يه سوال دارم اين برنامه اي كه اين كتابارو باز مي كنه براي s60 3rd هم هست؟ اين كتابارو چطور مي شه با N73 خوند؟
يه سوال دارم اين برنامه اي كه اين كتابارو باز مي كنه براي s60 3rd هم هست؟ اين كتابارو چطور مي شه با N73 خوند؟
من تو اين تاپيك يه سوال پرسيدم ولي مثل اينكه پاك شده پرسيدم اين برنامه كه اين كتابا باهاش باز مي شه براي s60 3rd هم هست يا نه؟ من N73 دارم اگه بخوام ديوان حافظ رو باز كنم بايد چيكار كنم
اينجا يه نفر پيدا نمي شه جواب آدمو بده؟؟؟؟ ازتون چيزي كم مي شه؟
نه متاسفانه!!
نرم افزار ریدر این فایلها برا نسخه 9.1 فعلا نیومده من هم منتظرم
منم اين سوال برام مطرحه
من كتاب شازده كوچولو با پسوند jar و دو كتاب ديگه ي دعا رو براي گوشي سوني اريكسون گير آوردم ولي اين كتابها
مثل هيچكس و بوف كور و ... كه كتابهاي بينظيري هستند رو اگر راهنماييمون كنيد كه چطور ميشه توسط گوشي سوني اريكسون بخونيم يه دنيا ممنون ميشيم
اینا واسه سیمبینن و اکثر سونی اریکسونها سیمبین ندارن , پس نمیتونید اجراشون کنید .
سپاس از توجهتون و پاسختون
بله به اين امر واقفم و براي همينم خواهش كردم اگه كسي ميتونه يا جايي سراغ داره كه به زبان جاوا كتابهايي غير از شازده كوچولو و مفاتيح و احاديث وجود داره لينكي برامون بذاره![]()
ميتوانيد كتابهاي ديوار عصيان واسير از فروغ فرحزادو بوف كور از صادق هدايت مدير مدرسه از جلال آل احمد و غيره به وبلاگ من مراجعه و دانلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by njn6261; 19-07-2007 at 21:11.
تایپیک از اول دیدم واقعا حیف توی وقتای بیکاری به جای بازی از همین کتابا استافده کنیم و اینقدر کم باشه در مقابل تایپیک بازی جای تاسف داره کتابهای خوب زیاد داریم ولی ..
ولي چه حيف كه حتي يك دونه از اين كتاب ها هم دانلود نمي شه :-(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)