بازی با برنامه خاصی اجرا نمی شه. من گرفتم و بعد نصب کردم همین. بعد کپی کرک و بعدش بازی.
بازی با برنامه خاصی اجرا نمی شه. من گرفتم و بعد نصب کردم همین. بعد کپی کرک و بعدش بازی.
بازی با برنامهی خاصی اجرا نمیشه تریلر با برنامهی خاصی اجرا میشه.
من نسخه روسی رو دارم و این فایل هایی که آپلود شدن کاملا مثل همون فایلها هستند اگه کسی راه حلی که تست شده پیدا کنه لطفا برای ما هم بذاره مرسی![]()
نه دوست عزیز مثل اینکه مشکل بزرگتر از این حرفهاست با توجه به فایلهایی که دوستمون گذاشتند و تحقیقاتی و سر وکله ای که من توی این دو روزه با بازی داشتم فهمیدم که اصلا توی نسخه روسی هم یه جورایی فونت های انگلیسی وجود داره و این انگلیسی شد فونتها تقریبا یه کار کاملا تخصصی هستش و به این راحتیها نیست(فکر کنم باید به موتور بازی بفهمونی که از فونتهای انگلیسی به جای روسی استفاده کنه مثل همین تبدیل کردن مکالمه ها به انگلیسی...)
دوست عزیز اگه خوب دقت میکردی میدیدی گفتم تریلر بازی نه خود بازی.
با کویک تایم اجرا میشه که من ندارمش.![]()
هیچ راهی برای اینگلیسی کردن بازی نیست من صدا را درست کردم ولی نوشته ها همش نقطه میاد
اینجا ببینید میشه کاری کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahinSssS; 24-03-2009 at 15:18.
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
اونجایی که یه غولی شبیه به گوریل روی سقف هست چند بار که میزنمش میاد پایین و لی دیگه نمیشه زدتش. چی کار باید بکنم ؟
کسی جواب منو نمیده ؟
اون تیغه تو دستشو اتیشی کن به اون پرتاب کن هنگامی که وایمیسته برو نزدیکش و کلید اسپیس رو فشار بده
این ماله زمانی هست که رو سقفه . سه بار که میزنمش میاد پایین و دیگه بالا نمیره بعد نمیشه زدتش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)