دوست عزیز من خودم هم مرکز مخابراتیم ولیعصر هست با پیش شماره 2299 شاتل ساپورت میکنه اما صبا نه.
به لینک زیر سر بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
دوست عزیز من خودم هم مرکز مخابراتیم ولیعصر هست با پیش شماره 2299 شاتل ساپورت میکنه اما صبا نه.
به لینک زیر سر بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فردا هستن؟!
فکر نکنم.... دیگه هفته دیگه احتمالا وصل بشه 512
آره... یکمی عجیب بود که طول کشیده
معمولا 2 یا 3 روزه وصل میکنن
واسه کارت تخفیف هم من رفتم شرکت و ازشون گرفتم
هر کی بخواد بهش میدن
مگه 5 شنبه ها نیستن؟
فردا پنج شنبه هست دیگه.
پنج شنبه یکم زود برین .... 3 ساعت ...
البته شاید نباشن کلا
----
کی اینجا اکو داره 512 شبا 1 تا 7 64 تا 60 دانلود میکنه ؟؟؟
حتما بگین میخوام ببینم همه مشکل منو دارن ....
من دارم
یکی دو بار گذاشتم دانلود.... سرعت همون حدوداس
حدود 1.2 گیگ دانلود شده صبح که پا شدم
همین الان سرعت بالای 60 اه
مطمون نیستم... اما فکر نکنم
یه زنگ بزن
درست هست تو سایت خودم چک کردم 230 هست ولی یک زحمت ببخشید من پرویی می کنم بالا خره هم شهری هستیم هزینه ای هم نداره یک تلفن به همین شاتل بزنید و بگید من پیش شماره 230 هستم ببینید چی جواب میده
من الان حدود 4 ساله دارم دنباله این adsl میدوم برای این پیش شماره یا همش می گن در اینده نزدیک من حتی حاضرم قسم بخورم از 4 سال هم بیشتره دارم قبض های بالا میدم دیگه واقعا دارم می ترکم اخه چقدر پول بدم بابت این سرعت بدرد نخور دیال اپ
خواهشا شما هم اگه باور ندارین یک تماس با همین شاتل بگیرید همشون دیگه شماره من و صدای منو میشناسن ماهی یک بار دارم تماس می گیرم حتی چند بار هم رفتم خیابان شیخ مفید
نمی دونم وپاقعا دارم پول زیاد میدم ولی سرعت3 کیلو بایت در ثانیه برای کاره من هم خیلی کمه اما مجبورم
ممنون اگه یک راهنمایی کنید اگه تو مخابراتی شرکتی اشنا دارین بپرید چرا
من پرسیدم می گن چون 230 فقط 5 هزار خط هست برا همین کسی نمیاد دستگاه رو نصب کنه حتی من گفتم خط جدید به من بدین 229-228-225-226 اما گفتن نمیشه
ممنون
ولیعصر فکر کنم فقط پیش شمارهای 225-226-228-229 و تعداد محدودی231 و بعضی از شرکت ها 227 رو تحت پوشش دارن
شاتل هم الکی نوشته 230 فعال شما خواهشا یک تماس با شاتل بگیرید ببینید فعاله یا نه من بالای 100 بار زنگ زدم بگین هم تو سایت زدین چرا مردوم رو سره کار میزاین.
کسی ازدوستان هست که در محدوده مرکز ردانی پورسرویس adsl از شاتل داشته باشه؟
ممنون میشم در خصوص کیفیتش در محدوده این مرکزتوضیحی بدهید.
اگه واقعا هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه. باید بری توی کار اینترنت wimax و wireless که نمیدونم شرکتی هست توی اصفهان که این سرویس ها را بده یانه.
یک کاره دیگه هم میتونی بکنی.یک خط جدید اسم بنویسی که قابلیت فعال کردن adsl داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)