سایت gamecopyworld.com کرک بازی ها رو توی سایت قرار میده
یک گزنیه search سمت راست صفحه سایت هست ....هر چیزی رو که میخواین اون قسمت می تونین سرچ کنین
سایت gamecopyworld.com کرک بازی ها رو توی سایت قرار میده
یک گزنیه search سمت راست صفحه سایت هست ....هر چیزی رو که میخواین اون قسمت می تونین سرچ کنین
اگه مثل نسخه 1 باشه با کلید های F1 تا F12 افراد رو تکی و با ~ همه افراد رو انتخاب می کنید و بعد منوی دستورات اونها ظاهر میشه و با کلید های عدد بهشون دستور می دید، البته اگه فرمانده باشید. اگه سرباز باشید که باید با جمعیت برید و دستورات فرمانده رو اجرا کنید.
من که هنوز بازی گیرم نیومده...!
یکی دو روز دیگه هم صبر می کنم اگه بازی رو نتونستم گیر بیارم مجبوریم بدیم برامون دانلود کنن
خیلی وقته منتظر این بازی هستم...
کسایی که بازی رو میخوان یکمی تو انقلاب بگردن پیدا میکنن ما که 3 تا امروز گرفتیم coop خور شدیم خیلی حال میده البته باگ خیلی داره باید حتما پچ براش منتشر بشه.
بازی استثنایی هست
واقعا حرف نداره
اصلا قابل مقایسه با ARMA نیست
همیشه دوست داشتم یه بازی اینطوری بازی کنم که توش کاملا آزاد باشی و بتونه احساس واقعی تو جنگ بودن رو بهتون القا کنه
توی مرحله دوم که شب هست Secondary objective شما مخفیانه حرکت کردن و دور زدن خطوط دشمن هست واقعا توی اون مرحله اضطراب و ترس بطور کامل به آدم القا میشه
وقتی از کنار گاردهای دشمن رز میشید یا هلیکوپتر گشت دشمن از بالای سرتون رد میشه همش باید تو فکر این باشید که دیده نشید بازی هم از سیستم طبیعی زمان استفاده میکنه یعنی ممکنه ماموریت رو در شب شروع کنید و صبح یا ظهر به پایان برسونید یا برعکس
خصوصیت مهمی که این بازی میطلبه صبر و دقت و تاکتیک هست . از همه مهمتر صبر هست که باید مراقب جون خود و یاراتون باشید چه بسا با یک تیر کشته میشید
یه توصیه میکنم که اگر این بازی رو به هوای سری بازیهای Call of Duty میگیرید سخت در اشتباهید چرا که این بازی شبیه ساز جنگ هست
من که خیلی با بازی حال کردم الان هم مرحله 5 هستم با اینکه چند ساعت بیشتر نیست بازی رو نصب کردم
باید قبل از اینکه به یک محیط وارد بشید ابتدا کل محیط رو با دوربین بازرسی کنید تا اگر دشمن اونجا هست مشخص بشه. برای استفاده از دوربین هم میتونید از کلید F1 استفاده کنید و بعد کلیک راست بزنیدفقط من اصلا نمی فهمیدم باید چی کار کنم همون اولش چند تا فلش داد رفتم دنبالشون بعد یکی یه تیر زد بهم همین جوری هی خونش کم می شد.
آموزش که نداره اصلا معلوم نبود هم تیمی هام رو چه جوری کنترل کنم.
اصلا هم نمی شه تشخیص داد کی از کدوم طرف داره تیر می زنه.
برای رسیدن به ماموریتها میتونید از نقشه استفاده کنید که دکمه M هست
برای دستور دادن به همتیمیهاتون از کلید Q استفاده کنید
در صورتی که میخواید اعضا رو به صورت تک تک انتخاب کنید بعد از زدن دکمه Q از شماره های 1-2-3-4 استفاده کنید
برای مداوای زخمهاتون هم کلید F2 رو بزنید و بعد از اینکه اون کمکهای اولیه رو به دست گرفت (File Dressing) کلیک چپ رو نگه دارید تا جلوی خونریزی گرفته بشه
از همین روش میتونید برای مداوای هم تیمیهاتون استفاده کنید
Last edited by korokodil_avareh; 10-10-2009 at 23:13.
ممنون...واقعا توضیح خوبی بود...با این تفاسیر با یک بازی درست و حسابی طرف هستیم
خیلی وقته که یک شوتر درست و حسابی بازی نکردیم...
فردا دیگه 100% میرم برای خرید بازی
ولی به نظر من اصلا بازی جالبی نبود و اون نمره 7.5 هم که گیم اسپات بهش داده از سرش هم زیادیه! اصلا گیم پلی جالبی نداره! گرافیکش هم کاملا بیخود به نظر من نگیرین بهتره! من به این بازی 6 از 10 میدم!
البته نمیشه بهش گفت صرفا یک بازی شوتر. بیشتر یک بازی تیمی هست که همکاری همه افراد گروه رو لازم داره چون فقط کافیه که چند متر از هم تیمی ها جلوتر حرکت کنید تا سریع کشته بشید یا اینکه کسی که توی گروه سلاح ضد تانک حمل میکنه کشته بشه و گروه در مقابل یک زره پوش کاملا بی دفاع بمونه البته میشه سلاح کشته شده ها رو برداشت ولی اگه دکتر تیم بمیره دیگه در صورت زخمی شدن باید لنگان لنگان تا آخر بازی ادامه بدی. اگه شما به عنوان یک تک تیر انداز، مسلسل چی یا آر پی جی زن نتونی به خوبی و در موقع مناسب وظیفه خودت رو انجام بدی ممکنه کل افراد رو به کشتن بدی.
ولی من واقعا بعد این همه سال دلم برای سواری با هلیکوپترهای کبرا تو این بازی تنگ شده بود!
من همین امروز میرم دوباره شماره 1 رو نصب میکنم تا دستم گرم شه تا 2 بیاد
سیستم صداگذاری بازی هم خیلی خوبه.
صدای اسلحه ها با نوع واقعی خودشون یکی هست.
تجربه صدای بازی زمانی بهتر میشه که از هدفون استفاده کنید و صدا رو زیاد کنید اونوقت صدای 3 بعدی بازی بطور کامل شما رو توی جو میدان نبرد قرار میده. مواقعی که بازی شب میشه صدای جغد ها و دیگر پرنده ها سبک بازی رو بیشتر و بیشتر به Horror تبدیل میکنه!
باور کنید استرسی که من توی بازی داشتم از استرس بازی Dead Space بیشتر بود
البته باید توی حس بازی قرار بگیرید طوری که هیچ عامل پرتکننده حواس توی اتاق کنارتون قرار نداشته باشه
گیم پلی بازی به نظر من عالی هست فقط باید بهش عادت کنید. من قبلا هم گفتم این بازی شبیه ساز جنگی هست و شما مثل بازیهای شوتر دیگه تو سبک COD یا Run N Gun نمیتونید بی برنامه به خطوط دشمن بزنیدولی به نظر من اصلا بازی جالبی نبود و اون نمره 7.5 هم که گیم اسپات بهش داده از سرش هم زیادیه! اصلا گیم پلی جالبی نداره! گرافیکش هم کاملا بیخود به نظر من نگیرین بهتره! من به این بازی 6 از 10 میدم!
باید قبل از هر حرکت محیط رو وارسی کنید تا از کلیه موانع و مواضع دشمنها اطلاع کسب کنید وگرنه اونوقته که بازی به یک کابوس برای شما تبدیل میشه
خود من توی یکی از مراحل آخرهاش بودم و چون کار داشتم میخواستم برم جایی خوساتم برای رسیدن به محل فرود هلیکوپتر با سرعت حرکت کنم و محیط رو چک نکردمو خیلی راحت کشته شدم.
من که از بازی خیلی خوشم اومد.
در مورد گرافیک هم که شما نباید انتظار داشته باشید که یک بازی Open World گرافیکش با گرافیک یک بازی توی محیط بسته که بعد از هر 5 دقیقه یه Load میشه یکسان باشه
بازی با وجود سنگینی زیاد دارای Loading های کوتاه هست و توی بازی هم هیچگونه Loading وجود نداره
Last edited by korokodil_avareh; 11-10-2009 at 22:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)