تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 30 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 293

نام تاپيک: »» پرسش و پاسخ: ترفندهاي مالتي مديا بيلدر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان برای حرفه ای تر شدن آموزش ها از دمو وسمپلهای ساخت خودتون هم استفاده کنید و
    در مورد پلاگینها هم مدل و آموزش قرار بدهید

من هم اگر اجازه بدید یک چیزایی مینویسم
    متشکرم

در آغاز فعالیت javad sharifi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

shahnameh
    mr30 golam

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

عزيز جان نشكر از راهنماييت

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اول با تشکر از همه به خصوص بیمو
    از این به بعد سعی میکنم من هم کمکی برای دوستان باشم

--------------
    سیلوستر عزیز پروژه هایی که دارای حجم بالا هست را شما در فایلهای ام بی دی یعنی فرمت خود برنامه
    ذخیره کنید وسپس با دستور زیر آدرس آنها رو در فایل اجرایی اصلی که میتونه فقط یک صفحه دسترسی باشه

RunMBD("YOUR PATH","PAGE NAME")

البته اگر میخواهید که فایل شما توسط شخص دیگری باز و ویرایش نشود باید یا تیک امنیتی آن را بزنید ویا بر روی آن کلمه عبور قرار دهید که از منو فایل وتوسط گزینه - کمپرس اند اکسپورت قابل اجرا است
    با تشکر از راهنمایی شما. منظورم این بود که در حالت stand alone بشه کاری کرد. قرار دادن فایل mbd در سی دی خطر ناک است حتی اگر تیک امنیت اون را زده باشیم. بلاخره یه حرفه ای بازش میکنه و هر کاری دلش خواست با سرس ما انجام میده. شما راه دیگری سراغ ندارید؟

داره خودمونی میشه bahram_3dart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

1 Moarefi

به نام خدا .
    با سلام خدمت مديران و دوستان عزيز که اين سايت را اداره ميکنند.وسلام به دوستان عضو .
    چون اولين پستي است که در P30World قرار ميدم " بي مناسبت ندانستم که خودم را به دوستان معرفي کنم و بعد مثل ساير دوستان و اعضاي انجمن به طرح و سوالات خودم بپردازم . بنابر اين بيوگرافي کوتاهي از خودم مينويسم .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    متولد سال 1344 تهران .تحصيلاتم را در هنرستان گرافيک طالقاني تمام کرده و به فاصله يک سال با رتبه اول وارد دانشگاه تهران شدم (رشته نقاشي).سال 64.بعد از اتمام دانشگاه باقي سربازي و بعد چند سالي به خارج از ايران سفر کردم و دوباره به ايران برگشتم .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در طول اين چند سال يعني بعد از تحصيل :
    1 : کسب 26 جايزه بين المللي از کشورهاي .ترکيه - ژاپن-ايتاليا-ايران-کره جنوبي و....در زمينه کارتون و کاريکاتور که 3بار جایزه اول جهان را در کارنامه ام دارم.
    2 : ساخت و توليد چندين انيميشن 3D ( سه بعدي) براي مراکز مختلف .و 1 سال تجربه نا موفق در کارگرداني تيم انيميشن .
    3 : تدريس کاريکاتور
    4:تدريس طراحي و نقاشي
    5 : فعاليت با گروه موسيقي دانشگاه تهران
    6 : داوري چند نمايشگاه داخلي در زمينه هنري
    7 : مطالعه و تحقيق در زمينه هنرهاي نو ين و نو آوري ها در چند سال اخير و.....
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    هم اکنون ساکن تهران و به فعاليتم ادامه ميدهم . دوستان عزیزم اگر در زمینه کاری من که توضیح دادم کسی نیاز به راهنمای و کمک داشت . تا آنجا که بتوانم دریغ نمیکنم و در خدمت دوستان هستم .

مجددأ از دوستان خوبم در P30World تشکر کرده و براي همه آرزوِي توفيق روزافزون دارم .Bahram3dart
    Last edited by bahram_3dart; 10-01-2007 at 23:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوال اولم از دوستان.
    من یک اتوران ساختم و فقط در مرحله آخر هنگامی که CD را در سیستم دیگری قرار میدم . Error آدرس میده و فقط در همان سیستم آدرس را میشناسد . فکر کنم در آخرین مرحله نیاز به راهنمائی دوستان وارد به این نرم افزار را دارم. ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض پاسخ

سوال اولم از دوستان.
    من یک اتوران ساختم و فقط در مرحله آخر هنگامی که CD را در سیستم دیگری قرار میدم . Error آدرس میده و فقط در همان سیستم آدرس را میشناسد . فکر کنم در آخرین مرحله نیاز به راهنمائی دوستان وارد به این نرم افزار را دارم. ممنون.
    سلام
    عضويت شما رو تبريك ميگم .

