سلام دوستان
من با Idm 5.01 لینک قبلی رو دانلود کردم ولی نشد هنوز این لینک جدید رو دانلو د نکردم اگه شد خبر می دم
سلام دوستان
من با Idm 5.01 لینک قبلی رو دانلود کردم ولی نشد هنوز این لینک جدید رو دانلو د نکردم اگه شد خبر می دم
سلام اين لينك با Idm رسيوم نداره معلوم نيست بشه يا نه
ميگم انترنت تو كرمان فوق العاده وضعيت بدي داره آيا جاهاي ديگه هم همينطوره؟ الان دو سه روزه
سلام golddragonعزيزنوشته شده توسط gold_dragon
همهي اوامر شما اجرا شد ولي موفقيتي كسب نشد يعني به زبان خودمان ما اومديم با IDM هم دانلود كرديم ولي بعد از 1درصد شد:
transfer speed: 0 kb/sec
يه چيزي تو مايه هاي سر كار باش تا اوستا بياد
سلام
مشكل اينترنت كلي است و در همه شهرهاي ايران اينطور شده. يكي از بك بن هاي ايران در دبي قطع شده و به زودي درست مي شه.
مهدي جان سلام
اون فيبر نوري فجيره چند روز ه قطع شده ولي اين كاهش سرعت دو سه روزي است كه اينطور شده شايد هم حرف شما كه حتما درسته درست باشه
سلام .
از لينكي كه Max.uv داده استفاده كردي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چند وقتي هست كه سرعت اينترنت طرفاي ما پايين اومده و من نميتونم انتي ويروسم رو آپديت كنم
آيا راهي هست كه بشه به صورت دستي فايل هاي انتي ويروس رو گرفت و اونها رو نصب كردن
انتي ويروس من اينه
symantec antivirus (corporate edition )
لطفا بگيد از كدوم سايت و چه جوري ميتونم دستي آپديتش كنم
ممنون
nazanin 000 خانم اگه اينترنت شما البرزه بايد بگم كه من خودم زنگ زدم البرز گفتن فيبر نوري خرابه!
اكانت رو عوض كنيد اگه بازم ديديد همون طوره ديگه مجبوريد كه اين فايل رو دانلود كنيد(براي آپديت كردن)!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ساسان اين چه فايليه فايل آپديت هست يا فايلي هستش كه براي آپديت كردن نياز به اون داريم ؟؟؟؟؟
اخه حجمش زياده
ممنون اگر جوابم رو بدي
منتظرم
سلام
از لينك مكس جان هم استفاده كردم ولي فكر مي كنم مشكل از اينتر نته نه از لينك
راستي قرار بود بهم ياغد بدي چطوري عكسي رو بيارم تو انجمن![]()
Last edited by royaye_talkh55; 03-01-2006 at 19:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)