همه عکسهای پایینی مال مدل Coupe این ماشینه. مدل Sedan های معمولیش طرح Interior و Dashboard فرق می کنه.
با قیمت واقعا مسخر ای وارد شده و بعید میدونم تو ایران با وجود کمری و آزرا و ... تو فروش موفق باشه
با وجود رقیب جدیدش c5 جدید که به طور کلی با مدل نا موفق قبلیش فرق داره و یه طراحی فوق العاده داره
به نظرم 407 با همه فاکتورای مثبتی که داره تو فروش مقلوب c5 میشه.
به به ماشین قشنگیه شبیه صندوق دار sd است
به نظر منم شکی نیست c5 جدید بهتره.
با سلام
واقعا ماشين قشنگ و جالبي هست ولي من نميدونم ماشين در همه جا ارزون شده دارن ورشكست ميشن اينا باز ميگن 50 ميليون تويايتا كمري از 40 ميليون اومده شده 28 ميليون اون همين تور تو 50 ميليون گير كرده مونده
من خودم تو قشم امسال عيد قيمت كردم فقط كمي گلگيرش رفته بود داخل گفت تصادفي نيست هنگام حمل و نقل اينطوري شده قيمتي كه گفت واقعا شاخ در آوردم 13 ميليون قيمت گفت البته به خاطر گلگيرش قيمت پايين گفت![]()
اينا ميخوان ماشين با قيمت 15 تا 20 ميليون 50ميليون به مردم قالب كنن![]()
درسته که اینا گرون میدن ولی قشم کیش چابهار و چند جا دیگه مناطق آزاد هستن و گمرک ندارن![]()
شما درست ميگي قيمت سوزوكي گراند ويتارا صفر در كانادا و امريكا 13هزار دلار است بطور كلي قيمت تمام ماشين هاي خارجي ساخت داخل 3 برابر نمنه خارجيش است مانند مزدا 3 كه قيمت پايه ان در امريكا 13.500 هزار دلاره حالا با نمونه ساخت داخل و نرخ قيمت جديد مقايسه كن![]()
من ديروز يكي تو خيابون ديدم ! داشبردش كه اينجوري نبود ! gps و اينا هم نداشت ! زيادم قشنگ نيست ! يكيمي نسبت به قيمتش كوچيكه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)