بازى كى مياد ؟
سایت GameSpot مصاحبه ای رو با David Rutter سازنده نسخه های PS3 و Xbox 360 ترتیب داده که در زیر با هم میخونیمش:
GameSpot AU: اول از همه شما وجود لیگ استرالیا رو در بازی تائید میکنید؟؟
David Rutter: بله! لیگ استرالیا در فیفا 09 هستش و آن یکی از کشور های مهم در فوتبال است.
در جه انتخاب تاکتیک تیم خیلی بالا رفته
GS AU : چه تعداد تیم ملی و باشگاهی برای این بازی در نظر گرفتید؟
DR : ما در این بازی 30 لیگ و حدود 40 تیم باشگاهی داریم.که همراه با لیسانس کامل تیم هاست.
GS AU : چه تفاوت های قابل تاملی در این سری از بازی هستش؟
میشه نکات مهم رو به ما بگین؟
DR : ما عموما وقت زیادی رو برای فکر کردن رو بازی صرفکردیم و 250 نکته کلیدی به بازی اضافه شده که مهمترین موضوع در بهبود بازی هستش.
3 تا از بزرگترین تغییرات که در گیم پلی بازی دیده میشه, بهبود بازی فیزیکی و تاثیر بازیکنان بر روی یکدیگر و هوش مصنوعی( AI) هستش.
ما انیمیشن ها رو اصلاح کردیم و تنولوژ انیمیشن بازی پیشرفت زیادی کرده!
و دریبل زدن, دویدن, تکل زدن, ,پاس دادن وشوت زدن بهبود یافته.
GS AU : چه جیز هایی به بازی اضافه شده؟ آیا modes جدیدی به single-player یا multiplayer
بازی اضافه شده؟
DR : یکی از این modes های جدید که خیلی هیجان انگیز هستش Custom Team Tactics هستش.هدف از این ویژگی فرق دادن بین تیمها در بازیمان به وسیله شناختی که از هریک از آنها بر اساس بازی کردن در جهان واقعیت داریم.
فرآيند ساختماني اين ويژگي اين است که به gamer این اجازه داده بشود تا تاکتیکی را انتخاب کند که مناسب تراست.که بطور کلی 140 انتخاب در زمینه حمله و دفاع کردن وجود دارد
GS AU : در مورد بخش آنلابن بازی توضیح بدین. آخرین بار ما شاهد 5 - 5 بودیم آیا بار دیگر نیز شاهد آن هستیم یا شاید تغییراتی در آن ایجاد شده است؟
DR : یک از این ویژگی ها که بعدا در همین ما در موردش صحبت میکنیم Be A Pro: Online Team Play هستش.
GS AU : آیا فرقی بین نسخه های PS3 و Xbox360 هستش؟ کار کردن بر روی کدام یک آسان تر بود؟
DR : هیچ فرقی بین این دو نسخه نیستش و بازی کردن بر روی هر دو یکسان هستش فقط یه mode بازی انحصارا برای PS3 هستش که بعدا در مورد آن صحبت میکنیم.
من نمیگم که کار کردن بر روی کدام آسان تر هستش فقط میگم که راه ها مختلف بود.
GS AU : ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتید.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 01-07-2008 at 11:33.
>>EA نوید یک بازیه واقع گرایانه(photorealistic) رو برای PC میدهد<<
فیفا 09 برای pc که هر ساله با کمی تغییر نسبت به نسخه ps2 ساخته میشد این بار تحول اساسی پیدا کرده!!
سازنده بازی Paul Hossack گفته:
ما متعد به سرمايه گزاري و بدعت گذاردن برای خلق یه تجربه جدید بر روی pc شده ایم.gamers یک gameplay مخصوص به pc رو میخوان که fifa این امر رو محقق میکنه!!
که از ویژگی های این نسخه leading-edge visuals که فکر کنم منظورش این باشه که گرافیکش در بین بازی های PC پیشتاز باشه.و بایکنان شاهد یه بازی با گیم پلی فوق طبیعی(ultra-realistic) خواهند بود.
این بازی در پائیز 2008 منتشر خواهد شد.
Screenshot های مربوط به نسحه PS2 :
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:Videogamer
Last edited by Masoud King; 01-07-2008 at 15:59.
ما نفهمیدیم برای Pc نسل بعد خواهد بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا برای PC کلا یه چیز دیگه خواهد بود !!!
که با قدرت زیاد کامپیوترهای امروزی اجرا میشه !!!
چیزهایی که تا حالا شنیده میشه اینها ست !!!
و همچنین کنترل دقیق با موس رو هم اضافه کن به این لیست !!!
سلام خدمت همگی دوستان:
اول که در مورد این مصاحبه که گیم اسپات با سازنده بازی کرده باید بگم که واقعآ ادم وقتی میخونه به سختی میتونه که تحمل کنه ولی خوب یه نکته در سخناش بود اینه که بازی فوق العاده رو در پیش رو داریم.
و اما درباره نسخه کامپیوترش باید بگم خدمت دوستان که:
اینطوری که از عکسها معلومه و اگه مال کامپیوتر باشه خدایشش فرقش با فیفا2004 چیه ها؟؟؟؟!!!!
