سلام مستر شهاب...... کارت خیلی باحاله ...منگم کرد ... دیونه ویرونه...بیخونه...این داستان ادامه دارد....
لز شوخی که میگذرم میبینم همه خوبه الا برفا یه bump ریزم بهش بده.................
سلام مستر شهاب...... کارت خیلی باحاله ...منگم کرد ... دیونه ویرونه...بیخونه...این داستان ادامه دارد....
لز شوخی که میگذرم میبینم همه خوبه الا برفا یه bump ریزم بهش بده.................
لز شوخی که میگذرم میبینم همه خوبه الا برفا یه bump ریزم بهش بده.................![]()
ممنون... مستر اگه منظورت فوق لیسانسه من هنوز لیسانس هم معلوم نیست بگیرم..دوشنبه جواب کنکور میاد
درمورد انتقادت باید بگم که هرچی از این کار بد بگی کمه..اصلا به نظرم بدترین رندر عمرم بوده...![]()
خب برای اینکه مدلینگ خوبی انجام دادی من یک بار دیگه نظر می دم تا هم شما رو خوشحال کنم هم خودم رو(پستم بالاتر میره)
خیــــــــلی قشنگه.
مدلینگ رو حرفه ای طراحی کردی.
عجب چیزی!!!!
مدلینگ خیلی دقیق و خوب شده
آقا شهاب كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ما همچنان منتظر رندر هستيم.آخه اين مدل حيفه رندر نشه.......
اصلا هم قشنگ نشده من از این قشنگ تر میکشم :d شوخی میکنم . میشه به من ادرس تاپیکهایی رو که آموزش 3دی مکس رو دادن بدین ؟ میخوام در همین حد که آقا شهاب کشیدن بلد بشم . چون کلاس ها واقعا گرون هستند .
این که چیز خوبی نشد...ولی قصد رندر دارم ازش...اون سه تا ماشین رو هم برای همین قضیه رندر کردم.. در حقیقت تمرین رندر بودن...
این حد که خیلی پایینه...بیشتر از این باید پیشرفت کنی...
خوب شما پایه های مکس رو بلدی؟؟/ اگه آره به بخش آموزشی همین انجمن برو بعد برو آموزش های ویدیویی و زبان اصلی...اونا خیلی خوبن...
شهاب عجب اسپمکده ای به هم زدیا ... مبارکه ...
بابا یه کم تذکر بده ... دوستان رعایت کنید ...
دوستان تا موجبات بسته شدن این تاپیک رو فراهم نکردید خواهش میکنم این اسپم ها رو تعطیل کنید...از همتون ممنونم...ولی اگه رندر بگیرم تو یه تاپیک جدا میذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)