شما وقتی تو تنظیمات کنترل می روید باید اون پایین که نوشته پریست رو تغییر بدی به کاستم وقتی رو کاستم بود می تونی رو هر کلیدی که خواستی بری و برای تغییر اون پایین نوشته چه دکمه ای رو بزنی (فکر کنم برای تغییر enter نیست !!!)
شما وقتی تو تنظیمات کنترل می روید باید اون پایین که نوشته پریست رو تغییر بدی به کاستم وقتی رو کاستم بود می تونی رو هر کلیدی که خواستی بری و برای تغییر اون پایین نوشته چه دکمه ای رو بزنی (فکر کنم برای تغییر enter نیست !!!)
يك ماهي ميشه دور بازي نرفتم اخرين بازي كه تموم كردم اسيسن كريد بود كه اصلا جالب نبود .
انتخاب بعديم قطعا اين بازيه . با بازي dirt هم خيلي كيف كردم اينم بايد عالي باشه .![]()
در ضمن چقدر بي ذوقين خوب چندتا عكس از ماشينا مورد علاقون بندازين هم تنوع تاپيك بهتر ميشه هم ما بيشتر از بازي ميبينيم ...
امكان تيون كردن شخصي ماشينا داده ميشه يا نه ؟؟ توي dirt كه نميداد اين چجور ؟؟![]()
متاسفانه امکان تیون کردن شخصی ماشین ها وجود نداره و فقط می تونید از آرم اسپانسرها استفاده کنید که در عوض پول از اسپانسر ها می گیرید البته اگر به شرطی که اسپانسر گذاشته عمل کنید پول می گیرید. امکان رنگ کردن ماشین ها هم وجود داره.
نمیشه
تو dirt هم نمی شد از گیم پد استفاده کرد
ولی با برنامه xpaddre میشه از gamepad استفاده کرد.
من خودم تو درت با گیم پد بازی کردم!!دقیقا هم یادمه.چون اصلا با کیبورد نمیتونستم یک پیچو رد کنم!!
من هر کاری کردم نشد
البته خیلی هم باهاش ور نرفتم چون اصلا بازی تیک می زد بعد از یه روز پاکش کردم.
قابل توجه BYEBYE عزیز که عکس میخواستن
ببخشید حجمش زیاد شد![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by N A D E R; 16-06-2008 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)