تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 131

نام تاپيک: برنامه های کاربردی موبایل به زبان پایتون روی نگارش سوم

داره خودمونی میشه ariya996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    فکر کنم این لینک پیتون خرابه و خیلی هم متقاضی داره
    اگه یکی درستش کنه یا یه لینک سالم معرفی کنه ممنونیم

داره خودمونی میشه alireza_ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض لینک های صحیح

دوستان این لینک های زیر درست هستند، من خودم دانلود کردم

دانلود کنید، مشکلی بود در خدمتم ، تشکر یادتون نره

(در ضمن لینک ها هم مستقیم هست )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    موفق باشید

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

آنتی ویروس میخواستم..؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ssz1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که در این مورد صاحب نظراند تعداد برنامه ها را زیاد کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلتم من پایتون رو طبق صفحه اول نصب کردم به ترتیب اما لان وقتی یک برنامه تحت پایت.ن نصب می کنم ایکونش می اد اما اصلا اجرا نمیشه از چیه؟

تو run script هم اسمش نیست از اون جا اجرا کنم ؟ کمکم کنین ممنون؟

n85 دارم روی فون مموری هم به ترتیب نصب کردم
    Last edited by saeedmogadamy; 06-01-2009 at 14:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metaler-soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

سلتم من پایتون رو طبق صفحه اول نصب کردم به ترتیب اما لان وقتی یک برنامه تحت پایت.ن نصب می کنم ایکونش می اد اما اصلا اجرا نمیشه از چیه؟

تو run script هم اسمش نیست از اون جا اجرا کنم ؟ کمکم کنین ممنون؟

n85 دارم روی فون مموری هم به ترتیب نصب کردم

یه بار پاک کن و به ترتیب زیر نصب کن ببین درست میشه....

1.پایتون
    2.اسکریپ شل
    3.مگا مدول پک

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

اینجا مشکل خیلی زیاده.حتی لینک سایتای صفحه اول خرابه.برنامه ها هم که.....اگه ممکنه یه برنامه py to sis قرار بدین ممنون میشم.
    سلام دوست من
    اینم یه برنامه py to sis برای موبایل
    که در پستهای بعدی آموزشش رو هم برات میزارم

برنامه smartsis v2.2.4
    امکانات برنامه در پایین به زبان انگلیسی به صورت کامل شرح داده شده، من مختصرا چند تا از اونها رو به فارسی میگم:

* پک کردن فایل ها و ایجاد فایل sis در گوشی
    * آنپک کردن فایلها و مشاهده ی اونها
    * مشاهده ی فایلهای MIF و استخراج محتویات آنها
    * تبدیل برنامه پایتون به sis
    * ساین برنامه ها در گوشی
    * و ....

SmartSIS 2.2.4

(*) The program can be installed on a memory card and
    (*) Fix on program exit
    (*) Fixed miserable failure on the inability to extract the SIS package more 1,5-2 MB
    (*) Fixed (not to the end) bug with the vibration when taking off operations at the end of an unsuccessful operation error
    (*) The program system
    (*) added in silent mode option Alert
    (*) Now is the signature of the program provided through the modules of fann95
    (*) Signed: the possibility of deciphering key (*. key) for greater speed
    (*) Packaging and py2sis: automatic signature-ready SIS package (optional)
    (*) Packaging and py2sis: the opportunity to choose their pkg file
    (*) py2sis: corrected a mistake when creating SIS package with additional files
    (*) MIF-utility: removed the restriction on the size of a MIF
    (*) Unpacking: unpacking into folders!, E and C, as in the SIS-package
    Unpacking (*): For information on the display first-SIS package, and then its contents
    (*) Small changes in the interface

کد:

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

12 آموزش تبدیل فایلهای py به sis

میخوام تو این پست آموزش تبدیل اسکریپتهای پایتون ( فایلهای با پسوند py ) به فایل sis یعنی همون پک کردن رو به دوستان آموزش بدم . برای اینکه کار دوستان راحتتر باشه و روی خود گوشی بتونن این کار رو انجام بدن این آموزش رو برای برنامه Smart Sis میذارم که خودش هم با پایتون نوشته شده . اگه این نرم افراز رو ندارین میتونین از پست بالا دانلود کنین . البته برای اجرای درست این نرم افزار مثل همه نرم افزارهای تحت پایتون باید پایتون + اسکریپت شل + مدول پک روی فون مموری نصب باشه .

خوب بریم سر اصل مطلب :

1 ... تهیه فولدر محتوی فایلهای مورد نباز برنامه :

گاهی شما میخواین همراه اسکریپتتون یه سری فایل دیگه هم پک بشن ، به طور مثال برنامه شما به عکس ، فایل صوتی ، پایگاه داده ها یا هر نوع فایل دیگه ای برای اجرا داره ، خوب باید این فایلها رو هم توی پکیجتون بگنجونین .

برای این کار ابتدا باید مسیرهایی که باید فایلها روی گوشی کاربر توی اونها کپی بشن رو مشخص کنیم ؛ به طور مثال شما میخواین فایلی به نام Simple.txt توی فولدر c:\system\myProgram کپی بشه . خوب اول ییه فولدر برای کارهامون مشخص میکنیم ، مثلا توی درایو C یه فولدر به اسم p30world درست کنین و توی اون اول یه فولدر به نام C بعد فولدری به نام System رو داخل اون و بعد myProgram رو داخل فولدر قبلی یعنی system درست کنین .
    به این عکس توجه کنین :

خوب حالا اون فایل مورد نظرمون یعنی همون simple.txt رو به این فولدر منتقل کنین :

دقت کنین که توی این مرحله میتونستیم به جای ایجاد اون فولدر به نام C فولدری به اسم E ایجاد کنیم تا فولدر مورد نظرمون توی مموری کارت ایجاد بشه بعد از نصب . و در صورتی که میخواین به کاربر اجازه بدین که محل قرار گیری این فولدر رو بین مموری کارت و فون مموری انتخاب کنه به جای C یا E از ! استفاده کنین ( یعنی یه علامت تعجب ! )

2 ... تهیه فایل PKG :

برای اینکه برنامه Smart Sis بتونه پکیج مورد نظر ما رو با همه ویژگی هایی که ما میخوایم درست کنه باید یه فایل PKG براش آماده کنیم ! توی تصویر زیر یه نمونه رو میبینین که روی خط به خطش براتون توضیح میدم :

خط اول :

محل اون فولدری که آماده کردیم تا محتویاتش توی پکیج باشن رو توی خط اول وارد میکنیم .

خط دوم :

اسم برنامه که توی نصب نشون داده میشه و بعد از نصب توی منوی گوشی خواهید دید رو وارد کنین .

خط سوم :

توی این خط ورژن برنامه رو وارد کنین ، دقت کنین که این خظ باید شامل سه عدد باشه که با نقطه از هم جدا میشن : مثلا 1.0.0

خط چهارم :

توی این خط باید UID برنامه یا همون شناسه برنامه رو وارد کنین که با oX شروع میشه و بعد از اون باید یه عدد 8 رقمی باشه . توجه کنین که UID باید یکتا و غیر تکراری باشه و از روی برنامه دیگه ای کپی نشده باشه .

خط پنجم :

باید درایوی که فایلهای اصلی برنامه توش کپی میشن رو انتخاب کنیم ، توی این خط میتونین بنابه خواست خودتون میتونین C رو برای فون مموری ، E رو برای مموری کارت و ! رو برای اجازه انتخاب توسط کاربر وارد کنین .

خط ششم :

توی این قسمت نام نویسنده برنامه یا اسم شرکتی که برنامه رو نوشته رو وارد کنین .

خط هفتم :

توی این خط محل فایل MIF ای که آیکون برنامتون تو هست رو وارد کنین . در صوزتی که هیچ چیزی وارد نکنین یعنی این خط رو کلا حذف کنین آیکون برنامه شما آیکون پیشفرض خود پایتون خواهد بود .

خط هشتم :

توی این خط اگه برنامتون برای اجرای درست به اجازه سیستمی احتیاج داره عبارت caps و در غیر این صورت nocaps رو وارد کنین . دقت کنین که برای ساین راحت و بی دردسر برنامه بهتره nocaps رو انتخاب کنین ؛ توی اکثر برنامه ها باید nocaps رو وارد کرد ولی بعضی از کدهای پایتون و بعضی از مدولها برای اجرای درست به caps احتیاج دارن .

خط نهم :

توی این خط اگه میخواین که برنامتون موقع روشن شدن گوشی خودبخود اجرا بشه عبارت autostart و در غیر این صورت عبارت noautostart رو وارد کنین .

خط دهم :

توی این خط مسیر فایل متنی رو وارد میکنین که میخواین حین نصب نشون داده بشه . این متن فارسی هم میتونه باشه .

خط یازدهم :

توی این خط زبان پکیج رو وارد میکنین . فارسی نداره پس شما همون EN رو وارد کنین تا دچار مشکلی نشین .

خط دوازدهم :

توی این خط اگه مایلین برنامتون بعد از اتمام نصب خودبه خود اجرا بشه عبارت autorun و در غیر این صورت noautorun رو وارد کنین .

و توی این خط هم اگه مایلید برنامتون مخفی باشه عبارت hidden و در غیر این صورت nohidden رو وارد کنین .

خوب کار PKG تموم شد !

3 ... بخش آخر یا همون درست کردن پکیج ! :

خوب حالا که همه چیز آمادست میریم سر تموم کردن کارمون و تهیه فایل سیس . اول برنامه Smart Sis رو از منوی گوشیتون اجرا کنین و از منوی برنامه tools و بعد py2sis رو انتخاب کنین . خوب حالا توی صفحه بازشده از منوی برنامه choose
    PKG رو انتخاب کنین و بعد به محلی که اون فایل PKG که آماده کردین هست رفته و انتخابش کنین . حالا فقط باید از منوی برنامه گزینه Pack رو انتخاب کنین و تمام ! اگه همه مراحلی که گفتم رو درست انجام داده باشین هیچ اروری رو نمیبینین و برنامه فایل سیس رو براتون آماده میکنه . آدرس فایل سیس آماده شده هم وقتی کار آماده سازیش تموم شد توسط برنامه نشون داده میشه .

تمام

با تشکر , تشکر یادتون نره

9. 2 کاربر از metaler-soad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

6 تک زنگ بزنید و تک زنگ را بردارید! Smart4n Jeer v1.01 Translated-ParsPDA

این هم یک برنامه تفریحی دیگه از سری برنامه های تحت پایتون که توسط گروه ParsPDA فارسی شده
    از این برنامه برای برقراری سریع تماس به منظور انجام عمل به اصطلاح تک گیری و همچنین تک زنگ زدن میتونید استفاده کنید.
    در داخل برنامه بخشی با عنوان "شماره پذیرفته شده" وجود داره که مربوط به شماره هایی هست که شما مایل به برداشتن تک زنگ اونها هستید.
    برای کار با برنامه هم کافیه شماره تماس و دفعات تکرار را تعیین کنید و سپس شروع به حالگیری نمایید.

کد:
    با تشکر , تشکر یادتون نره...

11. 4 کاربر از metaler-soad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

آقا براتون مطلب گذاشتم
    پس چرا هیچ استقبالی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13. این کاربر از metaler-soad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •