تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 80 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    چرا دوست عزیز من اشاره کرده بودم.
    از من هم همین مشکل رو داره.
    تازه دیروز گوشیم افتاد زمین ترک بر داشت
    گاهی نوکیا بد میره رو اعصاب ! خیلی مسخرس با یه خاموش روشن کردن تنضیماتی که بر اساس فایلهای موجود در رم هستن بپره ! البته خوب میشه فایلهای مهم ( والپیپر ها و تم ها و رینگ تون ها و ... ) رو ریخت روی حافظه ی اصلی ( کاری که خودمم تو 3110 کردم ) ولی به هر حال این یه ضعف بزرگ محسوب میشه !
    ای بابا ! این که به نظر گوشی محکمی میومد ؟! اصولا اکثر گوشی های نوکیا به این راحتیا بدنشون ترک نمیخوره !

یک طرفه کردن چی؟
    فقط ارسال...
    شما همون ویزیبلیتی رو رو هیدن بذاری میتونی ارسال کنی ... ولی کسی نمیتونه واست فایل ارسال کنه !

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ممنون!

چند تا در خواست دارم از 5610 داران محترم:
    1.اگه میشه چند تا عکس که با 5610 گرفتین بذارین؟
    2.کیفیت باتری چطوره؟ راضی هستید؟
    3.اگه میشه یه کم راجع به اون کلید زیر LCD توظیح بدید(Nav Key). کاربردش چیه؟ قابل تغییره؟ نور پشتش چه کار میکنه؟ و ...؟

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

با سلامی دوباره
    یه کمی از اطلاعاتی که داده بودم اشتباه بود شرمنده ی همه ی شما شدیم
    طبق بلا هایی که من سر گوشیم در اوردم فقط وقتی در پشت باز شه اطلاعات تنظیمات می پره
    گوشیتونو بی خودی خاموش روشن نکنید چون من یه خط از باطریم کم شده بود ولی تا اومدم ازمایش بالا رو انجام بدم وقتی گوشیو روشن کردم یه خط دیگه پرید(می خاستم ببینم اگه گوشی خاموش بشه تنظیمات میره یا نه)
    در مورد موزیک پلیر باید بگم خیلی ضعیفه:گوشیه قبلیم w810 بود ولی به خاطر بعضی مسایل ردش کردم رفت
    وقتی من تو منوهای اون می گشتم و در حالی که توی یه قسمت گوشی بودم با زدن کلید اهنگ می رفتم و مثلا یه اهنگ عوض می کردم و با زدن دوباره ی اون صفحه ی منویی که توش بودم رو نشون میداد ولی تو این گوشی وقتی جایی از گوشی هستی و کلید nav key رو می زنی تا اهنگ عوض کنی بعد که از موزیک پلیر خارج می شی صفحه ی منوویی که توش بودی رو هم می بنده!
    یکی دیگر از عیبهاش اینه که وقتی تو یه برنامه مثلا(برنامه ی bt info که ماله هک گوشی هست)هستی و می خوای اهنگو عوض کنی با زدن کلید nav key از اون برنامه خارج میشه و موزیک پلیر رو باز می کنه در صورتی که تو 810 اون برنا مارو بالای صفحه نگه می داشت و دوباره می تونستی بازش کنی بدون اینکه کاری رو برنامه انجام بده دقیقا مثل تو کامپیوتر که alt+tab رو می زنید!
    یه عیب دیگه اینکه وقتی می خوای یه play list بسازی نمی تونی بری تو مموریت یا مثلا یه اهنگو که یه جایه مشخص تو گوشیت داره انتخاب کنی.گوشی میاد و تمام اهنگایی که تو گوشیت و مموری هست قاطی نشون می ده و تو باید قاطی اونا بدنبال اهنگت بگردی که این هم وقت می بره و هم مشکلات خودش رو داره!
    یه چیزه دیگه در پشته گوشیو زیاد باز نکنید چمن من حدود 10 بار بازش کردم و حالا گوشه ی بالا و پایین سمت دوربین چفت نمی شود و با گوشی حدود .7 میل فاصله می گیره ( هفت دهم)
    دوربین گوشی به نظر من نویز زیاد می گیره(این نظر من بود)
    فعلا چیزی به مغزم نمی رسه

