آره
اینم شده حکایت max payne 4 و mafia 2
کلا یه سری از شرکت های ایرانی در انتشار این طور بازی مهارت خاصی دارن![]()
آره
اینم شده حکایت max payne 4 و mafia 2
کلا یه سری از شرکت های ایرانی در انتشار این طور بازی مهارت خاصی دارن![]()
آقا جون یکی من رو راهنمایی کنه
بازی رو نصب کردم . همینطور کرکش رو که تو سی دی بود که با برنامه دایمون تولز بالا میاد
ام وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده :
cannot creat windows
ویندوزم هم سرویس پک 3 هستش
چکار کنم ؟ مال ویندوزه ؟ سرویس پک 1 یا 3 میخواد یا ...
لطفا راهنماییم کنید
3 خیلی هم بد نیست با نمای سه بعدی و گرافیک نسبتا خوب
سلام دوستان. واقعا نسخه ی 1 این بازی خیلی زیبا بود. من همه مراحل اون رو پشت سرگذاشتم. نسخه ی 2را بازی نکردم. اگه می شه یه کمی در مورد نسخه 2 این بازی گفت و گو کنید.
Last edited by zigool74; 15-11-2009 at 17:18.
آقا جون یکی من رو راهنمایی کنه
بازی رو نصب کردم . همینطور کرکش رو که تو سی دی بود که با برنامه دایمون تولز بالا میاد
ام وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده :
cannot creat windows
ویندوزم هم سرویس پک 3 هستش
چکار کنم ؟ مال ویندوزه ؟ سرویس پک 1 یا 3 میخواد یا ...
لطفا راهنماییم کنید
.................................................. .................................................. ..................
سلام. من فکر می کنم مال ویدوز باشه. اگه ویندوزت XPهست، قطعا وارد بازی نمیشه. باید وندوز 98 رو نصب کنی. چون بازی در ویندوز 98 نصب میشه.![]()
همسایه جهنمی 3 هنوز نیومده من دانلود کردم نسخه روسی یه بازی دیگست.
اومدن مثلا عین اونو درست کنند
اصلا دانلود نکنید
سایت اصلی همسایه جهنمی فقط 1 و 2 رو ساخته.
موفق باشید
دوستان من چند وقت پیش یه دی وی دی گرفتم که همسایه جهنمی 1 و 2 و 3 رو داشت.شماره 1 و 2 خیلی وقت پیش بازی کرده بودم ولی بعد از مدت ها بازم لذت بخش بود.ولی دوستان شماره سومش نوشته بود روسی هستش و وقتی بازیش کردم باور کنید بعد از چند دقیقه بازی کردن پاکش کردم چون مفت نمی ارزید من به دوستان توصیه می کنم به هیچ وجه این شماره روسی رو نگیرین که اصلا قابل مقایسه با شماره 1 و 2 نیست.تازه اصلا این شماره 3 نیست و یه کپی خیلی ضعیف از یک بازی خوب هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)