کسی عکس از بازی دیشب نداره ..... از اون سوتی بوفون .......!!!!!!!!!!!!!1
کسی عکس از بازی دیشب نداره ..... از اون سوتی بوفون .......!!!!!!!!!!!!!1
خدایی کف کردم از این تعداد پاس تو یه بازی بالای 500 تا پاس
از اسپانیا بدم نمی یاد. ولی تنها دلیل برد اسپانیا پیش بینی من بود که همیشه برعکس در میاد!
البته الان اگه روسیه دو تا گلزن قهار داشت شاید اسپانیا رو میبرد .
شایدم ببره خدا رو چه دیدی!
سلام.
منم خوشحالم که اسپانیا بازی دیشب رو برد.
من از همون اول اسپانیایی بودم و هستم.
بهتون تبریک میگم .البته هردو تیم در یه سطح بودن ولی خوب کاسیاس ترکوند دیگه . در ضمن من پیش بینیم درست از اب در اومد . واسه همین خوشحالم
واسه یادگاری نگه ش میداریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Thats Right
از حرفاي شما كه اصلا بوي اميدواري نمياد!!!
من نمیدمنم! یعنی چی که هر دو تا تیم تو یه سطح بودن و اسپانیا بد بازی کرد؟ آدم اصلا شک میکنه که شما بازی رو دیده باشید! ببینید ایتالیا از اول بازی با یه هدف مشخص اومد تو زمین. اونم این بود که بازی رو به پنالتی بکشونه تا شاید اینجوری ببره. خوب حالا وقتی یه تیم اینجوری با 11 نفرش تو زمین خودی بازی رو میبنده، شما انتظار داری بازیکنای اسپانیا معجزه کنن؟ همه دیدن که تو وقتای اضافه وقتی ایتالیا یه کمی باز شد، اسپانیا چجوری به دروازشون میتاخت. در کل ایتالیا با این روش زشتی که چند سالی هست متداول شده هم نتونس جلوی اسپانیا واسه!!
Last edited by desertwolf; 23-06-2008 at 13:27.
خوب اینم از ایتالیا!
خوب تیم بعدی بیاد جلو بینم!! کجاس؟
حال میکنم آلمان ترکیه رو ببره بیاد فینال ببینیم چی داره که هواداراش اینقدر هواشو دارن!
اسسسسسسسسسسسسسسسپانیااااا اااااااااااااااااا
![]()
برد رو تبریک میگم
ایتالیا همش سعی داشت بازی رو به پنالتی بکشه یا در بعضی مواقع تونی یه ضربه سر بزنه شاید توپ بره تو گل خیلی بسته بازی می کردند
ولی با اومدن سسک موقعیت های زیادی برای SPAIN فراهم شد . من نمی دونم آخه این xavi . iniesta کجا بازیشون به سسک می رسه که این مربی سسک رو روی نیمکت میزاره
اگه کسی اون عکس Zidane & Wenger که در ورزشگاه بودند رو بزاره
جدا وقتی فابرگاس اومد تو بازی روند بازی عوض شد
حالا Xavi هیچی این D.guiza چی داره که تورس رو میکشه بیرون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)