میدونم ولی طریقه اینکارو نمیدونمفکر کنم اینجا باید دستور حمله هوایی میدادی.
میدونم ولی طریقه اینکارو نمیدونمفکر کنم اینجا باید دستور حمله هوایی میدادی.
سلام بازی ارزش بازی کردن داره یا نه به غیر از گرافیک چه ضعفی داره
همون اولش یادمه میگفت چه جوری.
من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم.
اصلا دکمه ها رویادم نیست.
اگه دیدی هینت نداد.
برو توی setting قسمت کنترل کیبرد ببین کنار مثلا لفت کلیک شکل خاصی کشیده؟؟؟
چون توی اون عکسی که گذاشتی کنار objective ها یکیشون عکس تفنگ کشیده.
دکمه هایی مثل f و دکمه وسط موس رو امتحان کن ببین نیست؟؟؟
شاید هم یکی از عدد ها باشه.
1 تا 9 رو امتحان کن ضرر نداره.
از اول بازی کن و hint هایی رو که مینویسه بخون.
اگه میخوای مثل god father با GTA مقایسش کن بهتره نگاهش هم نکنی.سلام بازی ارزش بازی کردن داره یا نه به غیر از گرافیک چه ضعفی داره
ولی من که بدم نیومد. ارزش بازی کردن داره.
Last edited by aghamajid1369; 07-07-2009 at 13:10.
نه دوست عزیز من بازیها رو مقایسه نمیکنم ولی حرف من اینه که اگه یک بازی موفق مثل gta شما با هاش
سر و کار دارید با یک بازی معروف و به نام دیگه حالا اسم نمیبرم که توی اون سبک هستش بهتره بازی سازها یک مقدار بیشتر روی بازی شون وقت بذارن تا اینجوری آبکی از آب در نیاد چون واقعا هنگام بازی احساس بدی بهت دست میده خیال میکنی سر کار هستی![]()
اگه همه میخواستن مثل EA و Crytec و Rock star و bethesda و ID و . . . باشن که دیگه دنیا گلستون میشد. :دي
حالا دیگه خود دانی.
هر جور میلته.
نگه دیگه نشد داری با من کل کل میکنی حالا دیگه مجبورم اسم بازی رو که god father رو ببرم
واقعا از همه پوزش میخوام ولی این بازی بیشتر از اینها لیاقت خوب بودن رو داشت![]()
با سلام دوستان من اون مرحله از بازی هستم که توی شهر یه مرکز نظامی است و ماشین های سیاهی دارن روی نقشه یه علامت هست اونجا که میرم و تمام سرباز ها رو میکشم روی قسمت زرد رنگ که مشخص شده میرم و E رو میزنم که درباز بشه پیام میده و دراباز نمیشه . و اونطرف نقشه یه عکس زرد رنگ هست که باید برم و آموزش ببینم . من میخوام بدونم چطور اون در در مرکز نظامی رو باز کنم ؟
آقا من يه سوال دارم
چطوري ميشه يه ماشين كاستوم ساخت؟؟؟؟
سلام دوستان
من این بازی رو تازه نصب کردم . همون اول بازی 4 نفر و کشتم و پشت در بزرگش موندم و اشاره به بالای در می کنه . من نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟؟
خیلی سعی کردم ولی نشد که نشد .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
به بالای در بزرگ دقت کن یه هدف مانندی هستش باید روی اون بزاری بمونه بعد با رفقات تماس بگیر و زاویه دید رو از طریق ماهواره نشون میده و اونجا هدف گیری میشه چند ثانیه صبر کنی یه موشک اون دروازرو نابود میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)