مارکش چیه ؟ چند مگه ؟ برای اجرای این بازی باید مینیموم کارت گرافیک DDR 64 باشه
مارکش چیه ؟ چند مگه ؟ برای اجرای این بازی باید مینیموم کارت گرافیک DDR 64 باشه
اقا احسان سه تا مسابقه ظاهر شد روي نقشه كه هر سه تا رو رفتم حالا بايد چي كار كنم بازم مسابقهي مخفي داره يا بايد ماشينو عوض كنم اصلا اقا احسان لطفا مفصلا برام توضيح بدين
بسيار بسيار بسيار ممنون ميشم
محسن جان . من تا جایی که به یاد داشتم گفتم . اما باز هم بازی رو نصب میکنم و راهنماییت میکنم . ولی هرچی هست تو همون ورلد مپ هست !!! تا اون وقت برو و با همون سرو کله بزن ! انشاالله ردش میکنی . در ضمن اون مسابقات خیابونی هم هست که احتمالا میدونی و ردش کردی . ( منظورم همونهایی هست که در حالت عادی روی نقشه با ماشینهای نارنجی باید مسابقه بدی و 300 متر با اونها فاصله بگیری تا بهت پول بدن ) در ضمن شاید هنوز با همون ماشین جدیدی که گرفتی مسابقات دیگه ای هم باشه که پیدا نکردی . اما از من میشنوی برو سراغ ورلد مپ .
عزيز برادر تمام ماشينهاي شهرو مسابقه دادم هيچ ماشيني در شهر نيست من وقتي ماشينمو از اينايي كه شبيه پاتروله خريدم بعد سه تا مسابقه روي نقشه اومد كه هر سه تا رو رفتم حالا من ميگم با اين ماشين هم مسابقهي مخفي داره يا بايد ماشين قبلي خودمو بگيرم
به جون تو خودم هم قاط زدم ! :roll:نوشته شده توسط mohsendk2
[quote="EhsanHF"]به جون تو خودم هم قاط زدم
اقا من هم قاط زدم
ولي جان هر كسي كه دوست داري مارو كمك كن
ايول داداش
تو هم بي خيال ما شدييييييييييييييي :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry:
نه محسن جان . آخه فعلا درگیر کارای خودم هستم . باورت نمیشه ولی اگه بدونی چقدر برای بازی کردن دلم تنگ شده :cry:
اگه احيانا شما گرافيك بازي رو High كردي بهتره كمش كني در ضمن حتما دايركس خود بازي رو نصب كن اين مشكل شما فقط بر ميگرده به cd بازي شما كه احيانا كرك شدس و مشكل داره بايد با همين كار مشكل شما حل شه اگه نشد بهتره يه cd ديگه گير بياري .نوشته شده توسط hamilton
در ضمن اين بازي با كارت 128 اجرا ميشه به شرط اينكه cd ناقص نباشه چون اگه ناقص باشه با كارت 512 هم همين مشكل رو داري
موفق باشي
البته با اجازه از EhsanHF عزيزنوشته شده توسط mohsendk2
اصلا اين ربطي به گرفتن ماشين جديد يا بازي كردن مراحل مخفي نداره شما فقط بايد بري سراق shop هاي جديد كه پيدا نكردي ، ((body shop از همشون مهم تره )) چون داخل بعضي از اين shop ها upgrad هاي جديد به شما ميده وقتي شما تمام upgrad ها رو نصب كردي يه DVD cover به شما داده ميشه كه بعد از اون چند مرحله واست باز ميشه و همين جور بگير برو تا آخر اميدوارم موفق بشي![]()
اگه احيانا بازم دچار مشكل شدي به اين ID به من PM بده و مشكلت بگو :
ID من : arona67
شما بهتره دكمه t رو بزني و ببيني كه چند shop رو پيدا نكردي چون shop هاي جديد upgrade هاي جديد بهت ميده ( از همه مهم تر هم body shop ) و وقتي كه upgrade هاي جديد رو نصب كردي يه DVD cover بهت داده ميشه كه بعد از گرفتن اون مراحل بعدي برات باز ميشه موفق باشينوشته شده توسط hossein_3650
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)