چه تذکر جالبی نمیدونستم !
مهندس درسته asp.net تکنولوژیه اما تو به این کد چی میگی ؟ چه زبونیه ؟ vb , C# , j# ?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جداَ ؟ !! مثلا ؟!!
چه تذکر جالبی نمیدونستم !
مهندس درسته asp.net تکنولوژیه اما تو به این کد چی میگی ؟ چه زبونیه ؟ vb , C# , j# ?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جداَ ؟ !! مثلا ؟!!
چـــی؟ جاوا؟ واسه کل سایت؟! واسه برنامه نویسیش؟! شاید بعضی جاها به صورت حاشیه ای ولی به صورت اصلی منم ندیدمنوشته شده توسط Bracket [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفه ای تر ها برای کارهای بزرگ . برای سایت های بزرگ Java بدون رقیبه .
تشکر//
چرا شده کل یه سایت رو با JSP بنویسند ( اگه منظورتون jsp باشه ) ولی در مورد حرفه ای تر ها و بی رقیب بودنش نظر من این نیست ضمن این که نظر شما محترمه جاوا خان .
تشکر از dogtag و un....
حل حله
پای سازمان ملل رو چرا میکشی وسط (UN) !
نگفتی کد sql ی که برای زوج و فرد نوشتم کار میکرد ؟ آخه تست نکردم !
آره
من تست کردم جواب داد
کارت درسته!
با اون for dummies میشه این چیز ها رو یاد گرفت؟
آره
ولی ببین یه چیز واسه عدد های بزرگ که مشکل ایجاد نمیشه؟!
تشکر//
مال نیما با عدد های خیلی بزرگ هم کار می کنه
بسته به Cpu سرورت تا 2 به توان 32 یا 2 به توان 64 رو جواب می ده!
آره تو عنوان هاش که بود اگه میخوای صبر کن فرصت که کردم یه نگاهی میندازمبا اون for dummies میشه این چیز ها رو یاد گرفت؟
sql الکی sql نشده !مال نیما با عدد های خیلی بزرگ هم کار می کنه
بسته به Cpu سرورت تا 2 به توان 32 یا 2 به توان 64 رو جواب می ده!
یکی از بزرگترین دلایل استفاده از جاوا در کارهای بزرگ امنیت جاوا هست و سریعتر بودن جاوا هست (Low-levelity) و Cross Platform بودن . هنوز هم تقریبا میشه گفت 80 درصد کارهای بزرگ چه در زمینه وب و مخصوصاو مخصوصا در زمینه Desktop App با زبانهای تحت Java ساخته میشه . اکثر سایتهای بزرگی که میبینید زیرشون کد جاوا زده شده حتی تو ایرانم با اینکه جاوا کار و شرکت هایی که از جاوا استفاده میکنن کم هستند بجز چند تا شرکت بزرگ بزرگا ولی حتی خیلی از سایتهای بزرگ هم با جاوا ساخته میشه نمونهاش هم کم نیست در خارج ایران که استفادهاش خیلی بیشتر هم هست ولی خوب برای کارهای کوچیکتر استفاده از CIL های تحت NET. ساده تره و مراحل کار راحت تر میشه ولی مثلا کلا ذات و ساختار CLR یا RunTime خوده NET. با تمام مزایایی که داره کلا خودش کمی باعث کندی میشه و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)