ممنون یه دو تا سوال دیگه هم داشتم (چون ps3 ندارم و نخواهم داشت می پرسم) :
نفرات دشمن مثه cod تا وقتی یه منطقه رو نگرفتی همینجور نا محدود میان یا رو حساب کتابه؟؟
یکی هم اینکه به نظرت از gow2 بهتره یا نه؟؟
ممنون یه دو تا سوال دیگه هم داشتم (چون ps3 ندارم و نخواهم داشت می پرسم) :
نفرات دشمن مثه cod تا وقتی یه منطقه رو نگرفتی همینجور نا محدود میان یا رو حساب کتابه؟؟
یکی هم اینکه به نظرت از gow2 بهتره یا نه؟؟
این بازی بایوشاک کیلر نیست چون هیچی از خودش نداره و در واقع همه ی ویژگی های خوب بازی های دیگه رو به بهترین شکل اجرا کرده ولی بایوشاک پر از نو آوری بود ...راستی بگو ببینیم این بازی میگفتن bioshock killer و crysis killer و halo killer و ... میگفتن به نظر اون بازیها را کشته یا نه!البته نظر شخصیه دیگه!!
کرایسیس هم کلا بازیه مالی نیست کلا !!
هیلو کیلر هم نیست چون بازم این بازی خیلی چیزاشو از هیلو تقلید کرده و همچنین از نظر فروش به گرد پای هیلو هم نرسیده هنوز !!
ولی در کل بازیه محشریه
ببين يه سري منطقه ها هست كه بايد Secure كني !!! :ي اونجا نبايد وايسي بايد همين جوري بري جولو !!! چون اگه وايسي همين جوري ميان !!! تاحالا 2 3 بار اين جوري پيش اومده !!! اين جور جاها واقعا اشكم در مياد تا رد كنم !!! ولي يه جاهايي هست كه بايد ازون ها دفاع كني اوجاها يه تعداد محدودي ميان !!! بقيه جاها هم محدود بيدن !!! در مود اينكه كدوم بهتره هر 2 اونها سبك جدا هستن !!! ولي KillZone 2 بهترين FPS و GearS Of War 2 بهترين TPS هستند براي من !!! ولي فقط يه نكته ميتونم بگم كه طراحيه آب در gears 2 بي نظير هستش !!! طراحيه يه محيط جنگ تمام عيار هم در killzone 2 بي نظير هستش !!!
خب دوستان عزيز من همينجا اعلام ميكنم كه سخت ترين بازيه عمرم هستش يه جورايي !!! اين مرحله ي آخر بازي خيلي وحشتناكه !!! فوق العاده سخته !!! هوش مصنوعيه Helghast ها فوق العاده بالا ولي يار من در حد باقالي !!!! مراحل آخر بازي فوق العاده جو سنگيني داره !!! من كه سرم درد گرفت چشمامم داره در مياد !!! آخر بازي فضا كاملا قرمز هستش فكر كنم يه دليل همون انفجار خفني كه رخ داد !!! واقعا سخته !!! يكي ديگم خب بياد نظر بده بابا :ي
برو نوید ! تو این کاره نیستی ! یعنی fps باز نیستی ! این حرفا چیه !کاری نداره که ! تخیلتو به کار بنداز خودتو بزار جای سِو برو همه رو بکش ! :دي
اگه ميتونستم رو يارم حساب كنم خيلي خوب بود !!! ولي نميتونم هم زمان هم سمت چپمو بگيرم هم راستمو :ي
زجر کشیدن تو این بازیا خیلی خوبه ! از خدات هم باشه !!![]()
پس چی نوید جون!!!
فکر کردی آسونه؟؟؟؟؟؟
هر بازیه fps ای سختیه خودشو داره!!!!
باید تلاش کنی تلاش...
البته بازی نوآوریه خاصی نداره ولی واقعا فوق العاده ی!!!!
نه بابا !!! :ي ما فكر كرديم نبايد تلاش كنيم !!!
تو بازي نكردي ؟؟؟ رو هارد برو حتما چون خيلي جذاب تر ميشه ...
بازي هم يه سلامتي تموم شد خدارو شكر !!!
راستي مرحله يكي مونده به آخر سوار روبات ميشيم جاي همتونو خالي كردم كلي حال داد !!! :ي
Last edited by resident_evil; 13-04-2009 at 00:41.
داش نوید حالا ارزش 68 تومن رو داشت؟
اگه میخواهی بفروشی من بازیتو ازت میخرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)