تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 122 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1217

نام تاپيک: .: راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ ( با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :. ا نسخه جدید نقشه در پست اول ا

داره خودمونی میشه arashmidos200x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن گزينه اي به نام : use attache gps در منوي من نيست

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

نه دوست عزيز من مشكلم حل نشد من گوشي خودم n82 هست و روي n95 va n95 8gig هم عمليات مشابه رو انجام دادم اما در همشون موقعي كه 2 رو ميزنم و بعد enable بعد از كمي جستجو پيام No Gps Devices Found رو ميده مشكل چيه؟؟
    شما برو تو همون قسمت Remote GPS و Disable رو بزن بعد گزينه دوم رو انتخاب كن...

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما برو تو همون قسمت Remote GPS و Disable رو بزن بعد گزينه دوم رو انتخاب كن...
    اخه اصلا enable نميشه كه من disable رو بزنم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من الان دوباره نصب كردم ولي مشكلي نبود....
    خيلي عجيبه...
    شما وقتي رفتي تو قسمت تنظيمات setting برنامه 1 رو بزن بعد 2 رو بزن yes كن...
    ببين جي ميشه، من تا حالا همچين مشكلي نديدم...
    گوشي خود هم N82 هست...

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

9

من همینکارو کردم با زدن کلید 1 اتفاقی نمیوفته و با زدن کلید 2 گزینه ی pair new gps پاک میشه و پائین 2 گزینهی enable va done baghy mimone که اکه enable رو بزنم شروع بجستجوی دستگاه gps میکنه و باز هم ارور میده و با زرد کلید دان هم درخواست شناسائی میکنه که بازم کارساز نیست چیکار کنم؟؟ من gps میخوامممممممممممممممم

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان مشکل من یه کم عجیبه نمی دونم ورژن گوشی مشکل داره یا خودم این گوشی ماله vodafone
    بوده ولی قفل و اینها نداره راحت هم استفاده می کنم ولی تا حالا نتونستم از جی پی اس استفاده کنم
    این برنامه رو دانلود کردم جمعا 3 تا فایل.
    کوشی رو با یو اس بی وصل کردم mass storage که همون usb data transfer هست رو انتخاب کردم و بعد که مموری رو شناخت برنامه رو ران کردم اونهم اینستال کرد و در نهایت done رو زدم تا اینجا درست رفتم فکر کنم ولی الان که می رم تو گوشی (کابل جدا شده)
    menu\application\app.mgr همچین منویی ندارم مپولی یه جا دیگه شبیه به این هست: Tools\App.mgr که اینجا هم برنامه garmin mobile رو نشون میده و زیرش نوشته installed روش که ok رو میزنم view details میاد که هیج چیز به درد بخوری جز ورژن و این جور چیزا توش نیست روی setting هم هیچ چی نیست من از کجا مراحل نصب رو که گفتید نیمه کاره هست باید ادامه بدم؟
    راستی n95 معمولیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تمام این مراحل رو رفتم...ولی در مرحله ی اخر گوشی جی پی اس رو نمیشناسه...چرا؟؟؟
    دلیلش اینه که دو فایل با پسوند GMAPSUPP.UNL و SW.UNL رو با notepad باز نکردی و ادیت نکردی....توجه کن:

بعد از نصب باید کی جن گار مینو را بیاندازی و بعد با دادن imei کد را داخل SW.UNL می کنی..بعد برای نقشه هم باید کد رو داخل GMAPSUPP.UNL بزاری.....فکر کنم کدش 800 یا 2500 باشه!!!
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان مشکل من یه کم عجیبه نمی دونم ورژن گوشی مشکل داره یا خودم این گوشی ماله vodafone
    بوده ولی قفل و اینها نداره راحت هم استفاده می کنم ولی تا حالا نتونستم از جی پی اس استفاده کنم
    کوشی رو با یو اس بی وصل کردم mass storage که همون usb data transfer هست رو انتخاب کردم و بعد که مموری رو شناخت برنامه رو ران کردم اونهم اینستال کرد و در نهایت done رو زدم تا اینجا درست رفتم فکر کنم ولی الان که می رم تو گوشی (کابل جدا شده)
    menu\application\app.mgr همچین منویی ندارم مپولی یه جا دیگه شبیه به این هست: Tools\App.mgr که اینجا هم برنامه garmin mobile رو نشون میده و زیرش نوشته installed روش که ok رو میزنم view details میاد که هیج چیز به درد بخوری جز ورژن و این جور چیزا توش نیست روی setting هم هیچ چی نیست من از کجا مراحل نصب رو که گفتید نیمه کاره هست باید ادامه بدم؟
    راستی n95 معمولیه
    منم همین کارو کردم نمیدونم ینی چی که گفتن بعدش انستال کنید خودش نصب میشه وقتی کابلو میکشیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

منم همین کارو کردم نمیدونم ینی چی که گفتن بعدش انستال کنید خودش نصب میشه وقتی کابلو میکشیم
    راستی n95 معمولیه
    شما اينجا رو كامل مطالعه كرديد؟
    بعد از نصب برنامه يك فولدر به اسم Garmin در مموري ساخته ميشه.
    حالا برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
    خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
    بعد عدد 2562 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
    سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.

حالا نوبت نقشه اس هر چي فايل با فرمت gpx هست در Garmin\gpx كپي كنيد در فولدر نقشه يك فايل img هست كه اون رو داخل garmin در مموري ميريزيد.
    الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
    تبريك ميگم GPS گوشيتون راه افتاد
    ميتونم بپرسم كجاش براي شما نامفهوم بوده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    1.ميشه بپرسم چي كار كردي درست شد؟
    2.منم مشهديم، مپ رو از موبايلستان به حجم 6mb دانلود كردم ولي فقط فايل gmapsupp.img توش بود، پدرم در اومد دانلود كردم با اين اينترنت نفتي! 1000000 بار وسطش دي سي شد و از اول... ميشه يكي لطف كنه و فايلهاي gpx رو كه توي يه عكس ديدم حجماشون 4 5 كيلوبايتي رو برام آپ كنه؟! چون واقعا ديگه نميشه دانلود كنم!
    3.نميشه يه جوري اين مپ هارو روي nokia maps بريزيم و با اون كار كنيم؟!
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •