نه داداش گلم نميشه...چند جا هست كه ميتوني بگيري..كناره پري دريايي..و تو غار..همون غار كه قول وايساده بود زديش بهد اومدي اين شهر 3 ...قولرو كه ميكشي يه راه داره به سمت بالا اونجا ..معدنشه هر چند دقيقه يه معدل clay ميده
نه داداش گلم نميشه...چند جا هست كه ميتوني بگيري..كناره پري دريايي..و تو غار..همون غار كه قول وايساده بود زديش بهد اومدي اين شهر 3 ...قولرو كه ميكشي يه راه داره به سمت بالا اونجا ..معدنشه هر چند دقيقه يه معدل clay ميده
رفتم شهر سه دختره به جرم قتل رفت زندا اگه وقت داشتی یه کمکی کن از زندان فراریش بدم
رفتم تو یه خونه دیدم یه جسد اون وسته روش کلیک کردم ملت ریختن تو او دخترو گرفتن
لان بتور شدید دومبال pet می گردم فردا که اومدی یه جا قرار بزاریم بهت به سک و یه گربه بمدم
بلخره یه وان درست کردم
با هر جنگ باید واسم تا جون niss خوب بشه اینا خیلی بد هستن بهترینشون همونی بود کرفت زندان
Last edited by AMIRH21; 16-06-2008 at 16:03.
یه اموزش یزار برای ساخت لولزم جنگ
بايد فقط بخري
ميتوني بازوكا بسازي البته..كه اونم بايد اول وسايل خونتو بسازي دستگاش وا شه
بازوکا برای لول چند
چجوری باید بالای سرم بنویشم پرشین
Last edited by AMIRH21; 18-06-2008 at 07:57.
اون یارو که شهر سرو رکورد می کنه بایه اکانت دیگه اومدم یکی جلوی پیشخون بود که اون اینکارو میکرد اما با این اکانت که میام کسی پشت پیشخون نیست چی کار کنم
کسه دیگه ای نیست شهر 3 رو رکورد من کنه
littie statue
mized nood les
از کوجا باید بیارم
Last edited by AMIRH21; 18-06-2008 at 08:03.
اون میز تحریر چجوری باید بسازم من تو هیجا اونو برای ساخت ندارم
اون یارو که خودشو از بالای کوه میندازه پاین کیه براش باید چیکار کنیم اون گردنبندو باید به کی بدیم
من یه غار زیر زمینی پیدا کردم رفتم توش داشتم می جنگیدم نه حرفی نه چیزی roca گزاش رفت
ایتم هام هم که گزاشته بودم به من پس نداد
من یه جارو برقی گرفتم ولی میزارش جای گوشواره
رفتم تو کلیسای شهر سه باکشیش صحبت کردم 2 تا ستاره ازم گرفت میمونر برگشت
من امروز 6 تا ترکمون ساختم و 2 تا استف ویه نیزه دارم فرمول ساخت لوازم یاد می گیرم
Last edited by AMIRH21; 19-06-2008 at 07:52.
اون يارو همون قول اخر بازي
roca زياد مورده amity كم شده..تازه مثلا من شدي
جارو برقيرو وقتي ميخواي استفاده كني بايد جايه همون گشواره بزاري بهد بري رو معدنا كليك كني
اوني كه اون يارو رو نميبيني يعني درست ماموريتو رد كردي بعدن برميگرده
اون میز تحریر چجوری بسازم
باجارو برقی هم که کلیک می کنم رو مدنها هر 100 دفه یکبار شرو به گرفتن می کنه چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)