نمی دونم![]()
نمی دونم![]()
شما مدل گوشیت چیه؟
من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم. خودم هم 5700 دارم و دارم بازی ها رو روش اجرا می کنم. جواب مشکلتو هم نمی دونم.
من بالاخره چند تا نقل قول تو یک پست رو یاد گرفتمانشالله از پست های بعدی همه سوالاتو اگه جوابشو بدونم تو یه پست میدم.
![]()
من هم تمام روشهاي گفته شده رو انجام دادم ولي نشد كه نشد فكر ميكنم بايد تنها چيزي كه باشه سرعت پردازنده گوشي باشه بالاخره مال شما كه 5700 داري فكر ميكنم بايد 360 باشه ولي مال من كه E65 دارم 206 هستش. چون تمام نصب ها به راحتي داره انجام ميشه و مشگلي نيست مشگل فقط توي اجراي بازي هستش كه اجرا رابطه مستقيمي با پردازنده گوشي داره
من فکر نمی کنم مشکل از سی پی یو باشه
چون من رو ان 73 ام هم ان گیج نصب کردم
پردازنده اون هم 206 مگا هرتزه...
N73me
کدوم بازی رو تونستی نصب کنی؟
هیچ مشکلی نداشتی؟
با استفاده از کدوم آموزش؟
آقا به دادمون برسید ..همه کارها رو کردم اما ارور file forrupted مسده وقتی که میرم برای نصب بازی.
بازی های system rush و poker و... رو هم امتحان کردم نشد !!
واسه منم همين مياد...
چي مي خواي نصب كني اين پيغام مياد؟؟؟؟آقا به دادمون برسید ..همه کارها رو کردم اما ارور file forrupted مسده وقتی که میرم برای نصب بازی.
بازی های system rush و poker و... رو هم امتحان کردم نشد !!
]چرا اتفاقا شناخته چون چندین و چند نرم افزار و برنامه روش نصب کردم
ولی الآن چنین مشکلی رو پیش آورده
وقتی که یو اس پی رو وصل میکنم گوشیم پیغام میده که پی سی سوئیت فعال شد
سلام
من نرم افزار شماره 1 رو دانلود کردم ولی در زمان نصب پیغام میده که حافظه کافی و جود ندارد این در حالی است که من حدود 800 مگ رم آزاد دارم
در مورد نرم افزار دومی هم که در زمان نصب این پیغام رو نداد ولی بعد از زدن گزینه instal بعد از چند ثانیه ای پیغامی مبنی بر اینکه این برنامه قابل نصب نیست داد
البته بنده ان 73 دارم و بر طبق نظر دوستمون در همین تاپیک اون رو هک نکردم
لطفا راهنمایی کنید.
![]()
Last edited by HAMID-3138; 18-05-2008 at 17:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)