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یکی دیگر از عیبهاش اینه که وقتی تو یه برنامه مثلا(برنامه ی bt info که ماله هک گوشی هست)هستی و می خوای اهنگو عوض کنی با زدن کلید nav key از اون برنامه خارج میشه و موزیک پلیر رو باز می کنه در صورتی که تو 810 اون برنا مارو بالای صفحه نگه می داشت و دوباره می تونستی بازش کنی بدون اینکه کاری رو برنامه انجام بده دقیقا مثل تو کامپیوتر که alt+tab رو می زنید!
    فکر میکردم تنها گوشی جاوای نوکیاست که Multi Task هست ( با توجه به کلید میانبری که واسه موزیک داشت فکر نمیکردم برنامرو ببنده و بره تو موزیک پلیر ) ! ولی با این تفاسیر که شما میگید مولتی تسک هم نداره ...

یه عیب دیگه اینکه وقتی می خوای یه play list بسازی نمی تونی بری تو مموریت یا مثلا یه اهنگو که یه جایه مشخص تو گوشیت داره انتخاب کنی.گوشی میاد و تمام اهنگایی که تو گوشیت و مموری هست قاطی نشون می ده و تو باید قاطی اونا بدنبال اهنگت بگردی که این هم وقت می بره و هم مشکلات خودش رو داره!
    تا جایی که میدونم گوشی های سیمبینشم همینطوریه ! آره واقعا سخت و اعصاب خورد کنه !

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

گاهی نوکیا بد میره رو اعصاب ! خیلی مسخرس با یه خاموش روشن کردن تنضیماتی که بر اساس فایلهای موجود در رم هستن بپره ! البته خوب میشه فایلهای مهم ( والپیپر ها و تم ها و رینگ تون ها و ... ) رو ریخت روی حافظه ی اصلی ( کاری که خودمم تو 3110 کردم ) ولی به هر حال این یه ضعف بزرگ محسوب میشه !
    ای بابا ! این که به نظر گوشی محکمی میومد ؟! اصولا اکثر گوشی های نوکیا به این راحتیا بدنشون ترک نمیخوره !

شما همون ویزیبلیتی رو رو هیدن بذاری میتونی ارسال کنی ... ولی کسی نمیتونه واست فایل ارسال کنه !
    سلام.
    نه بدنه ی گوشی ترک بر نداشت.
    اون قاب دور Nav Key ترک برداشت.
    خلاصه که من زیاد از گوشیم راضی نیستم.

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستی دوستان من چطور میتونم قابلیت ptt رو فعال کنم؟

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

Minimize نکردن برنامه یکی از اشکالاتش هست
    به هر حال یه سری عیب هایی داره و یه سری مزایا
    شما هم اگه میخوای زود گوشیو بفروش یه چیزه دیگه بگیر تا قیمتش بیشتر نیومده پایین
    ptt هم فک کنم تو ایران جواب نمیده
    من گوشی قبلیم سونی اریکسون بود و فکر میکردم نوکیا بهتر باشه
    ولی حالا بنظرم برترین مارک سونی اریکسونه فقط

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

وقتی که با بلوتوث واسه طرف سند می کنی دیگه نمیشه با گوشی کار کرد یعنی مثل وقتی که دریافت می کنی نمیشه
    برنامه جاوای بالاتر از 1 مگ نمیشه روش نصبید
    سیمبین نیست
    باس صداش ضعیفه
    و....

مزایا
    بلوتوث قوی
    دوربین متوسط به بالا
    فیلمبرداری عالی
    کیفیت صدای خوب
    کیفیت صفحه خوب
    در کل گوشی شیک و زیبایی هستش ولی از نظر کارکرد زیاد خوب نیست
    دیگه چیزی بنظرم نمیرسه

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

راستی دوستان من چطور میتونم قابلیت ptt رو فعال کنم؟
    ppt داخل ایران ساپورت نمی شه.

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض وصل شدن به اینترنت با 5610

می خواستم بدونم چه جوری باید 5610 رو تنظیم کنم تا با ایرانسل بتونم به اینترنت وصل شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •