تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 51 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 508

نام تاپيک: ✦ مبــاحــث مــرتــبــط بــا دانــشــگاه غــیــر انــتــفــاعــی

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز Maxwell_1989 شما واقعا با تعصب داری بر خورد میکنی !!!
    نمیدونم چرا انقدر رو آزاد تعصب دارید !!! عجیبه !!!
    ولی به نظر من این موضوع اصلا جای بحث نداره چون واقعا قابل مقایسه نیستن.
    مدرک آزاد خیلی بی ارزش شده !!! نمیدونم چرا اینجوری شده !!
    ولی جدیدا وزارت نفت مدارک این دانشگاه رو نمیپذیره و قبول نداره !!
    درضمن اگه یک روز قصد خروج از ایران رو داشته باشید چون مدرک این دانشگاه تحت تایید وزارت علوم نیست از شما نمیپذیرن !!
    و پولی که بابت تحصیل تو این دانشگاه باید پرداخت کنیم واقعا پول زوره !!!
    شما برای آگاهی از وضعیت این دانشگاه باید به واحدهای دور از تهران هم سر بزنید.
    مثلا همین واحد پرند وسط بیابون ساخته شده و چون هنوز کامل نشده یه هو وسط کلاس درس یارو با فرقون میاد رد میشه. جدی میگم خودم شاهد بودم.
    در کل هر دو مشکلاتی دارن ولی اگه بخوای در کل مقایسه کنی غیرانتفاعی بهتره.
    البته اینا نظرات من بود نظر شما هم قابل احترامه.
    با تشکر و احترام
    درود
    Last edited by ashi-khan; 14-09-2008 at 20:33.

2. این کاربر از ashi-khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما که میگی مهم اون مطالبی هست که یاد گرفتیم این درست.
    ولی وقتی برای استخدام میریم فقط مدرک رو نگاه میکنن.
    یعنی به شما فرصت نمیدن که صلاحیت علمی خودت رو ثابت کنی.
    چون میگن اگه شما از نظر علمی قوی بودی از همون اول نمیرفتی آزاد. کاری به درست یا غلط بودن این نظریه ندارم.
    مهم اینه که الان این طرز تفکر وجود داره و برای کار پیدا کردن باید درس خوندن تو همون خرابه رو به آزاد ترجیح داد.
    چه بسا افراد نالایقی که به صرف داشتن مدرک معتبر و نداشتن علم کافی سر کارهای خیلی خوب رفتن.

4. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید شما میگین استادای دانشگاه شیخ بهایی استادای دانشگاه اصفهانن ولی به من گفتن استادای آزاد تهران استادای امیرکبیروشریفن.من واقعا"موندم که چیکارکنم.البته همه بهم میگن آزاد تهرانو برو....................بابا من دیونه شدم.یکی منو راهنمایی کنه.................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جدیدا وزارت نفت مدرک آزاد رو نمی پذیرد.
    مدرک غیرانتفاعی رو می پذیرد؟
    در مورد خارج از کشور عرض کنم: یکی از رفقای خود بنده که از دانشگاه آزاد مبارکه(که تازه سطحش خیلی بالا نیست) مهندسی کامپیوتر گرفت الآن داره توی آلمان ادامه تحصیل میده.
    مدرک این دانشگاه تحت تایید وزارت علوم نیست.
    این از اون حرفا بود دیگه
    در مورد پول زور هم عارضم که با این یکی موافقم پولش زوره ولی هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری.
    دانشگاه پرند...:شما با نوعی سفسطه ی مسخره در میان دانشگاه های آزاد به سراغ بدترین ها و در میان غیرانتفاعی ها به سراغ بهترین ها می رید و اونها رو با هم مقایسه می کنید.لطف کنید علوم تحقیقات،تهران مرکزی،تهران شمال؛تهران جنوب(فنی)،مشهد،قزوین،نجف آباد،خوراسگان،تبریز و ... رو با مثلا شیخ بهایی که بهترین غیر انتفاعیه مقایسه کنید و بعد جواب بدید.
    وقتی برای استخدام میریم فقط مدرک رو نگاه میکنن
    نه عزیز اینطور نیست.من نمی دونم شما کجا رفتی برای استخدام ولی جاهای به دردبخور(برای استخدام) آزمون می گیرن.مثلا ذوب آهن اصفهان پارسال برای مهندسی مواد یه آزمون گرفت که بچه های صنعتی اصفهان در مقابل بچه های آزاد مجلسی کم اوردن.(توی آزمون)
    و اما،خطاب به نویسنده ی پست قبلی:من هم به شما توصیه می کنم اگه به مهندسی شیمی بیشتر علاقه دارین تا آی تی خوب همونو برید بالاخره دانشگاه آزاد هرچی باشه معتبرتره.
    و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته!

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جدیدا وزارت نفت مدرک آزاد رو نمی پذیرد.
    مدرک غیرانتفاعی رو می پذیرد؟
    در مورد خارج از کشور عرض کنم: یکی از رفقای خود بنده که از دانشگاه آزاد مبارکه(که تازه سطحش خیلی بالا نیست) مهندسی کامپیوتر گرفت الآن داره توی آلمان ادامه تحصیل میده.
    مدرک این دانشگاه تحت تایید وزارت علوم نیست.
    این از اون حرفا بود دیگه
    در مورد پول زور هم عارضم که با این یکی موافقم پولش زوره ولی هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری.
    دانشگاه پرند...:شما با نوعی سفسطه ی مسخره در میان دانشگاه های آزاد به سراغ بدترین ها و در میان غیرانتفاعی ها به سراغ بهترین ها می رید و اونها رو با هم مقایسه می کنید.لطف کنید علوم تحقیقات،تهران مرکزی،تهران شمال؛تهران جنوب(فنی)،مشهد،قزوین،نجف آباد،خوراسگان،تبریز و ... رو با مثلا شیخ بهایی که بهترین غیر انتفاعیه مقایسه کنید و بعد جواب بدید.

نه عزیز اینطور نیست.من نمی دونم شما کجا رفتی برای استخدام ولی جاهای به دردبخور(برای استخدام) آزمون می گیرن.مثلا ذوب آهن اصفهان پارسال برای مهندسی مواد یه آزمون گرفت که بچه های صنعتی اصفهان در مقابل بچه های آزاد مجلسی کم اوردن.(توی آزمون)
    و اما،خطاب به نویسنده ی پست قبلی:من هم به شما توصیه می کنم اگه به مهندسی شیمی بیشتر علاقه دارین تا آی تی خوب همونو برید بالاخره دانشگاه آزاد هرچی باشه معتبرتره.
    و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته!
    سلام به همگی
    دوست خوبم شما یه کن عصبی هستیا !!!
    ببین در مورد خارج از کشور باید بگم که شما اگه مدرکت آزاد باشه باید بری وزارت علوم که با کلی بدبختی ریز نمراتت رو تایید کنن. که مثلا ایتالیا و مالزی اینو نمیپذیرن و فقط مدرک بایید مهر تایید روش بخوره.
    شما اگه یه مدرک آزاد اوردی که روش مهر وزارت علوم تحقیقات خورده بود من بهت جایزه میدم.
    واقعا فکر نمیکردم مطلب به این واضحیو ندونید !!!!!!!!
    من مسخره نکردم شمایی که داری با توهین به دانشگاهای غیرانتفاعی در واقع به دانشجو های اونجا هم توهین میکنی. و من هم گفتم تعداد محدودی دانشگاه آزاد خوب هست. بقیه .........
    من وزارت نفت رفتم که این مطلبو بهم گفتن.
    در مورد صنعتی اصفهان و مجلسی هم من این مطلب رو نمیپذیرم و
    تایید یا رد این مطلب رو میذارم به عهده اونایی که این مطلب و میخونن.
    دوست عزیز به امید خدا شما هم وارد بازار کار میشی و میبینی که آزاد یعنی چی !!!
    باتشکر و احترام
    درود

8. این کاربر از ashi-khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

1-شما همه حرفای من رو بدون دلیل نپذیرفتید و مرتبا می فرمایید من نمی پذیرم.خوب نپذیرید حالا تورو خدا بپذیرید!
    2-من نگفتم شما مسخره کردید عرض کردم شما دارید نوعی سفسطه ی مسخره انجام میدید(آخه بعضی از انواع سفسطه هست که دیگه اینقدر تابلو نیست!کاش از اونها استفاده می کردید)
    3-ضمنا شما همه حرفهای من رو دروغ گرفتید بعد می فرمایید من توهین می کنم.من که توی پست های قبلیم گفته بودم همه جوانهای ایران حتی اونها که دانشگاه نمی رن هم سرمایه های این مملکتن ولی حقیقت رو نباید انکار کرد.
    4-دیگه اینکه نفرمودید وزارت نفت مدرک غیرانتفاعی رو قبول میکنه؟
    والسلام(البته فعلا چون انگار بنده باید یک تنه به بحث با یک عده متعصب روی غیرانتفاعی بپردازم)

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

دوستان منم امروز غیر انتفاعی کوثر قزوین ثبت نام کردم (نرم افزار)
    اینجا کارشناسی نا پیوستم داره یعنی من برای قبولی در همین موسسه سهمیه دارم یا نه؟
    بعد واسه دو سال دیگه قبولی کادانی به کارشناسی ایا خیلی سخته؟ یعنی منظورم اینه باید از کنکور بیشتر خر زد؟
    ممنون
    در کل میخوام بدونم قبولی کارشناسی در کل تا چه حد مشکل هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در مورد خارج رفتن میدونم ! با مدرک آزاد در کانادا و استرالیا مدرکشون تایید کردن ! دارن ادامه تحصیل می دن !

من خودم گزینه دوم را انتخاب کردم ! (آزاد )

12. این کاربر از starry night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خطاب به دوقبلی:میگن قبولی توی آزمون کاردانی به کارشناسی سخت تر کنکور بعد دیپلمه.ضمنا فک نمی کنم شما سهمیه ی خاصی داشته باشید.شاید هم بستگی به دانشگاهتون داره.ان شاء الله که موفق می شید.
    در ضمن یه آفرین خیلی بزرگ به خواهر یا برادر starry night میگم که راه درستو انتخاب کردن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام
    برادر
    Maxwell_1989
    بیا به این تاپیک
    چه کسي تدريس مي کند ؟؟؟
    Last edited by 0world; 15-09-2008 at 17:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •