به نظر من به اين دليله كه اگر اين كار را بكنن نصف مردم بي ژول و بدبخت و بي كار مي شن
به نظر من به اين دليله كه اگر اين كار را بكنن نصف مردم بي ژول و بدبخت و بي كار مي شن
میتونید برای گفته ی خودتون دلیل بیارید؟؟!!!
Last edited by Paradise_human; 09-07-2008 at 15:44.
من جواب سوال اصلي تايپيك رو ميدم و ميرم
اگه تصويب بشه يه درصد بزرگي ازمردم ايران بي شغل ميشن و از گشنگي ميميرن حالا ميخواي جنبه ي شوخي شو بگير يا جدي
اهان نديدم يه همچين نظري دادن و شما هم يه سوال پرسيدين و من جواب ميدم شما آمار كلوپ و استريو رو تو ايران داري اينا بماند اونايي كه دستي سي دي ميفروشن رو چي ؟
ببنید من صد دفعه گفتم توی این تاپیک.
من منظور شما رو فهمیدم یعنی اینکه تمام Cd فروشی ها کل کشور باید تعطیل شن و همه بیکار میشن.
این درست.
ولی ما بحثمون سره حمایت از تولیدات داخلیه به گفته ی خوده بچه ها به علت اینکه ارزش پول ایران پایینه ما نمیتونیم نرم افزار از خارج بخریم خوب راسته واقعا نمیتونیم.
ولی من گفتم بحثمون سر حمایت از تولید کننده ی داخلیه نه خارجی.
ما میگیم کپی رایت باید برای محصولات داخلی 100% اعمال بشه.
این که دیگه کسی رو بیکار نمیکنه!!!
Last edited by Paradise_human; 09-07-2008 at 15:51.
تصویب نشه بهتره چون پول کمتری می دهیم.
ما میگیم کپی رایت باید برای محصولات داخلی 100% اعمال بشه.
فکر نکنم عملی بشه...
اون وقت وقتی سی دی بازی خارجی دیگه آخرش 4000 تومنه کی میاد 30 , 40 هزار تومان (حداقل ) بده بازی ایرانی بخره![]()
همینطوری که خوبه ! البته فعلا.
سلام کی گفته 30 و 40 هزار تومن از بازیهای ایرانی من که 6 تومن بالا ندیدم.![]()
- با وجود اینکه کشورهای در حال توسعه در حال طی کردن آخرین گام های استفاده از سی دی های بدون کپی رایت هستند غرب با ظهور چنین مشکلی مواجه شده است.
هفته نامه فناوری اطلاعات چاپ سیدنی از دستگیری باندی که به کپی دی وی دی های دارای کپی رایت مشغول بودن خبر داد.
این هفته نامه اعلام کرد که پلیس استرالیا از خانه در ملبورن استرالیا 7000 دی وی دی غیر قانونی کشف کرده است که قیمت آن ها در بازار بین 5 تا 7 دلار بوده است.
این هفته نامه خبر داد که پیش از این نیز جندین بار این اتفاق در شهر های مختلف استرالیا و آمریکا اتفاق افتاده است و این زنگ خطری است برای دنیای فناوری اطلاعات غرب.
رییس انجمن فناوری اطلاعات استرالیا در گفت و گو با این نشریه گفت: این هشداری جدی برای غرب است و ما باید از آن احساس نگرانی کنیم چرا که اتفاقی که کشورهای دیگر را از آن می ترساندیم اکنون سراغ خود ما آمده است
---------------منبع iranictnews(.)ir
قانونی که اونطرف هم داره نقض می شه مطمئنا توی ایران هر گز اجرا نخواهد شد.شاید یکی از دلایل پیوستن ایران به سازمان تجارت جهاننی هم اجرای قهری این قانون بوده .اما با یه جست و جو در اخبار مربوط به کپی رایت در ایران به این نتیجه کلی می رسیم که : در رده اول مشکلات اقتصادی .دوم نبوده فرهنگ مربوطه .سوم نبودن ضمانت اجرایی این گونه قوانین(قوانین مصوب که همه با آنها آشنایی کامل دارند با تبصره و نامه بازی دور زده می شوند و بماند) مانع از تصویب و اجرای صحیح آن می شود.
دقیقا و متاسفانه همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)