با توجه يه قدرت هاي ps3 خشونت تو بازي خيلي موج ميزنه و خيلي طبيعي تر شده او يارو هم كه مثل آدم بود ميكشتيش خشونت بازي رو خيلي زياد جلوه ميداد.اما شرط ميبندم 80 درصد گيم پلي بازي تكراريه.
با توجه يه قدرت هاي ps3 خشونت تو بازي خيلي موج ميزنه و خيلي طبيعي تر شده او يارو هم كه مثل آدم بود ميكشتيش خشونت بازي رو خيلي زياد جلوه ميداد.اما شرط ميبندم 80 درصد گيم پلي بازي تكراريه.
گرافیک بازی پیشرفت زیادی کرده به خاطر قدرت PS3، بازی کلاً هم خیلی خشنتر شده مخصوصاً این خونی که زمان کشتن میریزه رو تو هیچ بازی نمیتونی پیدا کنی کلاً خیلی پیشرفت کرده بازی و چندین چیز جدیدم به بازی اضافه شده مثلا وقتی GamePlay بازی رو با بازی مثل Dante Inferno مقایسه میکنی تازه متوجه میشی چقدر God Of War فوق العادست از این نظر با اینکه Dante هم Game Play و انمیشن های کشتن خوبی داره ولی اصلاً قابل قیاس با God Of War نیست واقعاً. با تمام این اوصاف فقط اگر یه بازی در حد God Of War II هم عرضه میکردن به نظر من بازم ارزش بازی داشت کلاً God Of War فوق العادست هر جورش.
jericho يه جورايي در برابر حتي شماره 1 اين بازي بايد بره لنگ بندازه. من بخاطرش Ps3 ميگيرم.
اتفاقا امروز نمايشگاه بودم . ديدم يه بازي ايراني ساختن ولي 2 ماه ديگه مياد تو بازار. دقيقا يك كپي برداري ضعيف از GOW1 با گرافيك در حد مرغ بود. ولي اگر توليد بشه ميگيرم ببينم چيه.
ONLY GOWIII
یه جل خوندم 1 و 2 هم تو یه پکیج برای پی اس 3 میان درسته ؟
اگه این طور باشه خوبه چون همه پی اس 3 دار ها پی اس 2 ندارن
درسته که همه ps3 دارها ps2 ندارن، ولی بازیهای ps2 به ps3 میخوره.
اگه اینطور بود کسی تو ایران نمیرفت ps3 بخره چون بازیهاش همه بالای 70 هزار تومان است.
ولی sony اعلام کرده توی کنسول اصلاح شده ps3 دیگه اجازه اجرای بازیهای ps2 رو نمیده.![]()
NEW screeen shots
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لينك بزرگنمايي از راست به چپ :
محتوای مخفی: منبع
خب اکثر بازی های PS2 رویPS3 اجرا میشه ولی اونم باید اورجینال باشه...درسته که همه ps3 دارها ps2 ندارن، ولی بازیهای ps2 به ps3 میخوره.
اگه اینطور بود کسی تو ایران نمیرفت ps3 بخره چون بازیهاش همه بالای 70 هزار تومان است.
ولی sony اعلام کرده توی کنسول اصلاح شده ps3 دیگه اجازه اجرای بازیهای ps2 رو نمیده.![]()
از این کپی مپی ها بزاری توش می ندازه بیرون.
برا چی ناشرش تو ژاپن کپکامه؟![]()
مگه میشه اصلاً! کجا دیدی همچین چیزی رو بازیه SCE هست.
Wikipedia !
هم تویه قسمت Capcom !
هم تویه Detail بازی نوشته ( JP : Capcom )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)