تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 105

نام تاپيک: تاپیک جامع pmp ها

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این چی هست؟
    امکانات خوبی هم داره ظاهرا !!!!

• Portable Media Player with 4GB memory
    • 4.3″ touch screen display with 1600 million colors
    • High resolution 800*480 pixel
    • Support TV-OUT video frequency to output
    • Music/Video Player, Photo Slide Show, eBook Reader, FM Radio, Voice recorder, all-in-one.
    • Support Micro SDHC, T-Flash/Micro SD
    • Video Format: RM, RMVB, MP4, AVI, DIVX, 3GP, WMV
    • Music Format: MP3/WMA
    • Picture Format: JPEG, BMP, GIF
    • Record Format: WAV
    • Built in MIC for voice recording
    • Support Languages: English, French, German, Portuguese, Spanish, Turkish, Czech, Russian, Chinese, Korean, Japanese
    • Support Window Vista/XP/2000
    • Dimension: 110 x 73 x 11mm (approx.)
    • Weight: 168g

مدلش رو کسی میدونه به من بگه !!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام به همگی
    امروز می خوام یه PMP که برای خیلی ها گمنامه رو به طور مختصر براتون معرفی کنم.به نظر خودم این دستگاه با توجه به امکاناتش، قیمت بسیار منصفا نه تری نسبت به مارک هایی از قبیل Cowon و Archos داره و می تونه نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه

CUBE H100 HD

امکانات اصلی
    LCD screen Style : 5 " screen, 800*480
    Video format : RMVB/RM/AVI/FLV/DAT/MPG/MP4/MOV/PMP/VOB,H.264/ H.263
    - support 1080I and 720P 30M video
    Audio format : MP3/WMA/WAV/APE/FLAC/OGG
    storage : 8 GB
    built-in Speaker : 15mW × 2
    TV-out function - HDTV Support
    remote control

در اولین فرصت معرفی کاملی از این دستگاه می ذارم.فقط اینو بگم که کیفیت تصویرش بی نظیره، همچنین تنوع فرمتهاش بسیار عالیه،اینو هم بگم که قیمت تمام شده اش حدود 250 تومنه.

موفق باشید

سلام فریدون این برند ماله کجاست یعنی ساخت چین نیست که دو روز بیشتر کار نکنه؟
    و اینکه میخوام بدونم ایا برنامه هم قبول میکنه چون لاان همه پی اپ پی ها یا برنامه مخصوص خودشون رو دارن یا
    همه از برنامه ها و تم های فلش پشتیبانی میکنن !!!
    ممنون میشم بگی !!!

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

a.s.p.z

اون دستگاه به نظر مياد يك دستگاه no name باشه و احتمالا چيني.

همون سايت هم به اين جا آدرس داده كه هيج نام و نشاني هم نداره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    امروز می خوام یه PMP که برای خیلی ها گمنامه رو به طور مختصر براتون معرفی کنم.به نظر خودم این دستگاه با توجه به امکاناتش، قیمت بسیار منصفا نه تری نسبت به مارک هایی از قبیل Cowon و Archos داره و می تونه نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه

CUBE H100 HD

امکانات اصلی
    remote control

در اولین فرصت معرفی کاملی از این دستگاه می ذارم.فقط اینو بگم که کیفیت تصویرش بی نظیره، همچنین تنوع فرمتهاش بسیار عالیه،اینو هم بگم که قیمت تمام شده اش حدود 250 تومنه.

موفق باشید

تو بازار ایران راحت پیدا میشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست من ظاهرا این پی ام پی از پی ام پی های متفرقه هست !!!
    شما اگه یک پی ام پی خوب میخواید باید به فکر مدل های زیر باشید:
    cowon q5 که مجهز به ویندوز هست و شما باید از نرم افزار های پی پی سی ها برای اون استفاده کنید که خلیلیا از ویندوز بودن راحت نیستن کلا پی ام پی قدرتمندی هست!!و بحثش با بقیه فرق داره البته چون ویندوز داره کمبود سرعت نسبت به مدل های دیگه داره)
    مدل دیگر iriver sppin هست که اون هم یک پی ام پی قوی و خیلی خوب هست که امکانات زییادی داره مثل رادیو و بلوتوث و ساپورت تکست و 3.3 اینچ صفحه لمسی و .....این مدل یه چیزی بین ام تری پلیر ها و پی ام پی ها هست !!! در دو رنگ نقره ای و مشکی و ساپورت از برنامه ها و تم های فلش(یعنی از بازی های مدل کاون اس9 هم میتونی استفاده کنی)
    مدل بعدی هم کاون او2 هست که اون هم تاچ هست و یک پی ام پی خوب با قابلیت های خیلی خوب !!!که در دو رنگ سفید و مشکی موجود هست !!! که برنامه ها تحت SDK مخصوص خودش نوشته میشه !! و برنامه ها و تم های مخصوص خودشو داره(البته هیچی تم ها و بازی های باحال فلش نمی شه)
    سوالی بود در خدمتم
    .................................................. ..................
    Last edited by a.z.p.z; 02-07-2009 at 23:18.

