فكر ميكنم GSMArenaدرست تر باشه .
Mobile-Review واسه G810 نوشته 2:30 تاك تايم ولي GSMArena نوشته 6:30 . درستش هم 6:30 هستش .
فكر ميكنم GSMArenaدرست تر باشه .
Mobile-Review واسه G810 نوشته 2:30 تاك تايم ولي GSMArena نوشته 6:30 . درستش هم 6:30 هستش .
GSMarena سایت بسیار معتبر تری هست نسبت به mobile review روسیه ....
امیدوارم همینطور باشه... F400 , W760 گوشی های تحریک کننده یی ! هستن...!فكر ميكنم GSMArenaدرست تر باشه .
عکسایی که F400 گرفته بود قطعا بهترین 3 مگ ها نبود اما کاملا راضی کننده بود ( کیفیتی بالاتر از متوسط داشت و خوب این برای یه گوشی که ادعای اصلیش موزیک هست مناسبه) !
راستی به نظر میرسه گوشی های سامسونگ داره دیگه دوربیناشون ( در مورد اکثر گوشی ها ) از پشت قسمت اسلایدر جلویی به عقب گوشی انتقال پیدا میکنه ؟ ( اینجوری به نظر من بهتره ! برای گرفتن عکس نیازی با باز کردن قسمت اسلایدر نیست و فکر میکنم کنترل گوشی موقع عکس گرفتن آسونتر میشه )
بعد یه سوالم داشتم میشه یه برنامه مثل اوپرا مینی رو رو این نصب کرد ؟ منظورم اینه قلق ها و دردسرایه نصب روی سامسونگ رو اینم هست ؟
اصولا اگه روی یه گوشیه سامسونگ برنامه راحت نصب بشه من به ماهیتش شک میکنم....!!!!!!!امیدوارم همینطور باشه... F400 , W760 گوشی های تحریک کننده یی ! هستن...!
عکسایی که F400 گرفته بود قطعا بهترین 3 مگ ها نبود اما کاملا راضی کننده بود ( کیفیتی بالاتر از متوسط داشت و خوب این برای یه گوشی که ادعای اصلیش موزیک هست مناسبه) !
راستی به نظر میرسه گوشی های سامسونگ داره دیگه دوربیناشون ( در مورد اکثر گوشی ها ) از پشت قسمت اسلایدر جلویی به عقب گوشی انتقال پیدا میکنه ؟ ( اینجوری به نظر من بهتره ! برای گرفتن عکس نیازی با باز کردن قسمت اسلایدر نیست و فکر میکنم کنترل گوشی موقع عکس گرفتن آسونتر میشه )
بعد یه سوالم داشتم میشه یه برنامه مثل اوپرا مینی رو رو این نصب کرد ؟ منظورم اینه قلق ها و دردسرایه نصب روی سامسونگ رو اینم هست ؟
ولی اپرا مینی رو میشه نصب کرد من روی اکثر گوشی هاش سامی نصب کردم
خوب اینجور که تو سایت رسمی خود سامسونگ اومده به نظر میرسه خوشبختانه همون باطری 960 میلی آمپری استفاده شده... و 600 ساعت استند بای...!!! مقدار آنرمالیه اگه واقعی باشه نشون از مصرف بهینه ی گوشی در زمان عدم استفاده داره... تاک تایم 4:30 دقیقه هم مقدار قابل قبولیه...!
تو سایتایه خارجی قیمتش حدود 280 دلار ذکر شده همینطور با توجه به قیمت U600 و ... فکر میکنم حدود 260 برای این گوشی مناسب باشه... فکر میکنم یه مقدار تو بازار بیشترم بشه به این قیمت برسه... ( مطمئنم به این قیمت برسه تو ایران خوب فروش خواهد کرد )
ممنون علی جان ... بعد اپرا مینی رو مثلا با Gprs با بروزر خود گوشی دانلود کنم نصب میشه یا بازم دردسر داره مثه نصب کردن از روی کامپیوتر ؟ بعد یه چیز دیگه هر گوشی سامسونگ مثه اینکه قلق خاص خودشو داره ؟ یا نه مشترک نحوه ی نصب برنامه ها ؟اصولا اگه روی یه گوشیه سامسونگ برنامه راحت نصب بشه من به ماهیتش شک میکنم....!!!!!!!
