چه سيستمي نياز داره ؟
چه سيستمي نياز داره ؟
نسخه ی 360 همه جا ریخته دیدم تو بازار ...
نسخه ی pc هم دو هفته دیگه میاد ...
ای بابا تا بازیهایه توپ میاد 360 ما خراب میشه !!!!!!!
سیستم مورد نیاز یازی اعلام نشده؟؟؟؟
با شماره های قبلی کیفیتش فرق میکنه؟؟؟
سیستم مورد نیاز قبلا گفته شد...
تو صفحات قبل هست
10/10 از OXM
---------------
اولین review معتبر نسخه ی Xbox 360 فال اوت 3 را مجله ی معتبر OXM منتشر کرده است.Official Xbox Magazine معتبرترین رسانه ی مربوط به بازی های Xbox 360،فال اوت 3 را review کرده است و نمره ی استثنایی 10 از 10 را برای بازی در نظر گرفته است.پیش از این PC Gamer UK به بازی نمره ی %90 داده بود.
هنوز PC Gamer و OPM بازی را review نکرده اند.
مشاهده ی سایز کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من تا حالا rpg بازي نكردم البته چند بار چند تا بازي گرفتم ولي همشونو 2 دقيقه اي پاك كردم
اخريشون هم كه mass effect بود كلي امتيازهاي توپ گرفته بود رفتم گرفتم ببينم چيه؟
اولش كه همش حرف ميزدن ما هم كه انگليسي تعطيل هيچي نمي فهميديم بعد كه حرفاشون تموم شد
انقدر مزخرف بود سريع پاكش كردم ميخواستم ببينم اين بازي هم مثل بقيه rpg هاست .
انگليسي مون بايد فول باشه.همش بايد حرف زد.خلاصه يه توضيحي در اين موارد بديد.
چون داستانهاي قبليش و preview اين قسمت رو كه خوندم دلمو برد ولي خاطره rpg هاي قبلي هنوز از ذهنم پاك نشده
Mass Effect بعد از KOToR بهترین RPG فضایی ای بود که بازی کردم.اینکه شما از این بازی لذت نبردید میتونه چند علت داشته باشه:ممکنه زبان انگلیسیتون قوی نباشه،ترجیح میدین که مسیر مشخصی رو در بازی دنبال کنید و به عنوان مثال مشخص باشه که باید از A برین به B،بازی های RPG ای که در زمان های قدیم رخ می دهند(از جمله سری The Witcher , Gothic و سری The Elder Scrolls) رو به RPG های فضایی با اسلحه های گرم ترجیح می دید و یا اینکه اساساٌ از بازی های RPG خوشتون نمیاد.در همه ی این موارد بازی کردن فال اوت 3 به شما توصیه نمیشه.چون که اولاٌ سری فال اوت همیشه دیالوگ های پر شاخ و برگی داشت(شماره ی دوم رو که خودم دیدم و جاهای دیگه هم خوندم که شماره ی اول هم همین جوری بود) و به نظر می رسه که Bethesda هم این موضوع رو برای فال اوت 3 رعایت کرده و باید تا حدی به انگلیسی تسلط داشته باشید،دوماٌ Bethesda در آزاد گذاشتن دست بازیباز در بازی تبحر خاصی داره و قطعاٌ این مسئله رو در فال اوت 3 هم رعایت خواهد کرد،سوماٌ سری فال اوت اگرچه در فضا رخ نمیده ولی سلاح های گرم حرف اول و آخر رو در این سری می زنند و فال اوت 3 هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود و چهارماٌ(!) فال اوت 3 نقش آفرینیه و اگه کلاٌ با این ژانر مشکل دارین پس با این بازی هم مشکل خواهید داشت.
اگه واقعاٌ با موارد مذکور مشکلی ندارید حتماٌ بازی رو امتحان کنید اما اگه از هیچکدام از بازی هایی مثل Mass Effect , The Witcher و Oblivion و همچنین شماره های قبلی فال اوت لذت نبردید سخته که فال اوت 3 برای شما جالب باشه
اما ساسان جان من هم از Mass Effect متنفرم!!!!
مهمترین دلیلش هم اینه که من از لیزر بازی و این مدل تخیلات حالم بد میشه!!!!!!
خب Mass Effect تفاوت هایی با فال اوت داره اما اصل قضیه همونه.آغاز با یک کارکتر ضعیف،پیشرفت در طول بازی و کسب تجربه،آپگرید کردن مهارت ها،انجام مأموریت های فرعی و در نهایت مأموریت های اصلی در محیطی بسیار بزرگ و با صرف مدت زمان زیاد.این اصول RPG هست.رعایت سفت و سخت این اصول در بسیاری از RPG ها در آغاز بازی سبب میشه که بازی خسته کننده به نظر برسه ولی با گذشت زمان این مشکل رفع میشه.در آبلیویون با همین مسئله رو به رو بودیم.آبلیویون در بین RPG ها بهترین عملکرد رو در رعایت اصول RPG داشت و این رعایت سفت و سخت اصول RPG بازی رو در ابتدا خسته کننده جلوه می داد ولی با گذشت زمان این مشکل رفته رفته حل می شد.اگه کسی با این اصول مشکلی نداشته باشه و زبان انگلیسی نسبتاٌ خوبی هم داشته باشه از RPG ها لذت خواهد برد.اگه از Mass Effect فقط به خاطر سلاح هاش متنفرین ممکنه از فال اوت 3 خوشتون بیاد اما اگه از تخیل Mass Effect متنفرین این احتمال زیاده که از فال اوت 3 خوشتون نیاد چون که فال اوت در تخیل دست کمی از Mass Effect نداره،فقط شکلش متفاوته و اتفاقاٌ روی این تخیل بیشتر از Mass Effect مانور میده.به علاوه Bethesda از نظر داستان پردازی همیشه ضعیف تر از BioWare عمل کرده و شاید پی مستحکم سری فال اوت بتونه این اشکال رو برطرف کنه اما احتمالش هست که Bethesda که در رعایت اصول ذکر شده فوق العاده عمل می کنه باز هم در امر داستان ضعیف عمل کنه(امیدوارم اینجوری نشه).
به هر حال این رو می خوام بگم که اگه تا حالا از هیچ نقش آفرینی ای لذت نبردید احتمالش اندکه که فال اوت 3 بتونه شما رو به این سبک علاقه مند کنه.این به خاطر این نیست که فال اوت چنین پتانسیلی نداره.به خاطر اینه که Bethesda در جلب نظر غیر RPG بازها به سبک RPG قوی نیست و منظورم این نیست که Bethesda در ساختن RPG تبحر نداره.بالعکس بسیار هم تبحر داره و بسیاری از RPG بازهای حرفه ای از بازی هاش لذت برده اند و خواهند برد(هر چند در این قسمت هم استثناهایی وجود دارد).برای علاقه مند شدن به RPG ها بهتر هست از بازی هایی مثل دیابلو 2،فال اوت 2،Dungeon Siege و The Witcher شروع کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)