دوست عزيز شما بايد درخواست خود رو در انجمن كرك بصورت مستقل در يك تاپيك بپرسيد...لطفا قوانين رو رعايت كنيد...نوشته شده توسط saeed_super
دوست عزيز شما بايد درخواست خود رو در انجمن كرك بصورت مستقل در يك تاپيك بپرسيد...لطفا قوانين رو رعايت كنيد...نوشته شده توسط saeed_super
يعني شما ميگي فقط و فقط بايد ديتا بيس رو به روز كنيم و علاوه بر spyware doctor گزينه هاي ديگه رو هم نبايد به روز كرد؟؟؟؟ يعني حتي اگر بقيه گزينه ها رو هم به روز كني ولي spyware doctor رو به روز نكني باز update از كار مي افته؟؟؟
سلام دوستان عزيز
من اون روش رو امتحان كردم وامروز نشد يه كار ديگه كردم كه شد شما بايد لينك ماني همكار كرك و سريال رو دانلود كنيد البته من 6ماه پيش اينو دانلود كردم ولي الان برام فيلتره فقط بگم وقتي دانلود شد بايد اينتر نت قطع باشه و سپس با سريالي كه توش هست رجيستر كنيد و بعدش اونو از قسمت پايين صفحه خارج كنيد همون سيستم تراي (كنار ساعت) بعد پچ رو كپي كنيد تو دايركتوري نصب و اجرا كنيد بعد هم يه ريسيت و الان من دارم كار مي كنم
بار اطمينان بازم تيك كنار spy ware doctor رو برداريد
اين ببينيد دانلود ميشه يا نه اگه نه كه يه نسخه 4.0.0.2593 پيدا كنيد و بعد با اين سريال و پچ راش بندازيد برا من الا ن كار ميكنهئشقلنوشته شده توسط Mani_Borna
حالا سريال مي خواهد royayetalkh55
سلام دوست عزیزحالا سريال مي خواهد royayetalkh55
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی و با این سریال رجیستر کردی بهد اونو از قسمت سیستم ترای (کنار ساعت) خارج کن و پچ رو در دایرکتوری نصب اجرا کن بعد هم ریسیت
License Name: Magnolia CAbrera
7918-1652-DDAE-875C-90D4-3BFA-A6A0-232F-0CB4-3DB8
سلام خسته نباشيد
آقاي كركي لطفاٌ يه لينك بدبن كه بشه Spyware Docotr 3.8.0.1557 را دانلودش كرد نتونستم دانلودش كنم
لينك كركش هم ئانلود نميشه و ارور ميده لطفا يه لينك سالمش رو بذارين
خيلي ممنون ميشم احتياج محرضي به اين آنتي ويروس دارم
سلام دوست عزیسلام خسته نباشيد
آقاي كركي لطفاٌ يه لينك بدبن كه بشه Spyware Docotr 3.8.0.1557 را دانلودش كرد نتونستم دانلودش كنم
لينك كركش هم ئانلود نميشه و ارور ميده لطفا يه لينك سالمش رو بذارين
خيلي ممنون ميشم احتياج محرضي به اين آنتي ويروس دارم
من یه راه دیگه به شما پیشنهاد می دهم که تا وقتی که من از این برنامه استفاده می کردم جواب میداد اگه پستهای بالایی رو بخونید می فهمید که من چی میگم دقیقا دوتا پست بالای من![]()
Last edited by royaye_talkh55; 11-10-2006 at 17:17.
دوستان بعد از نصب ورزن 4.0.0.2593
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by royaye_talkh55; 11-10-2006 at 17:19.
كرك 4.0.0.2618 رو کسی داره ؟
من یه User Name /Password پيدا كردم برنامه رو فعال كرد ولي موقع آپديت به مشكل خورد.
دوست عزیزمن یه User Name /Password پيدا كردم برنامه رو فعال كرد ولي موقع آپديت به مشكل خورد.
شما نباید هنگام آپدیت گزینه spywaredoctor رو تیک بزنی چون میاد خود برنامه رو آپدیت می کنه و به مشکل برمیخوره
اگه این لینکی که بالا هست رو دانلود کنی سریال و کرک هم داره و الان 100 در صد تست شده هست و من دارم استفاده می کنم
من اين كرك وسريال Spyware Doctor 4.0.0.2593 مي خواستم وان لينك بالا هم از كار افتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)