الان دیگه همه انتی ویروسا
اتوران ویروس ریمور هم نصب کن![]()
الان دیگه همه انتی ویروسا
اتوران ویروس ریمور هم نصب کن![]()
salam khob hastin
man ye moshkeli daram
man windows 7 daram
in windows ye ghesmati be name network dare
man bad az baz kardane in ghesmat didam ke be gheyr az name man name chand nafar ke ba alamate computer moshakhas shode vojod dare
in be manie ---- shodane mane?lotfan komakam konid
mamnon
$RECYCLE.BIN
این ویروسه؟ تروجانه؟
کازپرسکای من اخرین اپدیت رو داره
هر روز اپدیت میشه ولی هیچی نمیشناسه
این فایل تو همه درایوهام هستش.دیده نمیشه
Show hiden هم میزنم بازم دیده نمیشه
ولی با نرو که میخوام رایت بزنم میبینم تو همه درایوهام هست
با کازپرس اسکن میکنم نمیشناسه
برای مطمئین شدم مموری رو که استفاده میکنم برده یه سیستم دیگه که نود نصب بود
اون اسکن کرد شناخت و دستی پاکش کردم
یعنی کاز پرسکای نمیشناسه؟
کسی نیست جوابمون رو بده؟ :(
Win32/Virut.NCF
اینو چیکارش کنم !
دوبار ویندوز عوض کردم !
جالب اینجاس نود آپدیت وقتی فایل EXE رو اسکن میکنه هیچی توش نمیشناسه ! به محض اینکه بازش کنی کل فایلای ویندوز (از Explorer.exe گرفته تا rundll و .... ) رو ویروسی میکنه و اونوقت جناب نود32 هم فایل رو ویروس میشناسه و هم فایلهای ویندوزو :((
بدبختم کرده !
خوب متاسفانه تو این تاپیک درباره اش بحث بود
مثل اینکه راهی پیدا نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گلم این پوشه سیستمی ویندوز هست. ویروس نیست.
این فایل رو اجرا کن
سپس با این برنامه که اپدیت کردی اسکن کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایراد کار شما این بود که وقتی وین رو عوض کردی بار اول که وین اومد بالا بدون دبل کلیک وارد درایو هات میشدی و 2 پوشه autorun.inf و یک فایل با پسوند exe موجود در اول درایو هارو پاک می کردی به مشکل بر نمی خوردی
این 2 فایل رو باید تیک شو هیدن رو زده باشی و تیک هاید پروتکت سیستم رو برداشته باشی تا ببینی.
----------
موفق باشی
دمت گرم داداشایراد کار شما این بود که وقتی وین رو عوض کردی بار اول که وین اومد بالا بدون دبل کلیک وارد درایو هات میشدی و 2 پوشه autorun.inf و یک فایل با پسوند exe موجود در اول درایو هارو پاک می کردی به مشکل بر نمی خوردی
این 2 فایل رو باید تیک شو هیدن رو زده باشی و تیک هاید پروتکت سیستم رو برداشته باشی تا ببینی.
----------
موفق باشی! ما خودمون ختم این کاراییم
من از قسمت folders درایوهارو باز میکنم !
جریان از این قرار بود !:
متاسفانه بعد از نصب ویندوز من نود آپدیت شده (از قبل) رو روی دستگاه ریختم ! و بعد یه اسکن کلی کردم و هیچ ویروسی پیدا نشد
بعد با خیال راحت رفتم تو درایو D تا درایور مودم ای دی اس ال رو نصب کنم ! همین که فایل نصبی مودم رو اجرا کردم نود پیغام داد که ویروسه و این ویروس لعنتی هم سریعآ روی اکسپلورر.اگزه و ... نشست و دوباره ویندوزم رو خراب کرد !
مشکل نود بود ! چون من یه اسکن کلی کرده بودم و خیالم راحت بود !
حالا بگذریم ! الان مشکلی ندارم ! چون اکثر فایلای اگزه رو نود پاک کرد و با یه بار دیگه ویندوز ریختن مشکلم حل شد ! ولی در کل نود 32 نامردی کرد![]()
راستی این برنامه هایی که دادی ! اولی چیکار میکنه و دومی چیکار میکنه ؟
اولی رو داتلود کردم ! یه فایل داس هست ! همیشه آپدیت هست ؟ یعنی از نت استفاده میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)