به نظر من که اصلا فرقی نداره مگه اینکه این عکسها مال نسخه کامپیوتر نباشه وگرنه که عکسها نوید یه بازی فوق افتضاح دیگر رو روی کامپیوتر میده.
و اما سلام ویژه خدمت مهران جان و ادامه بحث و راستی خدمت دوست عزیز که گفته بودن که این بحثا رو کنار بگذارین باید بگم دوست عزیز ما دعوا نداریم فقط یه بحث واقعآ فنی رو راه انداختیم.
و اما ادامه بحث:
خوب مهران جان اول که از اینکه بحث قشنگت رو ادامه دادی ایول و اینکه صد در صد با این حرف که در ساکر بازیکنها مثل ادم اهنی فقط بدنشونو و تکون میدن و سرشون همونطور ثابت هست موافقم و یکی از دلایل ضعف ساکر همین هست که بازی یه جورایی خشک هست و مکانیکی و اون طراوت رو نداره مثل فیفا.
در مورد فیفا نه وقتی که میخوای مثلا از دو سمت سانتر کنی بازیکن خییلی زیبا اول سرشو بالا میاره و محوطه رو نیگاه میکنه و بعد سانتر میکنه واقعآ شگفت انگیزه خیلی قشنگه.
و اینکه از نقاط قوت ساکر میشه به کات دادن توپ اشاره کرد من همیشه از این تکنیک لذت میبرم ولی در فیفا سخت هست اما ممکن.
و خوب بریم سر بحث کامل در باره فیفا09 و ساکر2009 و از فیفا08و ساکر2008 خارج بشیم.
مهران جان نکته بسیار خوبی رو اشاره کردی تغییر دادن جزئیات لباس که واقعا حرکت جالبیه من که در ساکر5 و6 خییلی لذت بردم ولی خوب از اینکه در این سری به اضافه اینکه این امکانات نبود حتی هوای زیبای برفی نیز حذف شده .
در فیفا هم همیشه از اینکه هوای برفی وجود نداشت غصه میخوردم و دوست دارم که هوای برفی و حتی توفانی اضافه بشه که جالبه .
راستی دوستان یه امکان واقعآ جذاب به ذهنم رسید که ای کاش به ذهن سازندگان این دو بازی برسه که ادم خودش بتونه داور بازی باشه وای چقدر حال میده مثلا سه نفره بازی کنی دو نفر دو تیم و یه نفر داور وای چقدر حال میده خیییییلی هم به نظر من حال میده.
در سری قبل ساکر گفته شده بود که ویرایش و ساخت ورزشگاه نیز هست که نبود خیییلی ناراحت شدم و همچینین گفته شده بود که ویرایش توپ و کفش نیز هست که اونا هم دروغ بود ای کاش که این امکانات رو در این سری اضافه کنند .
به اضافه من عاشق صحنه ها و حاشیه های بازی هستم ای کاش که در هر دو بازی ساکر2009 و فیفا09 مصاحبه ها و حاشیه های داغ بعد بازی و حرکات مربیان و غیره و درگیری بازیکنها رو نشون بده و اینکه اگه امکان اسیب به داور هم اضافه بشه خوب هستش.
گرچه دیگه واقعا بازی سخت میشه ولی خوب من میپسندم و دیگر اینکه در فیفا09 قراره که تاکتیکهای اضافه بشه که بشه هر حریف رو با تاکتیک خاص شکست داد که واقعآ دیگه اون وقت باید یه فرگوسن باشین تا بازی لیگ رو در حد پروفشنال ببرین .
خلاصه من به این سری از این دوبازی مخصوصا فیفا09 خییلی امیدوارم همانطورکه صد در صد مطمئن هستم که سری نسل بعد و ایکس باکس اون عالی هست امیداورم که مال کامپیوتر اون هم خوب و عالی باشه تا یه دلی از بازی با کیبورد هم در اوریم.
ادامه دارد....
سلام احمد جان!اینطوری که از عکسها معلومه و اگه مال کامپیوتر باشه خدایشش فرقش با فیفا2004 چیه ها؟؟؟؟!!!!
به نظر من که اصلا فرقی نداره مگه اینکه این عکسها مال نسخه کامپیوتر نباشه وگرنه که عکسها نوید یه بازی فوق افتضاح دیگر رو روی کامپیوتر میده.
اگه دقت کرده باشی بالاش نوشتم که ماله نسخه PS2 هستش!
ولی این صحبت های این یارو سازندش منو بدجوری امیدوار کرد....
راستی دوستان یه امکان واقعآ جذاب به ذهنم رسید که ای کاش به ذهن سازندگان این دو بازی برسه که ادم خودش بتونه داور بازی باشه وای چقدر حال میده مثلا سه نفره بازی کنی دو نفر دو تیم و یه نفر داور وای چقدر حال میده خیییییلی هم به نظر من حال میده.
اون وقت عادل رو از کجا بیاریم![]()
امیدوارم که Ea یه تغییراتی توی این یکی نسخه دیگه بده. به نظر من که توی نسخه هاش زیاد تغییری حس نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)