خوب، تا الان 3 تا cpu با فرکانسهای مختلف و همچنین رمهای متفاوت نامبردن برای این گوشی. من که هیچ کدومو باور نمیکنم. چه اون 520 و چه 300وخورده ای و چه 208
صبر کنید تا معلوم بشه. اینقدر عجول نباشید
خوب، تا الان 3 تا cpu با فرکانسهای مختلف و همچنین رمهای متفاوت نامبردن برای این گوشی. من که هیچ کدومو باور نمیکنم. چه اون 520 و چه 300وخورده ای و چه 208
صبر کنید تا معلوم بشه. اینقدر عجول نباشید
منم همينو مي گم
p200 چه صيغه اي بابا!!
من که سر خود حرفی رو نزدم. شما اگه زحمت بکشید و عکس زیر رو نگاه کنید متوجه میشید که اون بالا نوشته
پی200 و نه پی5. اما خودم احتمال میدم وقتی گوشی وارد بازار بشه اسمش پی2 باشه.
![]()
سلام از بنده.دقیقا حرف شما درسته چون زمانی که گفته میشه CPU مثلا 208 در واقع نهایت سرعتش و در حالت over clock هست .در مورد رم هم باید بگم که از 128 حدود 50 مگابیت رو خود گوشی برای start up و برنامه های خودش استفاده میکنه .و حدود 75 مگابیت اون در زمانی که گوشی رو روشن میکنید آزاد هست.سلام حامد جان ...
208 مگابایت در گوشی تبدیل میشه به 180 مگابایت استفاده مفید ... همه گوشیها همینطور هستن نه تنها این گوشی ...
Ram هم به نظر من فکر میکنم طبق فاعده Cpu پیش بره ... و فکر میکنم 75 مگابایت واسه یه اسمارت فون کم باشه ... البته من با گوشیهای سونی اریکسون کار نکردم که بدونم این مقدار Ram مشکلی پیش میاره یا نه ولی در کل به نظر بیشتر بود بهتر میشد ...
موفق باشی ...
این مقدار برای باز گذاشتن همزمان حود 20-25 برنامه کافی هست و بدون مشکل جواب میده.این رو روی p1 تست کردم و در موردش مطمئن هستم.حتی بیشتر از این هم جا داره که برنامه به صورت multi task با هم باز باشن.
ولی خوب به هر حال واقعا نیاز هست که این گوشی یک مقدار از CPU و RAM بیشتری استفاده بشه براش .چون دیگه واقعا از p990 تا حالا هیچ تغییری نداشتم.
به نظر من :G900 + P1 = Paris
G900=P1=paris=??????????????
Last edited by hamed1297; 15-05-2008 at 23:57.
عکس های جدیدی از SE P5 منتشر شده است که برخلاف قبل از کیفیت خوبی برخوردار است.مشخصات گوشی که تا حالا تائید شد است :
1 .5 Megapixel Camera
2. Built-in GPS
3. 2.6 inch LCD Touchscreen Display
4. QWERTY Keyboad مانند M600.
![]()
![]()
![]()
برنامه GPS قرار داده شده در گوشی نوع بهینه شده WayFinder Navigator است و Google Maps هم از قبل در آن نصب شده.فعلا گزارش شده که این GPS مشکلات زیادی دارد و حساسیت آن حتی از SE C702 و مدل های نوکیا کمتر است.
![]()
![]()
گروهی از کلید های touch-sensitive در زیر صفحه نمایش قرار دارند که کار میانبر به Web Browser یا Main Menu را بر عهده دارند که به خاطر کوچی و حساسبت کم طبق آزمایشات کار با این دکمه ها مشکل عنوان شده است.
![]()
![]()
P5 دارای سیستم عامل UIQ 3.3 است که طبق گزارشات به جز تغییراتی در نمایش بهبود هایی در اجرای Application ها و Message ها و Multimedia صورت گرفته و به چشم می خورد.
![]()
![]()
برنامه Swiss Manager نشان می دهد P5 همچنان از CPU 208Mhz و 128 MB RAM مانند مدل های قبلی استفاده می کند.
![]()
![]()
منبع GSMArena :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر بر هم نخوردن نظم پست می توانید کیفیت اصلی عکس ها را با لینک های زیر ببینید :
به ترتیب از بالا و از راست به چپ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== ========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== ========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== ========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش اصلا مث عکسای قبلی نیست این خوشگلتره
دوست عزيز اين تاپيك كه بود .
خب به آخرش اضافه مي كردي
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه که گوشی های نوکیا با روم 128 مگا بایت با سیمبین 9.2
حدود 90 مگا بایت بعد از استارت آپ فضای خالی دارن
راستی جی اس آرنا رسما اعلام کرد که سی پی یو پی 5
همون 208 مگاهرتزی
پی 1و پی 990 و جمع دیگری از گوشی های سونی اریکسون هستش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)