دوستان ببخشید، لینک دانلود اون برنامه تست پیکسل سوخته رو میدید؟ ممنونم.
دوستان ببخشید، لینک دانلود اون برنامه تست پیکسل سوخته رو میدید؟ ممنونم.
سلام دوستان من w1952s رو خریدم 242 تومن
کیفیتش واقعا عالیه !
از دوستانی تو این مدت من رو راهنمایی کردن ممنونم و به همه توصیه می کنم تو این رنج قیمت بهترینه!
مزایاش اینکه فضای کار بیشتری بهت میده (مخصوصا برای نرم افزارهایی که فضای خیلی زیادی می گیرن مثل 3Dmax )
و برای فیلم مناسب تر هستن (فیلم ها الان 16:9 هستن) و توی بازی هم خیلی بهتر از معمولی ها جواب میدن.
معایبش همون ویدئوهای 4:3 هتسش ( خروجی کارت tv ، ماهواره ,...) که تصویر کشیده میشه. مشکل دیگه ای من ندیدم، اصولا سایزهای بالا 20 اینچ واید میشن(البته استثنا هم داره)
نکته ی مهم اینجاست که مساحت یک پنل واید مثلا 19 اینچ از مساحت یک پنل 19 اینچ معمولی کمتره.(برای همینم توی بازار واید 19 اینچ ارزون تر از 19 اینچ معمولی هستش)
نه. حداقل من نشنیدم. پنل های سامسونگ به ترتیب کیفیت C ، A , S هستن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون بابت لینک. تست کردم و مانیتورم یدونه پیکسل سوخته داشت که تو رنگ سرمه ای مشکی میشد.چشمام درومد تا قشنگ نگاه کنم.
سلام
من امروز gw1932 گرفتم البته هنوز بازش نکردم و این تاپیک رو دیدم که همه از 1952 تعریف کردن میخواستم بدونم آیا ارزش داره که عوضش کنم یا همین مانیتور هم خوبه؟
به نظره من اگه مثل من DVI رو لازم نداری حتما 1952 بگیر.
راستی این 1952 یه قابلیت جالب داره که اگه نسبت 4:3 رو لازم داشتی یه دکمه داره میزنی مانیتور از حالت واید در میاد و بعضی از جاها خیلی بدرد میخوره!
Last edited by siamak5561; 23-07-2008 at 15:23.
شما چی خریدی؟
خوب خوش شانس بودی ها.
در مورد استفاده از این نرم افزار دوستان دقت داشته باشن بعضی مواقع ذرات خاک روی صفحه می شینه و فکر می کنید پیکسل سوختسیک دستمال کنارتون داشته باشید که هر پیکسل سوخته پیدا کردید یک تستش بکنید
من کلا با عوض کردم خیلی موافق نیستم. شما ببین ازش خوشت میاد یا نه. اگه تونستی برو کیفیت تصویر 1952S رو هم ببین.
یک زحمتی هم برات داشتم : اگه میشه پشت مانیتورت رو نگاه کن ببین ساخت کجاست؟ اگه ساخت سام سرویس باشه پشتش نوشته ، این برام سوال شده.![]()
من يه 1931c سامسونگ گرفتم...1952 نگرفتم چون وايد بود و مساحت يه 17 اينچ رو داشت...فقط عيبش اينه كه ساخت سام سرويسه!
با سلام
با توجه به:
بین مونیتورهای 20 و 22 کدام برای خرید مناسب تر است؟ و در همین ابعاد محصولات سامسونگ بهتر است یا ال جی؟در مورد کیفیت تصویر برمیگرده به رزولوشن قابل پشتیبانی. مثلا رزولوشن در مانیتورهای 19 اینچ واید رزولوشن 1440x900 هستش در حالی که با یک اینچ افزایش سایز این رزولوشن به 1680x1050 میرسه. در اینجا هم تصویر بزرگ تر شده و هم متناسب با اون کیفیت افزایش یافته. ولی مثلا در مانیتورهای 22 اینچ (2 اینچ بزرگتر) معمولا رزولوشن همون 1680x1050 هستش و فقط تصویر بزرگ تر شده. بنابرانین کیفیت بیشتری نسبت به 20 اینچ ندارد.
آیا 2032gw یا 2032bw پانل S هستن یا فقط مدلهای 2232 هستند؟ و در نهایت بین 2032 و 206 کدام را ترجیح می دهید؟
با تشکر فراوان
Last edited by szr; 23-07-2008 at 17:40.
من ال جی 1760tr که گرونم شده بود متاسفانه،
اره منم فکر میکردم خاکا پیکسل سوختس. ولی یه دونه بود کلا. به نظر من ال جی حرف نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)