در ضمن گزينه اي به نام : use attache gps در منوي من نيست
در ضمن گزينه اي به نام : use attache gps در منوي من نيست
شما برو تو همون قسمت Remote GPS و Disable رو بزن بعد گزينه دوم رو انتخاب كن...
اخه اصلا enable نميشه كه من disable رو بزنم
من الان دوباره نصب كردم ولي مشكلي نبود....
خيلي عجيبه...
شما وقتي رفتي تو قسمت تنظيمات setting برنامه 1 رو بزن بعد 2 رو بزن yes كن...
ببين جي ميشه، من تا حالا همچين مشكلي نديدم...
گوشي خود هم N82 هست...
من همینکارو کردم با زدن کلید 1 اتفاقی نمیوفته و با زدن کلید 2 گزینه ی pair new gps پاک میشه و پائین 2 گزینهی enable va done baghy mimone که اکه enable رو بزنم شروع بجستجوی دستگاه gps میکنه و باز هم ارور میده و با زرد کلید دان هم درخواست شناسائی میکنه که بازم کارساز نیست چیکار کنم؟؟ من gps میخوامممممممممممممممم
دوستان مشکل من یه کم عجیبه نمی دونم ورژن گوشی مشکل داره یا خودم این گوشی ماله vodafone
بوده ولی قفل و اینها نداره راحت هم استفاده می کنم ولی تا حالا نتونستم از جی پی اس استفاده کنم
این برنامه رو دانلود کردم جمعا 3 تا فایل.
کوشی رو با یو اس بی وصل کردم mass storage که همون usb data transfer هست رو انتخاب کردم و بعد که مموری رو شناخت برنامه رو ران کردم اونهم اینستال کرد و در نهایت done رو زدم تا اینجا درست رفتم فکر کنم ولی الان که می رم تو گوشی (کابل جدا شده)
menu\application\app.mgr همچین منویی ندارم مپولی یه جا دیگه شبیه به این هست: Tools\App.mgr که اینجا هم برنامه garmin mobile رو نشون میده و زیرش نوشته installed روش که ok رو میزنم view details میاد که هیج چیز به درد بخوری جز ورژن و این جور چیزا توش نیست روی setting هم هیچ چی نیست من از کجا مراحل نصب رو که گفتید نیمه کاره هست باید ادامه بدم؟
راستی n95 معمولیه
دلیلش اینه که دو فایل با پسوند GMAPSUPP.UNL و SW.UNL رو با notepad باز نکردی و ادیت نکردی....توجه کن:
بعد از نصب باید کی جن گار مینو را بیاندازی و بعد با دادن imei کد را داخل SW.UNL می کنی..بعد برای نقشه هم باید کد رو داخل GMAPSUPP.UNL بزاری.....فکر کنم کدش 800 یا 2500 باشه!!!
موفق باشید.
منم همین کارو کردم نمیدونم ینی چی که گفتن بعدش انستال کنید خودش نصب میشه وقتی کابلو میکشیم
شما اينجا رو كامل مطالعه كرديد؟
ميتونم بپرسم كجاش براي شما نامفهوم بوده؟؟؟
سلام
1.ميشه بپرسم چي كار كردي درست شد؟
2.منم مشهديم، مپ رو از موبايلستان به حجم 6mb دانلود كردم ولي فقط فايل gmapsupp.img توش بود، پدرم در اومد دانلود كردم با اين اينترنت نفتي! 1000000 بار وسطش دي سي شد و از اول... ميشه يكي لطف كنه و فايلهاي gpx رو كه توي يه عكس ديدم حجماشون 4 5 كيلوبايتي رو برام آپ كنه؟! چون واقعا ديگه نميشه دانلود كنم!
3.نميشه يه جوري اين مپ هارو روي nokia maps بريزيم و با اون كار كنيم؟!
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)