اگه ميشه توضيح بيشتر بديد .
    اگه مشكل شما تو آدرس دهي فايل هايي هست كه تو سي دي گذاشتيد . مثلا c:\\ss\php.exe بايد شما اسم درايو رو پاك كتيد وجاش اينجوري بنويسيد . SrcDir>\ss\php.exe>

اگه نباشه جاش خالی می مونه bimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من هم ورود شما رو به جمع خانواده بزرگ P30World تبريك مي گم و اميدوارم بتونيم به هم كمك كنيم.
    در مورد سوالتون:
    اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين و بگين دقيقاً جه اروري ميده و آيا قبل از اينكه برنامه اجرا بشه ارور ميده يا اينكه ارور مال بعد از اجرا شدن برنامه و درون برنامه است؟
    ولي به طور كلي اين حالات ممكنه پيش اومده باشه:
    اگه قبل از اجراي برنامه ارور بده:
    1. ممكنه اصلاً فايل اصلي وارد CD نشده باشد و فقط Shortcut يا آدرس آن وارد شده باشد.(كه نياز دارده دوباره CD رايت بشه يا فايل Autorun.inf مجدداً ساخته شود)
    2. ممكنه فايل Autorun.inf با مشكل روبرو شده باشد (توجه داشته باشيد كه بعد از باز كردن آن اين عبارت را بايد ببينيد در غير اينصورت خراب است:
    [autorun]
    OPEN=AUTORUN.EXE
    ICON=AUTORUN.EXE,0
    )
    3. ممكن است اصلاً CDRom يا Windows قادر به شناسايي فايل Autorun.inf يا فايل اجرايي (معمولاً Autorun.exe) نباشد (كه مشكلش به سادگي قابل حل نيست) (اين قسمت احتمالش خيلي كمه)

اگه ارور بعد از اجرا شدن فايل ديده مي شود اين امكان ها وجود دارند:
    1. آدرس هايي كه در برنامه استفاده كرديد، آدرس هاي دقيق باشند (مثل I:\myfile.txt به جاي SrcDrive>\myfile.txt> كه بايد به صورت دوم درآيد.)
    2. استفاده از فايهايي كه در CD موجود نيستند و آدرس آنها در برنامه هستند و طبيعتاً فقط در كامپيوتر شما موجد اند و كامپيوتر هاي ديگر قادر به باز كردن آنها نيستند.

البته احتمال هاي ديگري نيز وجود دارند كه اگر متن ارور و زمان آنرا بگذاريد همه چيز روشن مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 Tashakor

سلام دوستان عزيز و خوبم :
    اول از همه تشکر ميکنم به خاطر پيشنهاد هايي که کرديد و منو ببخشيد که توضيح بيشتري ندادم.
    ببينيد ! !
    من تمامي مراحل صفحه به صفحه کارم را انجام ميدم .وقتي که Cd را ميخواهم رايت کنم تمامي اطلاعات ذخيره شده در اون پوشه اي که مثلا در درايو (D ) کامپيوترم جمع کردم را درگ ميکنم داخل سي دي .+ اون اتو راني که برنامه برام ساخته .وقتي که سي دي رايت ميشه و من داخل سي دي رام ميگزارم . برنامه به صورت اتو ران بالا مياد و مراحلي که داخل برنامه انجام داده بودم به خوبي اجرا ميشه فقط درآخرين مرحله که ميخوام Exe برنامه اجرا بشه بايد آدرس Cd را معرفي کرده باشم که برنامه اجرا بشه .ولي من اين مرحله را بلد نيستم که تو برنامه چه دستوري بايد بنويسم که و کجا بنويسم تا اين مشکل پيش نياد.ميدونيد چه اتفاقي رخ ميده !! در آخرين مرحله آدرس همون درايو را که فايلها در اون ذخيره شده بوده را ميشناسه .و آدرس سي دي را نميشناسه .(همون درايو D).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    شما بايد فايل هاتون رو تو يه پوشه جمع كني و يه اسم واسش بگذاري و فرض كن تو درايو D هستن . اسم پوشه مثلا bb هست . بعد فرض كن يه فايل تو اين پوشه است به اسم nn.exe شما تو برنامه مسيرش رو اينجوري ميدي D:\bb\nn.exe خوب بعد كه به همه فايل ها يه همچين مسيري دادي . بايد تو تمام مسيرها اسم درايو رو پاك كني و جاش <SrcDir> رو بتويسي . اينجوري SrcDir>\bb\nn.exe> بعد اين اتوران رو بساز و كنار پوشه bb قرار بده. بعد رايت كن تو سي دي .
    اگه منوجه نشدي . فكر كنم دوستمون بهتر بتونه نوضيح بده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •