نامردا کی منو فروخت.....!؟؟! هان......!؟؟
حالا خوبه گفتم به کی نگید ... چقدر هم بچه ها نگفتن
میبینم اون روزی رو که سامسونگ ، موتو رو میخره، برو امیر .... اینو
اگه بودجه هم اوردید بم بگو به موتو بگم به سامی قرض بده.
نامردا کی منو فروخت.....!؟؟! هان......!؟؟
حالا خوبه گفتم به کی نگید ... چقدر هم بچه ها نگفتن
میبینم اون روزی رو که سامسونگ ، موتو رو میخره، برو امیر .... اینو
اگه بودجه هم اوردید بم بگو به موتو بگم به سامی قرض بده.
رضا جان واسه e8 چند روزه این player اومده ها. من که گفتم روی e8 بهتر از zn5 جواب میده. حالا ان شا الله گوشی رو ok کنی بهت می گم . راستی کی می تونه پست ها رو ویرایش کنه؟ دوست خوبمون اشتباه تایپی کرده نوشته سامسونگ موتو رو بخره ! اگه می تونین به خودش بگین تا ویرایش کنه
نمی دونه موتو واسه android چه سرمایه گذاری عظیمی کرده تا بترکونه ! نمی دونه نوکیا با اون همه ادعا cpu های موتو رو هنوز استفاده میکنه ! نمیدونه ......
این player رو نصب کنین تا قدرت cpu های freescale رو متوجه بشین
(منو جو گرفته !! )![]()
Last edited by johnypersian1656; 29-07-2009 at 12:36.
دوستان mplayer جدید هم واسه zn5 اومد!
Last edited by johnypersian1656; 03-08-2009 at 22:41.
لطفا یک این گوشی رو با ان 82 نوکیا مقایسه کنه
پلیز
مخصوصا از نظر دوربین (گویا خیلی شبیه بهم هستن ، طبق چیزهای مکتوب موتورلا پایین تره (یه خورده) ولی چیزهایی که من خوندم وشنیدم میگه بالاتره ؟!؟1!؟1؟1!/!پ)
من zn5 رو گرفتم گوشی خوبی هستش ولی فعلا به دلیل جدید بودن یه ذره اشکالات نرمافزاری داره که به مرور زمان رفع خواهد شد
از نظر دوربین باید بهت بگم تو برس های فنی و کلیپها کیفیت عکسها رو با سامسونگ 8910 مقایسه میکنند که اون گوشی دارای دوربین 8 مگا هستش و کیفیت عکساشون یکیه
فلاش این گوشی شب واقعا عالی عمل میکنه
همونطور که قبلا گفته شد تنها گوشی هست که توانایی عکس برداری با فرمت raw رو داره
در مورد فیلمبرداری واقعا موتورلا ضعیف عمل کرده و اما جدیدا مونستر پکهایی اومده که با فرمت cif هم فیلمبرداری میکنند و بهتر شده
در ضمینه پخش فایلهای تصویری نرم افزار خود گوشی در هد پایینی هست و بر خلاف n82 توانایی پخش avi و wmv رو نداره اما پلیر ارائه شده برای zn5 پا فراتر گذاشته و حتی فایلهای vob و dat رو هم ساپورت میکنه ( mplayer and rockbox )
نقطه ضعف دیگه این گوشی نداشتن gps هستش که فکر نکنم زیاد مهم باشه مثلا n78 که gps داشت چه کارایی باهاش میکردیم
و اما برگ برنده دیگه این گوشی در برابرn82 صدای فوقالعادشه
در حالت اسپیکر صداش عالیه ولی تفاوت واقعی با سایر گوشیها زمانی مشخص میشه که از هندزفری استفاده میکنید من تا حالا این کیفیت رو نه تنها تو هیچ گوشی بلکه تو هیچ mp3 player همی ندیده بودم واقعا محو اهنگ میشی
بطور کلی تو زمینه عکسبرداری پخش اهنگ و سرعت منوی گوشی از n82 سر تره و یه مقدار از نظر امکانات جانبی کم میاره
راستی اینم اضافه کنم که کیفیت ال سی دیش از n82 اگه بیشتر نباشه کمتر نیست اینم بخاطر اون قضیه 256000k گفتم
Last edited by rozysara; 20-08-2009 at 11:24.
ممنون از rozysara ی عزیز که تنهایی دارن کلوپ رو میگردونن . داداش یه خسته نباشید بزرگگگگگگگگگگگگگ.
در مورد سوال دوستمون که جوابی که داده شد کامل کامله فقط یه نکته اینکه روی فیلمبرداری با کیفیت cif اصلا حساب نکنین که فعلا موقع فیلمبرداری freeze میشه اما qvga الان روی 2 تا فیرمویر خوب داره جواب میده . در مورد mplayer هم که دوستمون بازم عالی توضیح دادن فقط باید بگم که با وجود پشتیبانی از فرمت های زیاد wmv رو ساپورت نمیکنه و vga هم پخش نکرد اما هنوز نسخه ی اول هست که عالیه. rockbox هم فعلا واسه e8 هست. راستی rozysara ی عزیز بهم بگو خود شما از چه فیرمویری استفاده میکنین؟ فقط کنجکاویه ها میخوام سلیقتونو بدونم. در مورد نداشتن gps هم یا 40 تومن میشه یه dongle خرید! اما به نظر من از لحاظ های دیگه همونطور که دوستمون اشاره کردن از n82 سر هست. عکس برداری توی روز این دوتا رو من مقایسه کردم نزدیکن فقط رنگهای zn5 خیلی طبیعی تره اما توی شب و حالت ماکرو zn5 واقعا سره!
