تو مگه سرعت اينترنتت چه قدره كه ميتوني حداقل 5-4 گيگ رو دنلود كني؟![]()
تو مگه سرعت اينترنتت چه قدره كه ميتوني حداقل 5-4 گيگ رو دنلود كني؟![]()
بالاخره بازی اومده توی بازار یا نه؟؟؟؟؟
اگه نیومده چند روز دیگه میاد؟؟؟؟
بازی عرضه جهانی شده
امتیازات تا الان:
IGN: 9.4
EUROGAMER: 9
PC ZONE: 92
wow
این دفعه هم امتیازات خوبی اورده!معملومه که بازی توپی از اب در اومده!
یه نقد از یکی از یوزرهای گیم اسپات خوندم توش همش تعریف بود یه تیکش درباره ی گرافیک بازی بود نوشته بود که نه تنها گرافیک پیشرفت کرده بلکه نسبت به قبل بازی روون تر هم اجرا میشه و نسبت به نسخه ی قبلی برای گرافیک بالا سیستم پایین تری میطلبه.خدایی عجب چیز توپپی شده این دفعه خدا کنه زودتر دستمون برسه!
اين سايتا كه تقريبا 1 هفته پيش اين نمره ها رو دادن
gamespot نمرهای به این بازی نداده؟؟؟
راستی نگفتید توی بازار اومده یا نه؟
فردا من ميدم برام دانلود كنن بازي رو سرعت من اونقدر نيست بتونم فول دانلودش كنم
به به بلاخره اینم اومد . دوستان مارو بی خبر نذارید. هر وقت بازی دستتون رسید حتما بگید تا ما هم بریم تهیه کنیم.
سلام !
دوستان دیروز بازی به دستم رسید .(منظورم روز 3 شنبه 26 شهریور بود)
از جایی نخریدم و یکی از دوستام واسم آورد ... پس خواهشا نگید که آدرس بدم.
بازی یه تغییر خیلی خوب کرده و اونم اینه :
من کرایسیس را روی سیستمم با Medium بازی می کردم ولی الان همین را با High بازی می کنم . این نکته دلیل بر این نمی شه که گرافیک بازی افت کرده . نه ! این بازی به اصطلاح بهینه سازی گرافیکی شده و این خیلی به نفع بازی کننده ها ست.
داستان و روند بازی را که دیگه همه می دونید . (ماجرای قبلی از دید فرمانده !)
نکته قابل توجه برای من بهبود صداها در بازی بود . کرایسیس در معقوله صدا خوب نبود ولی در این نسخه خیلی پیشرفت کرده و به نظر من به حد مطلوب رسیده .
خوب می رسیم به معقوله شیرین گرافیک !!!! گرافیک خوب شده ... a.a خیلی پیشرفت کرده و با تغییر اون توی ستینگ به طور محسوس تری در بازی نمایان می شه ...
گیم پلی خیلی روان تر شده و کنترل فرمانده خیلی راحت هست .... تو این بازی شما بر تمام فعالیت های فرماندتون مسلط هستین ...
خوب بهتره خودتون هم امتحان کنید !! از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
...
Last edited by Rude Boy; 18-09-2008 at 01:24.
بازی که رسما اومده حالا نمی دونم کرکش هم رسما اومده یا باید دنبال کرکش تو این سایتهای تورنتی گشت ؟!
(کرک رسمی یعنی سایت gamecopyworld )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)