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به همگی

CUBE H100 HD

امکانات اصلی

remote control

موفق باشید

با توجه به این مواردی که مشخص کردم نمیشه گفت که این مدل نسبت به کاوون یا مارک های دیگه از موقعیت خوبی برخورداره چون کسی که PMP میخره میخواد که فیلم هم نگاه کنه و با توجه به اینکه سایز 1080 رو هم ساپورت میکنه نیاز به حافظه زیاد داره که متاسفانه 8 گیگ برای این کار اصلا کافی نیست این در حالی هست که مارک های معروف مدل هایی رو که برای این کار معرفی میکنن اکثرا از هارد در ظرفیت های بالا استفاده میکنن

8. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه freidoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام فریدون این برند ماله کجاست یعنی ساخت چین نیست که دو روز بیشتر کار نکنه؟
    و اینکه میخوام بدونم ایا برنامه هم قبول میکنه چون لاان همه پی اپ پی ها یا برنامه مخصوص خودشون رو دارن یا
    همه از برنامه ها و تم های فلش پشتیبانی میکنن !!!
    ممنون میشم بگی !!!
    این برند درسته که ساخت چینه ولی با توجه به اینکه چند هفته ای هست که دارمش باید گفت امتحان خودش رو خوب پس داده.از نظر من مهم کیفیتشه که حرف نداره.
    خیر برنامه نمی خوره .هر کس یه نظری داره.اجازه بدین منم نظر خودم رو بگم.امروزه با توجه به فراوونی گوشی های هوشمند و پاکت پی سی ها اکثر نیازهای نرم افزاری همراه رو می شه به کمک اونها بر آورده کرد.باقی نیازهای نرم افزاری مون رو هم که به کمک پی سی و لپ تاپ انجام می دیم.با این شرایط چه لزومی داره که پی ام پی هم قابلیت نصب برنامه داشته باشه؟!(باز هم می رسیم به همون بحث معروف و اکثرا هم موافقند که لازم نیست یه وسیله همه کارها رو بتونه انجام بده.بلکه مهمه که در حوزه تخصصی خودش بهترین باشه).از نظر من یه پی ام پی باید در وهله اول کیفیت صدا و تصویر بسیار خوبی داشته باشه،صفحه نمایش بزرگ و با کیفیتی داشته باشه و اکثر فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی کنه.این دستگاه به بهترین نحوی این نیازها رو برآورده می کنه.

تو بازار ایران راحت پیدا میشه ؟
    خیر.توی بازار ایران به هیچ وجه پیدا نمیشه.باید از ای بی سفارش بدین

با توجه به این مواردی که مشخص کردم نمیشه گفت که این مدل نسبت به کاوون یا مارک های دیگه از موقعیت خوبی برخورداره چون کسی که PMP میخره میخواد که فیلم هم نگاه کنه و با توجه به اینکه سایز 1080 رو هم ساپورت میکنه نیاز به حافظه زیاد داره که متاسفانه 8 گیگ برای این کار اصلا کافی نیست این در حالی هست که مارک های معروف مدل هایی رو که برای این کار معرفی میکنن اکثرا از هارد در ظرفیت های بالا استفاده میکنن
    البته واضحه که داشتن هارد دیسک مزیت خوبیه (البته خدا نکنه که حتی از ارتفاع 1 متری از دستتون بیفته)
    ولی بیشتر به کاربرد بر میگرده.به نظر من اگه نخواین توی دستگاهتون فیلم آرشیو کنید به حافظه های اونقدر بالا هم نیاز نیست.(8 گیگ حافظه داخلی +8 گیگ کارت حافظه میشه 16 گیگ که خیلی هم کم نیست) ولی چه اشکال داره 4-5 تا فیلم کپی کنید توی دستگاهتون و بعد که تماشاشون کردین 4-5 تا فیلم دیگه.واقعا مهمه حافظه یه دستگاه 5 تا فیلم جا بگیره یا 10-15 تا؟ البته ممکنه برای بعضی ها مهم باشه .من نظر شخصی ام اینه که حافظه از نظر اهمیت در رده چهارم پنجم قرار میگیره و خیلی موارد مهمتری بر اون تقدم دارن
    از نظر مقایسه با q5 ، باید بگم که cube فرمت های بیشتری رو پشتیبانی میکنه.کیفیت صدا و تصویرش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.یه نکته بسیار مهم هم قیمت دستگاهه. 250 تومن رو مقایسه کنید با قیمت q5.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

از نظر مقایسه با q5 ، باید بگم که cube فرمت های بیشتری رو پشتیبانی میکنه.کیفیت صدا و تصویرش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.یه نکته بسیار مهم هم قیمت دستگاهه. 250 تومن رو مقایسه کنید با قیمت q5.
    یعنی به نظر شما کیفیت صدای این دستگاه در حد کووانه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من که فکر نمی کنم البته میتونم بدونم قدرت خروجی دستگاه چند w هست؟
    ممنون

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من که فکر نمی کنم البته میتونم بدونم قدرت خروجی دستگاه چند w هست؟
    ممنون
    من کووان رو با سونی مقایسه کردم قدرت صدای کووان (منظورم کیفیتش نیست قدرتو میگم) قشنگ هفت برابر بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •