تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 587 اولاول ... 56789101112131959109509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

13

من خیلی وقته اینجا میام و میرم به صورت دزدکی و از بحث ها استفاده میکنم.....منتها از الان تصمیم گرفتم عضو شم..

آیپاد تاچ جدید که اومده.. با ظرفیت های 8 و 16 و 32 که من 16 رو فعلا هیچ جا ندیدم...32 در حدود 500 تومان و قیمت 8 گیگ در حدود 280-310 باید باشه.من خودم یک دونه 8 گیگ نسل دوم برای خودم گرفتم..همه چیزش خوبه و فعلا هم عالی کار میکنه منتها اگه وقتی به کل پرشد یک موقع هایی سرعتش کند میشه (1 بار این اتفاق برای من افتاد) از لحاظ کیفیت صوتی در حد صفر و افتضاحه (من هنوز ترجیح میدم از سونی NWZ-A818 خودم استفاده کنم برای پخش موزیک)ولی کلی قابلیت دیگه داره که باعث میشه شما زیاد با پلیرش کار نداشته باشین..جی پی اس نداره ولی یک قسمت مپ داره که اصولا چون هنوز در سرور های یاهو یا گوگل مپ آمریکا نقشه تهران موجود نیست به درد نمیخوره.برنامه های GPS داره که براش باید به اینترنت وصل باشین.پشتش آلومینیوم صیقلیه که خیلی زود خش میافته و از طرفی چون پشتش یک کم انحنا داره محافظ های آیپاد تاچ های نسل اول روش نمیشینه و من روزی 10 بار مجبورم با دستمالش تمیزش کنم!!در ارتباط با شبکه وای-فای مشکل داره بعضی وقتها...ساپورت وی پی ان داره که خیلی چیز بدرد بخوریه مخصوصا برای اینجا...هنوز Unlock نشده و با اینکه فرم ویر 2.1 jailbreak میشه روی تاچ های نسل 1 به دلیل تفاوت سخت افزاری راهی برای هک تاچ نسل دو پیدا نشده. بنابراین برنامه هایی که روش میشه نصب کرد محدود میشه به برنامه های مجانی iTunes فعلا..مشکلی هم نداره من خودم چند روز پیش اکانت iTunes ایجاد کردم برای خودم و موقع انتخاب شیوه پرداخت هیچ کدام رو زدم و با یک کد پستی توی ایالت کالیفرنیا هم دادم و با وی پی ان کلی برنامه هم دانلود کردم مخصوصا برنامه های اینترنتی مثل یاهو One Connect و همشون مثل ساعت کار میکنند.تمام برنامه های آیفون به غیر از اونهایی که به تلفن آیفون مربوط میشن روی تاچ اجرا میشه.
    چیپ ست Wi-Fi تاچ جدید قابلیت بلوتوث و رادیوی FM رو هم داره که اپل از این امکاناتش استفاده نکرده ولی ممکنه با نوشتن برنامه های جدید امکان استفاده از این قابلیت ها میسر بشه.
    اگه میخواین از برنامه ها و بازی های Unlock شده استفاده کنین یک آیپاد تاچ نسل 1 بگیرین که به خاطر اومدن نسل 2 قیمتشونم احتمالا اومده پایین تر و فرقش با نسل 2 در ولوم کنترل و بلندگو هست و یکم ضخامت کمتر!!بقیه تفاوت ها هم با فرم ویر حل میشه.

برای استفاده از قابلیت های Wi-Fi میتونین یک فرستنده وای فای یو اس بی بگیرین و به پورت usb کامپیوترتون وصل کنین...این در حال حاضر بهترین راهیه که به نظرم میرسه!!!

شما گفتید قابلیت bluetooth را داره که هنوز فعال نکرده

1.شما مطمعن هستید؟
    اگر مطمعن هستید من قصد خرید دارم
    2.همچنین اگر میشه آخرین قیمتاش را بذارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alibitaraf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای استفاده از قابلیت های Wi-Fi میتونین یک فرستنده وای فای یو اس بی بگیرین و به پورت usb کامپیوترتون وصل کنین...این در حال حاضر بهترین راهیه که به نظرم میرسه!!!
    اگه لپ تاب داشته باشی میشه از اون استفاده کرد؟؟؟؟مثلا من توی بیابونم می تونم از سرویس Wi-Fi استفاده کنم یا شرایتی داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما گفتید قابلیت bluetooth را داره که هنوز فعال نکرده

1.شما مطمعن هستید؟
    اگر مطمعن هستید من قصد خرید دارم
    2.همچنین اگر میشه آخرین قیمتاش را بذارید؟
    از لحاظ مطمئن بودن که مطمئن هستم که چیپ ستش قابلیت بلوتوث و همچنین گیرنده FM داره میتونین به سایت تولید کننده چیپ ستش برادکام (Broadcom) سر بزنین و خودتون نگاه کنین ولی اینکه برنامه ای براش بنویسن که بشه از قابلیت بلوتوثش استفاده کرد رو شک دارم!!!احتمالش 50 50 است و اگر هم چنین اتفاقی قرار باشه بیفته تا مدتی (شاید طولانی) باید صبر کرد..چون تمام تلاش ها الان برای Jailbreak کردن خود دستگاه هست.قیمت ها هم توی صفحات قبل هست فکر نکنم تو یک یا دو هفته قیمتش تغییر زیادی بکنه!

