تشکر میرم اونجا
تشکر میرم اونجا
سلام دوست عزیز
جواب شما در آدرس زیر داده شده ، ضمنا لطف بفرمایید بعداز این مشکلاتتون رو در تاپیک اختصاصی بیت دیفندر مطرح
کنید ، ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
BitDefender Internet Security 2010 Build 13.0.20.347 | 295 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBitDefender Total Security 2010 Build 13.0.20.347 [x32&x64] | 370 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBitDefender AntiVirus 2010 Build v13.0.20.347 | 130 Mb
دوستان سلام،نمیدونم کیس ایم مطلب رو قبلا سوال کرده با خیر
ببخشید اگر جستجو نکردم،چون وقت ندارم
سوالم اینه ایا امکان داره که من بتونم اپدیت های این انتی ویروس رو یک بک اپ ازش بگیرم که بعدا بتونم ازش استفاده کنم؟
ممنون
دوست عزیز ، امکان چنین کاری وجود داره ولی شما بهتره که آنلاین نرم افزار رو آپدیت کنید.دوستان سلام،نمیدونم کیس ایم مطلب رو قبلا سوال کرده با خیر
ببخشید اگر جستجو نکردم،چون وقت ندارم
سوالم اینه ایا امکان داره که من بتونم اپدیت های این انتی ویروس رو یک بک اپ ازش بگیرم که بعدا بتونم ازش استفاده کنم؟
ممنون
اینجا مراحل رو توضیح داده ولی این کار توصیه نمی شه :
ممنونم،اخه فکر کنم حدود 70 مگا بایت باید دانلود کنه،با این اینترنت ما،خیلی سخته،بازم تشکر مکینم از راهنماییتون،مرسی عزیز![]()
ورژن 64 بیتی آخرین نسخه اینترنت سکوریتی بیت دیفندر رو میخواستم
دوستان لطفا" یه لینک برای دانلود آخرین ورژن Total Security برای ایکس پی (32 بیتی) بهم معرفی کنید.
ممنونم
کاربران زیادی در سطح جهان وجود دارند که در هنگام گردش در اینترنت دچار مشکل شده و اصطلاحا در دام سایت های پراکنده کننده انواع ویروس ها، کرم ها و ... قرار گرفته که برای حل مشکل این دسته از کاربران نیاز به نرم افزاری هایی جهت بالا بردن امنیت سیستم در حین وب گردی داشته که اینگونه نرم افزار ها در هنگام وب گردی کاربران کلیه درگاه های ورودی و خروجی کامپیوتر کاربر را تحت نظر داشته و ارتباط اینترنتی امنی را برای کاربران فراهم می سازند. یکی از نرم افزار هایی که امنیت لازم را در حین ارتباط با اینترنت برای کاربران فراهم می سازد نرم افزار قدرتمند BitDefender Internet Security می باشد این نرم افزار با جدیدترین تکنولوژی های روز به مبارزه با ویروس ها، هکر ها، اسپم ها و... رفته و دیواری محکم جهت جلوگیری از ورود ویروس ها، هکر ها، اسپم ها و... ایجاد می نماید.
به روز رسانی Bitdefender Total Security 2010 (خرداد ماه 1389)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)