نه فکر می کنم اینبار بد تر از اون...![]()
نه فکر می کنم اینبار بد تر از اون...![]()
بابا بزاريد بياد، بعد بدوبيراه بهش بگيد
آدم سالم كه يه اشتباهو 2 بار تكرار نميكنه، منظورم همون Ea بود!!!
اگه تكرار كنه معلومه ديگه آخر ...!
سلام
ممکنه!
دوست من مگه کربن استقبال اش خیلی کمتر از MW نبود چرا بعد اش پرو استریت اومد که ...![]()
Also Available On:"]Xbox 360 Wireless Nintendo DS Wii PlayStation Portable PlayStation 2 PlayStation3 PC iPhone Wireless iPod
Release Date: December 31, 2008
منبع : IGN
Last edited by Behsood; 11-08-2008 at 19:36.
اون عکسی که من دیدم یه بازی در حد Gta از اب در میاد شایدم 10 برابر بدتراحساس میکنم باز داره یه پرو استریت تکرار میشه !!!!!!
اصلن خشونت تیراندازی وهیجان رانندگی بهم نمیان
فکر کردید برای چی درجه بندی سری درایور M بود ولی سری Nfs درجه بندی E رو داشت؟!
به خاطر همین خشونت بیهوده
پس نتیجه میگیریم که Ea واقعا....
اما کربن هم اونقدرا بد نبودا.
پس باید امید وار باشیم که این تیراندازی و..... فقط مربوط دمو های بازی میشه نه گیم پلی اون...
بهترین بازی سری nfs ماست وانتد بود و بعد از اون هم بازی بهتری از طرف ea تولید نشده.این undercover هم از همین اولش معلومه که بازی چرتیه.این نظر من بود.شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن.
اقا به نظرتون این سایت چی میخواد بگه؟؟؟؟؟؟ دو تا زمان میذاره, دومی چیه؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چند تا عکس می زارید از تیر اندازی بازی .منم به نظرم تیر اندازی فقط مربوط به دموی بازی هست و اگرنه دیگه اسمش nfs نیست.
بابا راست میگه تیر اندازی نداره !
اصلا اسمش نیاز به سرعت هست! اون موقع باید میذاشتن نیاز به گلوله!=))
به نظرمنم بهترینش موست وانتد بود داستانش بی نظیره . مخصوصا مرحله آخرش که 10000 پلیس میاد دنبالت!! اونطوری حال میده همه رو دو دره کنی فرار کنی . کربنم بد نبود تقریبا ادامه موست وانتد بود . پرو استرتم که اصلا گند بود! گیم اسپات باید بهش 0.001 میداد! ماریو از اون بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)