توی بیابون؟؟؟ اصولا فرستنده های Wi-Fi بردشون در حدود 10 20 متر هست (از این نوعی که من معرفی کردم..)بنابراین نمیتونین این رو به کامپیوترتون وصل کنین و بعد برین خونه دوستتون از اینترنتش استفاده کنین!!(آیپاد فعلا یکم مشکل داره با بعضی شبکه های وای-فای)

در کل من آیپاد تاچ رو به کسایی که دنبال خرید MP3 Player هستند اصلا توصیه نمیکنم..مشکلات عدیده ای داره یکی اینکه برای هر بار عوض کردن آهنگ یا هرکاری باید از جیبتون و از جلدش بیرون بیارینش و با تنظیمات لمسی اینکار رو انجام بدین (البته هدفون های اپل کنترل دار هم هست!!) کیفیت پخش صوتیش در حد متوسط و ضعیف هست..EQ قابل تنظیم نداره...وای فایش عملا در ایران به درد نمیخوره!!و خیلی مشکلات دیگه...ولی یک جایگزین خوب برای Smart Phone و پاکت پی سی هست و خیلی به درد کسانی که همیشه در حال مسافرت هستند میخوره!! البته اگر به دنبال MP3 Player مناسب با صفحه لمسی هستین محصولات Cowon و یا سامسونگ (مثلا همین P2) بیشتر به درد مصرف کننده ایرانی میخوره.
    Last edited by Anubis1984; 04-10-2008 at 21:57.

4. 3 کاربر از Anubis1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه منظورم اینه که اگه یه نوت بوک داشته باشی چی یه لپتاب چی ها؟؟؟؟؟ یعنی این فرستنده رو به لبتاب وصل کنم و برم توی بیابون کار می کنه یا نیاز به مودم یا خط تلفن داره؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در کل من آیپاد تاچ رو به کسایی که دنبال خرید MP3 Player هستند اصلا توصیه نمیکنم..مشکلات عدیده ای داره یکی اینکه برای هر بار عوض کردن آهنگ یا هرکاری باید از جیبتون و از جلدش بیرون بیارینش و با تنظیمات لمسی اینکار رو انجام بدین (البته هدفون های اپل کنترل دار هم هست!!) کیفیت پخش صوتیش در حد متوسط و ضعیف هست..EQ قابل تنظیم نداره...وای فایش عملا در ایران به درد نمیخوره!!و خیلی مشکلات دیگه... البته اگر به دنبال MP3 Player مناسب با صفحه لمسی هستین محصولات Cowon و یا سامسونگ (مثلا همین P2) بیشتر به درد مصرف کننده ایرانی میخوره.
    متاسفانه این یک واقعیت تلخه که باید قبولش کرد

ولی یک جایگزین خوب برای Smart Phone و پاکت پی سی هست و خیلی به درد کسانی که همیشه در حال مسافرت هستند میخوره!!
    اما آیا این عبارت ، اون روی دیگر سکه و یک واقعیت شیرین هست؟

7. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نه منظورم اینه که اگه یه نوت بوک داشته باشی چی یه لپتاب چی ها؟؟؟؟؟ یعنی این فرستنده رو به لبتاب وصل کنم و برم توی بیابون کار می کنه یا نیاز به مودم یا خط تلفن داره؟
    wi fi لپ تاپ یا هر چی ربطی به این نداره........مگه امریکا هست که بری بیابان بعد کانکت شی.......
    باید یه مودم wi fi بگیری به جای مودم dsl و تو خونه بزاری......هر چه قدر پولی که واسه dsl میدی بابت این هم باید همون قدر بدی چون فرقی نداره........من مودم خریدم 90 تومان که هم با سیم میرم و هم بیسیم که .....فاصله هم من تست کردم 15 متر ساپورت میکرد اما ضعیف.............هنوز ایران wi fi سراسری نداره اما امریکا و نروژ ووو دارن.............ببخشید ربطی نداشت به تاپیک........

9. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا تو آمریکا هم بیابوناش Wi-Fi ندارن!!!..منتها اکثر مکان های عمومی قابلیت دسترسی به اینترنت Wi-Fi هست که بهشون Wi-Fi Hot Spot میگن و اکثر رستورانها و کافه های زنجیره ای مثل Starbucks به این تکنولوژی مجهزند..همچنین اکثریت فرودگاهها و هتلها و .... (برای این گفتم به درد کسانی که مسافرت میکنند میخوره)در مورد خونه هم که فرستنده وای فای یو اس بی همون اینترنت کانکشن خودتون رو Broadcast میکنه حالا خواه ADSL باشه یا هرچی دیگه...و حداکثر 5 تا دستگاه بهش میتونن متصل بشن...البته من استفاده ازش رو توصیه نمیکنم!!به نظرم ابلهانه میاد که شما بخوای در 10 متری کامپیوترت باشی و از Wi-Fiآیپاد تاچ استفاده کنی!! که هم انگشتات ناقص بشه هم چشمت کور بشه و هم تازه محدودیت داشته باشی در مشاهده و دانلود و غیره!!!

11. 2 کاربر از Anubis1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید ربطی نداشت به تاپیک........
    ببخشید بابا...... حالا چرا می زنی!!!

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام لطفن به من یه آدرس خوب بدید برای خرید ipod touch 2g ؟

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آقا یه سوال.
    اگهipod رو همیشه توی حالت sleep بزارم یعنی همیشه فقط دگمه بالایی رو بزنم خراب می شه؟ چون خاموش روشن کردنش خیلی از باتریشو می گیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •