ها؟؟؟؟ چوب اسکی؟؟؟؟؟؟ راستی یادم رفت یه عکس از اتاقم بذارم....... الان میذارم.....
این اولین کار کاملم با زبراش بود..... ایشالا کارای بعدی....
ممنون از نظرت....
ممنون.... تو کارهای بعدی جبران میکنم.....
ها؟؟؟؟ چوب اسکی؟؟؟؟؟؟ راستی یادم رفت یه عکس از اتاقم بذارم....... الان میذارم.....
این اولین کار کاملم با زبراش بود..... ایشالا کارای بعدی....
ممنون از نظرت....
ممنون.... تو کارهای بعدی جبران میکنم.....
سلام شهاب جان
آناتومی بدنش رو خیلی خوب در آوردی
فقط یه نکته انگشت شصتش باید خپل تر باشه خیلی باریک شده
این لباسش هم بهش نمیاد ... بزار این عضلات که تو شکمش ساختی بزنه بیرون ابهتش بیشتر بشه
راستی چون من دیر به دیر میام یه لطفی بکنید همیشه آخرین نمونه کار رو تو پست اول هم بزارید ...چقدر من پر رو ام ها![]()
به به ... چه عجب....
انگشتش رو زیاد کار نکردم چون میخواستم زیر یه چیزی مثل روکش بذارم..... ولی قبول دارم خیلی بد شده....
شما مثل اینکه Combat بازی نکردی؟؟؟لباسش همینطوریه.... یه مدل دیگه خواستم از خودم بسازم همینطوری میکنم....
چشم.... از این به بعد کار ها رو تو پست اول به روز میکنم.....
آرهــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه !!! ؟یه مدل دیگه خواستم از خودم بسازم همینطوری میکنم....
ای ول
میخوای خودتو بسازی
بچه ها بیاین میخواد خودشو بسازه![]()
نه بابا چرا شلوغش می کنی.... منظورم این بود اگه خواستم یه طرح ذهنی بسازم.... چرا جو درست میکنی؟؟؟![]()
خيلي جالبه واقعاً بهت خسته نباشي ميگم ولي يه نظر داشتم كه اميدوارم درست باشه چون من اصلاً تو اين كارا دست ندارم ولي تو طرح اگه خوب نگاه كني به نظرم عضله هاي ساق پاش نسبت به مچ پاهاش زياد زده بيرون اگه ميشه ساق پاهاش رو يه كم كلفت تر كن.
احـــســـــنـــــــــتــم شهاب جان.احـــــــــســـــــنت.
یه دقیقه وایسا ببینم... .
.
...... .آهان.بعید میدونم....(در حال فکر بودما)
عالییییییی.عین کارهای دیگت(اتاق خودت،ساعتت)
ایشالا خودتم میسازی.![]()
ممنون.... لطف کردی.... اولین کار کاملم بود برای بدن که ذهنی ساختم... کلا خوب نشده....
ممنون... داری به چی فکر میکنی.... تو خماری میذاری ها.....
خودمو بسازم بچه ها خوف میکنن شب خوابشون نمیبره....![]()
سلام...
شهاب جان هادی راست میگه
خودتو بساز باحال میشه ها
والا راست میگم
بچه ها اگه موافقید دستا بالا
^موفق باشید^
سلام شهاب جان میگم این هم نظره بدی نستش ها خودتو بساز ببینیم چه شکلی میشه ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)