ولی اپرا مینی رو میشه نصب کرد من روی اکثر گوشی هاش سامی نصب کردم
اپرا مینی در مورد هر برندی ( در مورد نشون دادن زبون فارسی ) یه جوری عمل میکنه مثلا تو گوشی های سونی زبون فارسی رو نشون نمیده ( برعکس نشون میده ) ولی در مورد نوکیا بدون مشکل در مورد سامسونگ به چه صورته ؟
یه سوال در مورد صفحه کلیدایه سامسونگم داشتم... کلا تو بازار ایران کدوم گوشی های سامسونگ برای اس ام اس زدن فوق العاده هستن( ترجیحا مناسب برای انگشتایه بزرگ ) ... همین F400 که به نظرم صفحه کلید خوبی داره ( هم برجسته هستن هم تفکیک خوبی دارن و سایز متوسطی هم دارن ) در مورد بقیه گوشی هاش ( موجود در ایران ) هم اگه ممکنه یه توضیحی بدین...
اگه بخوای با gprs نصب کنی که هیچ مشکلی نداره با برزور خود گوشی می تونی دانلودش کنی(اگه از getjar دانلود کنی مدل گوشی رو همممنون علی جان ... بعد اپرا مینی رو مثلا با Gprs با بروزر خود گوشی دانلود کنم نصب میشه یا بازم دردسر داره مثه نصب کردن از روی کامپیوتر ؟ بعد یه چیز دیگه هر گوشی سامسونگ مثه اینکه قلق خاص خودشو داره ؟ یا نه مشترک نحوه ی نصب برنامه ها ؟
اپرا مینی در مورد هر برندی ( در مورد نشون دادن زبون فارسی ) یه جوری عمل میکنه مثلا تو گوشی های سونی زبون فارسی رو نشون نمیده ( برعکس نشون میده ) ولی در مورد نوکیا بدون مشکل در مورد سامسونگ به چه صورته ؟
یه سوال در مورد صفحه کلیدایه سامسونگم داشتم... کلا تو بازار ایران کدوم گوشی های سامسونگ برای اس ام اس زدن فوق العاده هستن( ترجیحا مناسب برای انگشتایه بزرگ ) ... همین F400 که به نظرم صفحه کلید خوبی داره ( هم برجسته هستن هم تفکیک خوبی دارن و سایز متوسطی هم دارن ) در مورد بقیه گوشی هاش ( موجود در ایران ) هم اگه ممکنه یه توضیحی بدین...
شناسائی میکنه) در ضمن هر گوشیه سامسونگ قلق خاص خودش رو داره البته یه وقتهایی قلق هاشون مشترکه.!!
در مورد زبون فارسی امتحان نکردم ولی بروزر خود گوشی مشکلی بازبون فارسی نداره (البته اگه فارسی باشه)
کلا صفحه کلیدهای گوشیهای اسلاید سامسونگ بزرگن من تا حالا با هیچ کدوم مشکلی نداشتم ولی میگن صفحه کلید
یو 900 از بقیه بهتره
Last edited by Ali_BlueBoy; 13-08-2008 at 17:54.
موبايل ريويو درست نوشته!
باتريه f400 هشتصد ميلي هستش که gsmarena منو به اشتب انداخت.
ولي خداييش گوشيه خوبيه و کيبورد راحتي داره.
ولي جالبه فلاشش روشن نميمونه. فقط براي فيلم گرفتن ميتوني به طور مداوم روشنش بزاري!
فقط نميدونم چرا اسم اپراتور رو نميتوني مثل بقيه گوشيهاي سامسونگ حذف کني! برام خيلي مهمه چون IR-TCI رو دو تا ميندازه که اعصاب خورد کنه.
قیمت جدیدش رو کسی نداره؟
اولا مبارکه سعید جان...موبايل ريويو درست نوشته!
باتريه f400 هشتصد ميلي هستش که gsmarena منو به اشتب انداخت.
ولي خداييش گوشيه خوبيه و کيبورد راحتي داره.
ولي جالبه فلاشش روشن نميمونه. فقط براي فيلم گرفتن ميتوني به طور مداوم روشنش بزاري!
فقط نميدونم چرا اسم اپراتور رو نميتوني مثل بقيه گوشيهاي سامسونگ حذف کني! برام خيلي مهمه چون IR-TCI رو دو تا ميندازه که اعصاب خورد کنه.
پس اطلاعاتی که تو سایت رسمی سامسونگه یا درست نیست ؟ یا ممکنه گوشی در جاهای مختلف با باطری های مختلف توزیع شده باشه ؟!
حالا سعید جان نگه داری شارژش چطوره ؟ یه رویوی کوچیک ازش میذاری به خصوص از دوربین و کیفیت صداش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)