فعلا که به نظر من بهترین فریمور ilove3d_030ER_Evo2 هستش سرعتش خوبه هر چند که نمیشه از امکانات فریمور Freedom Features گذشت ولی واقعا کم بودن سرعتش اذیت میکنه حالا بگو ببینم قبول شدم؟
Last edited by rozysara; 21-08-2009 at 16:22.
این همون جی پی اس بلوتوث هست دیگه ؟هم یا 40 تومن میشه یه dongle خرید
بعد یه زره این جریان فیلم برداریش رو بیشتر برام باز کنید (خود ان 82 در حد هندی کم فیلم می گیره، واقعا کیفیت فیلماش شاهکاره)
این لینوکسش با همه لینکوس های گوسی های دیگه یکیه؟
پیتون توش کار نمی کنه؟
پس چرا براش برنامه کم هست (در صورتی که لینوکسی که برا که پی سی استفاده میشه بیشتر از خود ویندوز برنامه داره)
بازی چه طور + انتن دهی (واقعا برام مهمه : چون جاهایی مثل خونه خودمون واقعا بد انتن میده، در صورتی که من با ان 82 اصلا مشکلی ندارم با انتن در حالی که همه گوشی ها دارن می نالند)
الان قیمتش چنده؟ ارزش داره من ان 82 رو بفروشم برم اینو بخرم
راستی شارژش چه طوریه؟ مموری چی ؟ نوشته بود که تا 4 گیگ ساپورت می کنه در صورتی که من الان 8 گیگ دارم (میشه مثل وی تری ایکس ارتقاش داد)
مطمئنا فیلمبرداریش از n82 کمتره اینو بهت میگ که نگی دارن با تعصب می نویسند
لینوکس گوشی ها ورژنهای متفاوتی دارند حتی خود موتورلا هم تا حالا 3 نوع لینوکس معرفی کرده
برای نوکیا هم فرق داره
برنامه ها کم کم داره براش میاد چون گوشی تازه ای با سیستم عامل جدید Motomgx هستش فعلا برنامه کم داره و حدود 20 تا هستش ولی برنامه های مفیدی هستند و برنامه بخودی نداره مثل برنامه hidden که فوق العاده عمل میکنه
بازی ها فعلا همون بازی های جاوا هستش ولی بازی کردن باهاش راحته در مورد انتن دهی نظر من اینه که انتن دهی موتورلا از گوشی نوکیا بهتره اینو تو خیلی موارد تجربه کردم در مورد این گوشی چون تازه دستم اومده و منطقه ما پوشش خوبی داره نمیتونم دقیق نظر بدم ولی فکر کنم از n78 , 5610 که الان دستمه بهتره
قیمتش الان با گارانتی پارسه 285 تومن و فیتکو 320 تومنه
مطمئن باش شارژش به مراتب از د82 بهتره و بهتر هم خواهد شد از مزیت های گوشی های موتورلا اینه که همیشه در حال پیشرفته و هیچ وقت متوقف نمیشه مموری درسته نوشته 4 گیگ ولی 16 گیگ هم روش تست شده و به خوبی جواب داده به نظر من که این گوشی از لحاظ تئوری محدودیت مموری نداره چون توانایی شناسایی تمام فرمتهای پارتیشن رو داره حتی ntfs توانایی ارتقا این گوشی به دلیل پلتفرمش به مراتب از v3x بیشتره
اما در مورد سوالی که ایا ارزش داره گوشیتون رو با این عوض کنید کاملا بستگی به خودتون داره اگه اهل تنوع و ادیت فریمور و تجربه های جدید هستید شک نکنید
بطور کلی این گوشی به عنوان یک همراه یک کمرافون و یک صوندپلیر فوق العاده هست و رقیب نداره
دقیقا با همه ی نظرات rozysara ی عزیز موافقم. در مورد فیلمبرداری که پرسیده بودین یه توضیح اینکه وقتی گوشی رو میخرین qcif هست اما با فیرمویرهای مختلف میشه qvga یا cif کرد (خودتون به راحتی میتونین این کارو بکنین ) البته به نظر من cif خوب نیست چون توی فیرمویرش خیلی کارا باید انجام بدین تا گیر نکنه !
rozysara ی عزیز اگه واست mpkgbox مهم نیست به نظر من 7fr رو بزن هم سرعتش خوبه هم qvga میگیره! من خودم از یه فیرمویر روسی با pep استفاده میکنم چون کلا با این گربه ی عینکی مشکل دارم !
توی این فیرمویر java heap size به 4مگ قابل ارتقاس. cpu هم میشه تا 532!
swap تا 256 مگا بایت (البته به نظر من تا میشه از swap استفاده نکنین )
در مورد خط دهی من اصلا مشکلی نداشتم و حرفای rozysara ی عزیز تایید میشه. به نظر من اگه عاشق تغییر توی گوشیت(به قول خودمون ور رفتن )هستی و کیفیت عکس هم واست مهمه با موتو یه تجربه ی جدید پیدا میکنی. وگرنه n82 هم گوشی خوبیه.
در ضمن بله همون gps بلوتوث منظورم بود .ساریییییی
Last edited by johnypersian1656; 20-08-2009 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)