من2 هفته پیش از کوالا لامپور امنیا رو خریدم 830 تومان و البته اونموقع اینجااثری ازش نبود و لی اینطور که معلومه سامسونگ قصد داره به سرعت گوشیشو گسترش بده و توی مالزی هم تیلیغات زیادی کرده بود از طرفی ورزنهای جدید رامهاشو با سرعت باور نکردنی در سایت برای آپدبت میذاره . من برنامه های اسکای اسکیپskyscape medical programs) و دیکشنری لینگووسافت و chm reader رو نسب کردم و بر خلاف اونچه یعضیا میگن screen امنیا غیر استاندارده, این برنامه ها از تمام صفحه استفاده میکنن و به خوبی کار میکنن ولی skype اگرجه از قسمتی از صفحه استفاده نمیکنه ولی به خوبی کار میکنه اما چرا امنیا رو انتخاب کردم اول اینگه ppc ها قبلی که داشتم واسه برنامه خوب بودن ولی قسمت phone شون ضعیف بود و به قول یکی از بجه ها همه چیز بودن بجز موبایل و من diamond رو تست نکردم ولی یه تعمیر کار ppc میگفت o2 ,ido,htc, imate همه یه مدار دارن و به قول اون همشون به درد نمیخورن از طرفی مطمین نبودم htc مشکل نرم افزاری مدلها جدیدش مثل cruise رو که حتی منجر به شکایت ازش شد رو حل کرده باشه بنابراین omnia رو خریدم و باید بگم تا حالا هم راضیم همونطور که دیگران هم گفتن عکساش در شب حرف نداره وبرای خوندن e-book صفحه خوبی داره و اسکلت به طاهر محکمی داره ! آنتن هم بد نیست حتی میسه گفت خوبه. خلاصه باید بگم به نظرم اگه nokia ,windows mobile میزد حتما بهتر بود و حالا که samsung زده از بقیه بهتره !