تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 21 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 205

نام تاپيک: Need for Speed: Underground 2

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

مارکش چیه ؟ چند مگه ؟ برای اجرای این بازی باید مینیموم کارت گرافیک DDR 64 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

اقا احسان سه تا مسابقه ظاهر شد روي نقشه كه هر سه تا رو رفتم حالا بايد چي كار كنم بازم مسابقهي مخفي داره يا بايد ماشينو عوض كنم اصلا اقا احسان لطفا مفصلا برام توضيح بدين
    بسيار بسيار بسيار ممنون ميشم

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

محسن جان . من تا جایی که به یاد داشتم گفتم . اما باز هم بازی رو نصب میکنم و راهنماییت میکنم . ولی هرچی هست تو همون ورلد مپ هست !!! تا اون وقت برو و با همون سرو کله بزن ! انشاالله ردش میکنی . در ضمن اون مسابقات خیابونی هم هست که احتمالا میدونی و ردش کردی . ( منظورم همونهایی هست که در حالت عادی روی نقشه با ماشینهای نارنجی باید مسابقه بدی و 300 متر با اونها فاصله بگیری تا بهت پول بدن ) در ضمن شاید هنوز با همون ماشین جدیدی که گرفتی مسابقات دیگه ای هم باشه که پیدا نکردی . اما از من میشنوی برو سراغ ورلد مپ .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

عزيز برادر تمام ماشينهاي شهرو مسابقه دادم هيچ ماشيني در شهر نيست من وقتي ماشينمو از اينايي كه شبيه پاتروله خريدم بعد سه تا مسابقه روي نقشه اومد كه هر سه تا رو رفتم حالا من ميگم با اين ماشين هم مسابقهي مخفي داره يا بايد ماشين قبلي خودمو بگيرم

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohsendk2
    عزيز برادر تمام ماشينهاي شهرو مسابقه دادم هيچ ماشيني در شهر نيست من وقتي ماشينمو از اينايي كه شبيه پاتروله خريدم بعد سه تا مسابقه روي نقشه اومد كه هر سه تا رو رفتم حالا من ميگم با اين ماشين هم مسابقهي مخفي داره يا بايد ماشين قبلي خودمو بگيرم
    به جون تو خودم هم قاط زدم ! :roll:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

[quote="EhsanHF"]به جون تو خودم هم قاط زدم
    اقا من هم قاط زدم
    ولي جان هر كسي كه دوست داري مارو كمك كن
    ايول داداش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

تو هم بي خيال ما شدييييييييييييييي :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

نه محسن جان . آخه فعلا درگیر کارای خودم هستم . باورت نمیشه ولی اگه بدونی چقدر برای بازی کردن دلم تنگ شده :cry:

در آغاز فعالیت arona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    'گيلان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamilton
    سلام.من تازه اين بازي را در كامپيوتر نصب كرده ام ولي بجز يه صفحه مشكي كه نقشه يه جاده را نشون ميده م يك كيلومتر شمار چيزي معلوم نيست.
    چه كار بايد بكنم؟
    اگه احيانا شما گرافيك بازي رو High كردي بهتره كمش كني در ضمن حتما دايركس خود بازي رو نصب كن اين مشكل شما فقط بر ميگرده به cd بازي شما كه احيانا كرك شدس و مشكل داره بايد با همين كار مشكل شما حل شه اگه نشد بهتره يه cd ديگه گير بياري .
    در ضمن اين بازي با كارت 128 اجرا ميشه به شرط اينكه cd ناقص نباشه چون اگه ناقص باشه با كارت 512 هم همين مشكل رو داري
    موفق باشي

نقل قول نوشته شده توسط mohsendk2
    البته با اجازه از EhsanHF عزيز
    اصلا اين ربطي به گرفتن ماشين جديد يا بازي كردن مراحل مخفي نداره شما فقط بايد بري سراق shop هاي جديد كه پيدا نكردي ، ((body shop از همشون مهم تره )) چون داخل بعضي از اين shop ها upgrad هاي جديد به شما ميده وقتي شما تمام upgrad ها رو نصب كردي يه DVD cover به شما داده ميشه كه بعد از اون چند مرحله واست باز ميشه و همين جور بگير برو تا آخر اميدوارم موفق بشي
    اگه احيانا بازم دچار مشكل شدي به اين ID به من PM بده و مشكلت بگو :
    ID من : arona67

در آغاز فعالیت arona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    'گيلان

پيش فرض Re: كمك Need for Speed Underground 2

نقل قول نوشته شده توسط hossein_3650
    سلام.من 74% از بازی رو رفتم.وقتی هم که دکمه t رو ميزنم 10 تا ستارهارو هم نشون ميده که گرفتم.تو هر گاراجی هم ميرم امتيازه ماشينمو 10 ميزنه.يعنی بالاترين امتياز.ولی با این همه چيزايه که گفتم هيچ مرحله ای تو نقشه ديگه نشون نميده.اینو هم بگم من تمام مراحلی که تو نقشه نشون نميده رو هم رفتم.ازتون خواهش ميکنم کمکم کنيد
    شما بهتره دكمه t رو بزني و ببيني كه چند shop رو پيدا نكردي چون shop هاي جديد upgrade هاي جديد بهت ميده ( از همه مهم تر هم body shop ) و وقتي كه upgrade هاي جديد رو نصب كردي يه DVD cover بهت داده ميشه كه بعد از گرفتن اون مراحل بعدي برات باز ميشه موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •