ویندوز وجود نداره.
برای داشتن همزمان ویندوز، اگر تازه شروع می کنید بد نیست ویندوز را هم داشته باشید، تا در شرایط خاص کارتون گیر نکنه!
موفق باشی
خیر!
تمام توزیع های لینوکس این قابلیت را دارند که از هر کدام از محیط های ساخته شده استفاده کنند!
توزیع های معروف که کلا خودشون با این گزینه که شما می تونید هر کدام از محیط ها رو در هنگام نصب توزیع برای نصب شدن انتخاب کنید بهره می برند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)