شما گفتید قابلیت bluetooth را داره که هنوز فعال نکرده
1.شما مطمعن هستید؟
اگر مطمعن هستید من قصد خرید دارم
2.همچنین اگر میشه آخرین قیمتاش را بذارید؟
شما گفتید قابلیت bluetooth را داره که هنوز فعال نکرده
1.شما مطمعن هستید؟
اگر مطمعن هستید من قصد خرید دارم
2.همچنین اگر میشه آخرین قیمتاش را بذارید؟
اگه لپ تاب داشته باشی میشه از اون استفاده کرد؟؟؟؟مثلا من توی بیابونم می تونم از سرویس Wi-Fi استفاده کنم یا شرایتی داره؟؟برای استفاده از قابلیت های Wi-Fi میتونین یک فرستنده وای فای یو اس بی بگیرین و به پورت usb کامپیوترتون وصل کنین...این در حال حاضر بهترین راهیه که به نظرم میرسه!!!
از لحاظ مطمئن بودن که مطمئن هستم که چیپ ستش قابلیت بلوتوث و همچنین گیرنده FM داره میتونین به سایت تولید کننده چیپ ستش برادکام (Broadcom) سر بزنین و خودتون نگاه کنین ولی اینکه برنامه ای براش بنویسن که بشه از قابلیت بلوتوثش استفاده کرد رو شک دارم!!!احتمالش 50 50 است و اگر هم چنین اتفاقی قرار باشه بیفته تا مدتی (شاید طولانی) باید صبر کرد..چون تمام تلاش ها الان برای Jailbreak کردن خود دستگاه هست.قیمت ها هم توی صفحات قبل هست فکر نکنم تو یک یا دو هفته قیمتش تغییر زیادی بکنه!
توی بیابون؟؟؟اصولا فرستنده های Wi-Fi بردشون در حدود 10 20 متر هست (از این نوعی که من معرفی کردم..)بنابراین نمیتونین این رو به کامپیوترتون وصل کنین و بعد برین خونه دوستتون از اینترنتش استفاده کنین!!(آیپاد فعلا یکم مشکل داره با بعضی شبکه های وای-فای)
در کل من آیپاد تاچ رو به کسایی که دنبال خرید MP3 Player هستند اصلا توصیه نمیکنم..مشکلات عدیده ای داره یکی اینکه برای هر بار عوض کردن آهنگ یا هرکاری باید از جیبتون و از جلدش بیرون بیارینش و با تنظیمات لمسی اینکار رو انجام بدین (البته هدفون های اپل کنترل دار هم هست!!) کیفیت پخش صوتیش در حد متوسط و ضعیف هست..EQ قابل تنظیم نداره...وای فایش عملا در ایران به درد نمیخوره!!و خیلی مشکلات دیگه...ولی یک جایگزین خوب برای Smart Phone و پاکت پی سی هست و خیلی به درد کسانی که همیشه در حال مسافرت هستند میخوره!! البته اگر به دنبال MP3 Player مناسب با صفحه لمسی هستین محصولات Cowon و یا سامسونگ (مثلا همین P2) بیشتر به درد مصرف کننده ایرانی میخوره.
Last edited by Anubis1984; 04-10-2008 at 21:57.
نه منظورم اینه که اگه یه نوت بوک داشته باشی چی یه لپتاب چی ها؟؟؟؟؟ یعنی این فرستنده رو به لبتاب وصل کنم و برم توی بیابون کار می کنه یا نیاز به مودم یا خط تلفن داره؟
متاسفانه این یک واقعیت تلخه که باید قبولش کرددر کل من آیپاد تاچ رو به کسایی که دنبال خرید MP3 Player هستند اصلا توصیه نمیکنم..مشکلات عدیده ای داره یکی اینکه برای هر بار عوض کردن آهنگ یا هرکاری باید از جیبتون و از جلدش بیرون بیارینش و با تنظیمات لمسی اینکار رو انجام بدین (البته هدفون های اپل کنترل دار هم هست!!) کیفیت پخش صوتیش در حد متوسط و ضعیف هست..EQ قابل تنظیم نداره...وای فایش عملا در ایران به درد نمیخوره!!و خیلی مشکلات دیگه... البته اگر به دنبال MP3 Player مناسب با صفحه لمسی هستین محصولات Cowon و یا سامسونگ (مثلا همین P2) بیشتر به درد مصرف کننده ایرانی میخوره.
اما آیا این عبارت ، اون روی دیگر سکه و یک واقعیت شیرین هست؟ولی یک جایگزین خوب برای Smart Phone و پاکت پی سی هست و خیلی به درد کسانی که همیشه در حال مسافرت هستند میخوره!!
wi fi لپ تاپ یا هر چی ربطی به این نداره........مگه امریکا هست که بری بیابان بعد کانکت شی.......
باید یه مودم wi fi بگیری به جای مودم dsl و تو خونه بزاری......هر چه قدر پولی که واسه dsl میدی بابت این هم باید همون قدر بدی چون فرقی نداره........من مودم خریدم 90 تومان که هم با سیم میرم و هم بیسیم که .....فاصله هم من تست کردم 15 متر ساپورت میکرد اما ضعیف.............هنوز ایران wi fi سراسری نداره اما امریکا و نروژ ووو دارن.............ببخشید ربطی نداشت به تاپیک........
والا تو آمریکا هم بیابوناش Wi-Fi ندارن!!!..منتها اکثر مکان های عمومی قابلیت دسترسی به اینترنت Wi-Fi هست که بهشون Wi-Fi Hot Spot میگن و اکثر رستورانها و کافه های زنجیره ای مثل Starbucks به این تکنولوژی مجهزند..همچنین اکثریت فرودگاهها و هتلها و .... (برای این گفتم به درد کسانی که مسافرت میکنند میخوره)در مورد خونه هم که فرستنده وای فای یو اس بی همون اینترنت کانکشن خودتون رو Broadcast میکنه حالا خواه ADSL باشه یا هرچی دیگه...و حداکثر 5 تا دستگاه بهش میتونن متصل بشن...البته من استفاده ازش رو توصیه نمیکنم!!به نظرم ابلهانه میاد که شما بخوای در 10 متری کامپیوترت باشی و از Wi-Fiآیپاد تاچ استفاده کنی!! که هم انگشتات ناقص بشه هم چشمت کور بشه و هم تازه محدودیت داشته باشی در مشاهده و دانلود و غیره!!!
![]()
ببخشید بابا...... حالا چرا می زنی!!!ببخشید ربطی نداشت به تاپیک........
سلام لطفن به من یه آدرس خوب بدید برای خرید ipod touch 2g ؟
آقا یه سوال.
اگهipod رو همیشه توی حالت sleep بزارم یعنی همیشه فقط دگمه بالایی رو بزنم خراب می شه؟ چون خاموش روشن کردنش خیلی از باتریشو می گیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)