سلام
دوست عزیز به نظر من همون 2 گیگ بگیر ؛ چون من هم ماه اول فکر می کردم کم میاد 5 گیگ گرفتم ولی 2 گیگ رو 2
روز آخر فقط دانلود کردم ؛ بعدش دیگه فقط 2 گیگ گرفتم دانلود هام رو میذارم واسه شب وب گردی روز
موفق باشید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
دوست عزیز به نظر من همون 2 گیگ بگیر ؛ چون من هم ماه اول فکر می کردم کم میاد 5 گیگ گرفتم ولی 2 گیگ رو 2
روز آخر فقط دانلود کردم ؛ بعدش دیگه فقط 2 گیگ گرفتم دانلود هام رو میذارم واسه شب وب گردی روز
موفق باشید
تعرفه های جدید برای کیاست؟ من که چند ماه شارژ میکنم هیچ تعرفه ای هم برای من نیومده... همون پول رو میدم با همون تعرفه!
حالا ببینم چی میشه... شاید 2 گیگ گرفتم... نمیدونم...![]()
دفعه بعدی که بخواین شارژ کنین باید طبق تعرفه های جدید شارژ کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cleeev; 21-07-2008 at 16:11.
چنین سرویسی رو تو سایتش ندیدم
لینکش رو بده ؟
اینو دفعه ی پیش هم میگفتن! ولی بازم همونو پرداخت میکنم
سرویس 128 ماهیانه 15000 تومن با 5 گیگ محدودیت حجمی که با هزینه مخابرات 300 تومن و عوارض و مالیات 6 درصد میشه 18900 تومن... و همونطوری که میدونیم این 128 در واقع سرعتش معمولا بین 256 تا 512 میچرخه تا کاربران صبانت محدودیت حجمیشون رو زودتر تموم کنن... ولی ما که این سیاست شرکت صبانت رو میدونم با دیدن سرعت زیاد جو گیر نمیشیم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین قضییه رو من هم میدونم ولی حداکثر این ماه یا ماه آینده بهتون اطلاع میدن که تعرفه های جدید رو رعایت کنید... شایدم براتون بدهی بزنن... به 1844 دات ir برو و ببین توی اکانتت چیزی در مورد بدهی ننوشته باشه... ممکنه که براتون بدهی بزنن... از این شرکتای ایرانی هیچ چیزی بعید نیست... البته دوستان گفتن که هنوزم با همون قیمتای قبلی شارژ میکنن ولی من که زنگ زدم پرسیدم گفتن که تمامی سرویس ها در شارژ جدیدشون باید تعرفه هاشون رو تغییر بدن و سرویس های 64 (مثل من) دیگه فروخته نمیشن و باید بیان 128... مطمئن باشید طی چند ماه آینده یا بهتون زنگ میزنن یا دیگه شارژتون نمیکنن......................... . .... .. .. ... ... .. ...... .. . . .. . . .. .. . .. . . .... ....... .. . . ... ....... .. ....
Last edited by Cleeev; 21-07-2008 at 16:31.
این برای کجاست؟
اقا جایی سراغ دارید مثل همین ده هزارتومانیه آسیا تک بدون محدودیت؟؟؟
اخرین بار که یه هفته مونده بود تموم شه زده بودن به علت بدهی قطع خواهد شد بعد که پرداخت کردم درست شد
من ميخوام سرويس زير رو از آسيا تك بگيرم.
سرويس با محدوديت حجمي
3 ماهه 128/128 Kbps تا
21000تومن
ميخوام بدونم كل هزينه اوليه اش در مياد 68000 تومن ؟
بعد از سه ماه دوباره فقط بايد 21000 تومن بدم؟
ببخشيد آخه من تا حالا دي اس ال نداشتم.
![]()
آسیاتک رو بیخیال شو... تا همین یه ماه پیش 128 نامحدود میداد 15000 تومن... هزینه راه اندازی هم 5000 تومن بود... الان همونطور که میبینی خیلی قیمت هاش رو برده بالا و محدودیت های بدی روی سرویس هاش گذاشته... اکثریت آسیاتک دارا میخوان برن صبانت... چون هم قیمت های بهتری داره و هم ساعات نامحدود شبانه داره و هم سرعتش زیاده...
ببینید کارمون به کجا رسیده... توی اون کشورایی که بهشون میگیم شیاطین بزرگ، مردم با ماهی 14 دلار 768Kbps اینترنت از بهترین شرکت ها میگیرن... توی ایران برا 128 باید ماهی حدود 25 دلار بدیم... تازه انواع و اقسام عوارض و مالیات دولتی هم میاد روش...
توی اون سرویسی که شما مشخص کردید هزینه ماهانه براتون با مالیات و عوارض میشه 25260 تومن در ماه... آدم عاقل یه چنین چیزی رو نمیخره...
من الان خودم آسیاتکم و میخوام برم صبانت...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)